A legjobb 25 indiai antik ékszerterv nőknek

Az antik ékszerek olyan tárgyak, amelyek az emberi társadalom fejlődésében egy letűnt korszakot vagy időszakot képviselnek. Az antik, mint a szó, a régi időkből vagy a régi időkből származik. Az antik ékszereket kötelességtudóan nemzedékekről nemzedékekre továbbítják a családban, és valójában a vének áldása ékszerek formájában.

antik ékszerek

Ezek az ékszerek családi érzelmeket hordoznak, és örökségi értékkel rendelkeznek. Az antik ékszerek gyártása és kivitelezése páratlan, és varázslatos lesz ezeket az ékszereket tekintve.

Különböző típusú antik dísztárgyak képekkel:

A régiségek viselése királyi érzést kölcsönöz nekünk. Vessünk egy pillantást a 25 legjobb antik ékszertervre.

1. Antik arany nyaklánc menyasszonyi:

Antik arany nyaklánc menyasszonyi

Az arany örökzöld fém, amely az ókor óta rendkívül népszerű. A régi idők királyai és királynői nyakláncokat és más aranyból készült ékszereket viseltek. Az arany az osztály, a kegyelem és a királyi származás szimbóluma. Ezért az antik nyakláncokat tiszta aranyból készítették, és a kivitelezés módja kiemelkedő volt. Az ilyen típusú antik arany nyakláncokat esküvőkön vagy bármilyen kedvező alkalmon viselheti, hogy éteri szépségnek tűnjön.

2. Antik Polki Stones ékszerek lányoknak:

Antik Polki Stones ékszerek lányoknak

A Polki alapvetően csiszolatlan gyémánt, amelyet bányásznak anélkül, hogy tovább vágnák ékszerek készítéséhez. A polki kövek nyers kinézetűek, és ezért drágán állnak, mint az érték. A polki ékszereket korunk régi királyai, császárai, királynői és gyermekei díszítették. A Polki tehát az örökségi ékszerek része, és páratlan értékkel bír a kivitelben.

3. Antik Kundan készletek alkalmakra:

Antik Kundan készletek alkalmakra

A Kundan nagyon népszerű és fontos ékszer az arany mintákban esküvőkre és más hagyományos alkalmakra. Ez a hagyományos radzsasztáni ékszerek egyik formája. A Kundan ékszerek drága, zöld, barna vagy vörös színű kövekből és arany gyémántból készülnek. Antik Kundan arany ékszerek teszik teljessé egy nő menyasszonyi megjelenését. Az antik Kundan ékszerek készítése sok kemény munkát és kivitelezést igényel.

4. Antik templom ékszerek aranyban:

Antik templomi ékszerek arany színben

A templomtervező antik arany ékszerek az antik ékszerek legújabb és új belépője, és ezek a mennyei megjelenésű ékszerek lélegzetelállítóan gyönyörűek. Az emberek pompáznak templomtervezésben arany ékszerekkel karperecekben, nyakláncokban, karkötőkben, láncokban stb. Isten képei vannak, mint az Úr Krisna; Lakshmi, Devi istennők, stb.

5. Antik rubin nyaklánc szett nőknek:

Antik rubin nyaklánc szett nőknek

A rubin köveket sokat használták antik ékszerek készítéséhez. Az évekkel ezelőtt gyártott ékszerek sok zöld és piros drágakövet használtak, hogy örök érzést adjanak az ékszereknek. A rubinból és aranyból készült nyakláncok és jhumka szettek antik megjelenéssel tökéletesek lehetnek a hagyományos esküvői megjelenéshez. Az antik nyakláncok szépen esnek a nyakra, mivel nehézek, és így jól mutatnak, ha hagyományos viselethez társítják őket.

