10 vinkkiä kahvin parempaan valmistukseen

On olemassa muutamia temppuja, jotka sinun pitäisi tietää hyvän kahvin valmistamiseksi, ja jotka haluamme jakaa kanssasi täällä

Kahvin valmistuksessa on monia näkökohtia. Kahvi muuttuu yhä enemmän todelliseksi taiteeksi nautittavaksi. Juoma palvelee kuitenkin enimmäkseen meitä herättämään. Veden jälkeen se on maailman suosituin neste. Noin 85% maailman väestöstä käyttää kahvia suuria määriä. Maan ihmiset juovat päivittäin yli 2,5 miljardia kuppia taikajuomaa.

kahvin valmistus käytännön ideoita hyödyllisiä vinkkejä temppuja kahvijuomien valmistaminen itämaiseen tyyliin

Tässä on 10 vinkkiä kahvin herkullisuuden parantamiseen:

1. Sekoita joukkoon puoli tl ruskeaa sokeria kahvia. Lämmitä lusikka hetkeksi miedolla lämmöllä. Karamellisoidun seoksen lisäät kahviin, jolloin saat ainutlaatuisen maun ja tuoksun.

kahvin valmistus käytännön ideoita hyödyllisiä vinkkejä temppuja kahvijuomien valmistaminen itämainen sokeri

2. Itämaisen kahvin valmistus astiassa – Jos haluat keittää kahvin ilman sedimenttiä, lisää teelusikallinen kylmää vettä kattilaan juuri keitetyn kahvin kanssa. Odota sitten puoli minuuttia, kunnes roskat laskeutuvat pohjaan.

3. Kuumalla säällä ei ole mitään muuta kuin virkistävää jääkahvia. Sen sijaan, että käytät jääkuutioita, jotka laimentavat yleistä makua, voit valmistaa kahvia seuraavalla tavalla:

Keitä kahvi ja anna sen jäähtyä. Kaada se sitten jäämuottiin ja lopuksi pakastimeen. Joten saat kahvista jääkuutioita, jotka voit laittaa korkeaan lasiin. Lisää lopuksi kylmää maitoa ja et Voilà -jääkahvia eri tavalla.

kahvin valmistus käytännön ideoita hyödyllisiä vinkkejä temppuja kahvijuomien valmistaminen itämaiseen tyyliin

4. Muutamalla mausteella kahvistasi tulee nautinto. Laita ripaus kardemummaa kulhoon. Lisää hieman inkivääriä, muskottipähkinää ja / tai kanelia. Kaada päälle aiemmin valmistettu kahvi ja kuumenna koko seos. Juoma perustuu aromaattisiin mausteisiin ja antaa kahville ainutlaatuisen aromin.

5. Jos lisäät kahviin 2-3 pientä suolakiteitä, sen aromi paranee. Voit myös pehmentää sitä kahvin makuun.

6. Jos haluat täyteläisen ja hapokkaan kahvimaun, poista astia liedeltä heti, kun kahvi alkaa kiehua ja kohota. Poista vaahto ja sekoita kahvi. Laita se sitten takaisin liedelle. Toista prosessi kolme kertaa.

7. Pehmeän ja samettisen maun saamiseksi voit lisätä kahvin valmistuksen yhteydessä puoli teelusikallista voita.

kahvin valmistus käytännön ideoita hyödyllisiä vinkkejä temppuja kahvijuomien valmistukseen itämaisia ​​mausteita

kahvin valmistus käytännön ideoita hyödyllisiä vinkkejä temppuja kahvijuomien valmistaminen itämaiset kahvipavut

8. Jos haluat mieluummin kahvisi ilman kofeiinia, voit vain heittää purkkiin 2-3 siementä kardemummaa. Tämä mauste tuhoaa kofeiinin muuttamatta kahvin ominaisuuksia. Kahvisi maistuu miellyttävän mausteiselta.

9. Voit saada voimakkaimman aromin jauhetusta kahvista kuumentamalla sitä liedellä puoli minuuttia lisäämättä vettä.

10. Tasapainoisen kahvin valmistamiseksi noudata standardisuhteita: 1 rkl kahvia 180 millilitraa vettä kohti.

Nykyään voit saada herkullisen kahvin koneesta tai kalliista kahvinkeittimestä. Siitä huolimatta perinteinen kahvin valmistus on yksi sen viehätyksistä. Meidän on siis parannettava sitä, jotta siitä voidaan nauttia.

kahvin valmistus käytännön ideoita hyödyllisiä vinkkejä temppuja kahvijuomien valmistukseen itämaiseen tyyliin