6. Royal Antik Lakshmi nyakláncok:

Királyi antik Lakshmi nyakláncok

Az istennők díszítései vagy Laxmi istennő vagy a gazdagság istennőjének dombornyomása ma már a legtöbb antik ékszer része. Az emberek szeretnek lelkileg igazodni, és ezért istenek és istennők alakjai is vannak ékszereikben, hogy mindig kapcsolódjanak a spiritualitáshoz. Egy pillantás ezekre a csodálatos templomtervezésű antik ékszerekre tévedni fog, és a szavak elmaradnak, ha elkezdi csodálni az ékszereket..

7. Hagyományos antik Jhumkas aranyban:

Hagyományos antik Jhumkas aranyban

A dzsumkák az egyik legszembetűnőbb és legelegánsabb antik ékszerek, amikor a nőket illeti. Ezek azok az ékszerek, amelyek bármilyen kiegészítő nélkül önállóan párosíthatók. Az aranyból készült Jhumkák, munkákkal, kövekkel, mintákkal stb. Tökéletesek ehhez a hagyományos, mégis antik megjelenéshez. Elengedhetetlenek az ékszergyűjteményben, és a jhumkák soha nem mennek ki a divatból. Párosítsd bármilyen etnikai viseletgel, és biztosan olyan leszel, mint egy istennő. Hasonlóan nagyon népszerűek a gyémántban, rubinban, smaragdban és drágakövekben található antik jhumkák.

8. Ezüst antik nyakláncok:

Antik ezüst nyakláncok

Ha már az antik ékszerekről beszélünk, az ezüstöt nem lehet messze elhagyni. Az arany és az ezüst egyaránt fontos szerepet játszik az antik ékszerekben. Ezüst oxidált formájában; része az antik ékszerek készítésének. Az oxidált ezüst nyakláncok kombinálhatók hagyományos kézi szövésű viseletekkel, szárikkal, etnikai viseletekkel stb. Földi megjelenésűek, ugyanakkor divatosak.

9. Antik Madhuban Silver Jhumkas:

Antik Madhuban Silver Jhumkas

A jhumkik vagy a jhumkák divatosnak, ugyanakkor etnikusnak tűnnek. Minden idők egyik legkedveltebb önálló ékszere lehet a jhumki. Az oxidált ezüst Madhubhan ihlette mintákkal az antik ezüst ékszerek része. Feketés tapintású az oxidált ezüst miatt, ami valójában gyönyörű megjelenést kölcsönöz viseléskor.

10. Antik mandzsetta karkötő:

Antik mandzsetta karkötő

A mandzsetták olyan karkötők, amelyek az egyik oldalon nyitott mintán viselhetők. Egyik oldalról nyithatók és zárhatók. Ezek nem a szokásos vékony láncú karkötők, de nagyon vastagok és kissé nehézek is. Nagyon népszerű manapság, a mandzsetta már régóta népszerű. Az antik oxidált mandzsetták bonyolult kialakításúak, és a széleiken kis ezüst gyöngyök lógnak az antik érzés érdekében. Az oxidált ezüst ezekben a mandzsettákban szép megjelenést kölcsönöz a kezeknek.

11. Antik arany érme nyaklánc nőknek:

Antik arany érme nyaklánc nőknek

Az érme nyakláncok, más néven „kaasumaala”: a Kaasu érméket/pénzt, a Maala pedig a láncot/nyakláncot régóta része az antik ékszereknek. Az istennők ezeket a dísztárgyakat a hindu írások szerint viselték. Ezek az antik érme nyakláncok kis kerek érmékkel rendelkeznek, elöl Laxmi istennő (a gazdagság istennője) képével, gyönyörűen összeillesztve, hogy nyakláncot vagy hosszú láncot alkossanak. Ezek az antik érme láncok nagyon jól illeszkednek a hagyományos táncelőadásokhoz, hagyományos viselethez, ünnepi viselethez stb.

12. Antik arany ékszer gyöngyökkel:

Antik arany ékszer gyöngyökkel

A gyöngyök gyönyörűek minden nőnél, tekintet nélkül a bőr színére, életkorára stb. A gyémánt gyöngyök arany kövekkel, arany alapú antik ékszerekben a jogdíj, a nagyság, az osztály és a szépség szimbólumai. Ezek a kedves és nehéz megmunkált gyöngyök és gyémánt ékszerkészletek ősidők óta ott vannak a királynők, hercegnő ékszergyűjteményének részeként, és a királyi örökség része. Antik ékszerek viselése ezekkel az értékes dolgokkal maga is bizonyítja a királyi örökséget.

13. Gyönyörű antik gyémánt nyakláncok:

Gyönyörű antik gyémánt nyakláncok

A gyémántok ősidők óta ott vannak királyok, királynők, hercegek, hercegnők díszítésében korok óta. A gyémántok azok a kövek, amelyekhez érték tartozik. Mivel az antik mindent generációk adnak át, az antik gyémánt nyaklánc értéke csak sokszorosára nő. Bárki, aki rendelkezik ezekkel a klasszikus antik, gyémánt nyakláncokkal, valóban tehetséges lélek. Egy pillantás a nyaklánc elkészítési módjára sokat elárul az ékszerekről.

14. Antik levél nyaklánc ékszer készlet:

Antik levél nyaklánc ékszer készlet

Ezeket a hagyományos Kerala stílusú levélmintás nyakláncokat Palakka néven ismerik. Az antik levélnyaklánc apró zöld drága kövekből készül, tetején vörös rubin, majd gyönyörűen megmunkálják, hogy nyakláncot vagy láncot készítsenek belőle. Ehhez hasonló fülbevaló -készlet is tartozik. Ezek nagyon jól illeszkednek a hagyományos fehér szárihoz, arany szegéllyel, ismertebb nevén Kerala saree. Nagyon sok érték fűződik hozzájuk.

15. Dél -indiai antik ékszerek aranyban:

Dél -indiai antik arany ékszerek

A Dél -Indiából származó ékszertervek egyediek és nagyon különböznek a többi mintától és az antik ékszertervektől. A vágások, a tervek, a gyártás és a minták nagyon különállóak és látványosak, és az ember elvarázsolja az ékszert. A gyémántok minősége, a ragyogás, a csillogás, valamint a formatervezés és az ékszerek lélegzetelállítóak, és az ékszereket viselő személy gyönyörűen néz ki.

Ezek a dél -indiai gyémánt ékszerek örökség lehet, és lehetnek antik értékű gyémántok és rubin szegecsek. Ezeket az ékszereket nagyon sokat használják esküvők és házasságkötések során a házasság alatt vagy után.

16. Indiai antik arany karkötők:

Indiai antik arany karperecek

A kezek legfontosabb és legelegánsabb ékszerei a karperecek. A karkötők a legfontosabbak, ha ékszerekre gondolunk. Az antik arany karperecek nehézek és nagyon egyedi megjelenésűek. A bonyolult tervezési munka, a drága kőmunka, a tiszta arany használata a karperecben bizonyíték arra, hogy a karperecet érdemes antik értékű karkötőnek minősíteni. Antik karkötőt adni a menyasszonynak nagyon fontos szokás a hindu esküvőkön.

17. Heritage Indian Emerald Bangles with Pearls:

Örökség indiai smaragd karkötő gyöngyökkel

Egy szó sem elég ahhoz, hogy leírja az antik ékszereket gyöngyökkel és smaragdokkal. A fehér/törtfehér perals és a zöld smaragdok lenyűgözőnek tűnnek, ha ékszert készítenek belőlük. Az ezekkel készült karperecek csak a világon kívülre kerülhetnek, és csak észbontóak lehetnek.

18. Holdkő antik gyémánt gyűrű:

Holdkő antik gyémánt gyűrű

A viktoriánus stílusú antik gyémántgyűrűk holdkővel és rózsaszínű gyémánttal ragyogóan és királynőszerűen néznek ki. A gyűrűket mindig kézmozdulatokkal fejezték ki. Az antik gyémántgyűrű viselése felnagyíthatja a személyiséget.

19. Antik derék láncok:

Antik derék láncok

A divatirányzatok egyik legnépszerűbbje a deréklánc, ismertebb nevén kamarbandh. A nők széles körben pompáznak derékláncokban aranyból, ezüstből és nehézfémekből. Az antik derékláncok rendkívül gyönyörűek és csodálatosak egy nőnél. Gyönyörű kivitelben vannak, akasztások, kövek, rétegek stb. A hagyományos viselet összefogása a legjobb módja az antik deréklánc használatának.

20. Tervező antik karok lányoknak:

Tervező antik karok lányoknak

A karok nagyon divatosak a hagyományos viseletben, az etnikai viseletben és a sarees -ben, valamint az ujjatlan etnikai felsőkben farmerrel. De az antik karok a hagyományos megjelenés kiegészítésére szolgálnak. Egy gyönyörű menyasszonynak, akinek antik ékszerei vannak, csak egy antik karfára van szüksége, hogy tökéletes legyen a menyasszonyi megjelenés. Rendkívül lenyűgözően néznek ki, és nem lehet ellenállni ezeknek az egyedi antik karfáknak.

21. Antik karkötő karkötő ékszerek:

Antik karkötő karkötők ékszerek

Egy nő nem mondhatja, hogy nem az ékszereknek, és ha antik, akkor határozottan nem mondhat nemet. Az antik karkötő karkötő mindig a megjelenés fénypontja lehet, amikor viseli. Karkötőt és karkötőt hordanak. Az antik ékszerek természetes fénye miatt lenyűgözően néznek ki a csuklón.

22. Antik aranypofák tizenévesek számára:

Antik arany pofa tizenévesek számára

A Chokers mennyei kinézetű nyakláncok drága- és féldrágakövekben, exkluzív vágott gyémántokkal az istennő megjelenéséhez. A rubin, smaragd, zafír stb. A fehér gyémántok ragyogása és a drágakövek klasszikus megjelenése egy nehéz ékszerkészlethez illeszkedik.

23. Arany antik kádák:

Arany antik Kadas

A kádák nagy vastag karperecek, amelyeket egyedül vagy kettes készletként viselnek. A kádák generációkon át is öröklődnek, amikor új menyasszonyt fogadnak a házba. Valójában azok a karperecek, amelyek generációk óta a családban vannak. Ezért az antik kadák nagyon fontos ékszerek, amelyekhez érzelmi érték kapcsolódik.

24. Antik rubin pávafojtók:

Antik rubin páva fojtók

A rubin élénk színei és a páva lenyűgöző színei ragyogóan rögzíthetők egy chokerben; Képzeld csak el; és tud -e valaki nemet mondani erre az antik ékszerfojtóra. Úgy néznek ki, mintha a mennyben készültek volna, az arany ragyogásával, csillogásával és ragyogásával, rubinokkal, páva mintákkal és színekkel a nyakláncon.

25. Gyönyörű antik hosszú láncok:

Gyönyörű antik hosszú láncok

A hosszú láncok rendkívül népszerűek az antik ékszerekben. Lehetnek tiszta aranyból, nagy templomtervekkel, medálokkal, istennő/istenek képeivel, mint medálokkal. Gyémántot, Kundan -munkát és Polki -munkát is végezhetnek rajtuk az antik befejezés érdekében. Szép kézműves öltözékkel viselhetők, hogy kiemeljék az antik ékszereket.

Az antik ékszerminták azok, amelyek különböznek és osztálytól elkülönülnek, és nagyon értékesek és értékesek. Az antik ékszerek kétségkívül a drága oldalon vannak, de a megjelenésük átalakításának módja páratlan ezzel a kegyelemmel, bájjal és szépséggel. Tökéletes esküvőkre, különleges alkalmakra, fesztiválokra stb..

Képek forrásai: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25.