5 hyvää syytä, miksi sinun pitäisi tehdä omat kylpysuolat

Kylpysuolat ovat lisä, jota sinun ei pitäisi tehdä ilman. Nämä hoitotuotteet sopivat jokaiseen kotiin. Voit hemmotella itseäsi sillä kylpyammeessa, käyttää sitä kuorintana suihkussa tai käsien hoidossa. Kylpysuolan tekemisellä itse on monia etuja. Luettelemme niistä viisi erittäin tärkeää ja kerromme sinulle yksinkertaisen periaatteen, jonka mukaan kylpysuolat valmistetaan.

Yrttien lisäksi voit käyttää kukkia myös itse tehtyihin kylpyammeisiin

Tee kylpysuolat itse aromaterapia

Valmista halvat laadukkaat kylpysuolat itse

Kylpysuola sisältää yleensä hyödyllisiä yrttejä tai eteerisiä öljyjä. Joskus voit käyttää myös kukkia tai lehtiä. Kylpysuolat varmistavat mielen ja kehon uudistumisen ja parantumisen. Niillä on kuitenkin melko korkea hinta markkinoilla. Vain nämä valmiit kylpysuolat, jotka saavat arominsa kemiallisista seoksista todellisten luonnollisten ainesosien sijaan, ovat edullisia.

Nämä tuotteet ovat kuitenkin meille enemmän haitallisia kuin hyödyllisiä. Kotitekoiset kylpysuolat voivat sisältää arvokkaita eteerisiä öljyjä tai yrttejä, eivätkä ne maksa meille liikaa investointina.

Kylpysuola on sopiva lahja rakkaalle

kylpysuola suuri ystävänpäivän lahja

Opit lisää luonnollisista lääkkeistä

Lääketiede on kehittynyt nopeasti viime vuosikymmeninä. Mutta luonnolliset korjaustoimenpiteet ovat palanneet viime vuosina. Syy: Monet ovat huomanneet, että tätä voidaan usein käyttää parantamaan itseään halvemmalla ja kestävämmin. Niiden säännöllinen käyttö on myös yksi parhaista ennaltaehkäisystä todella pahoja patologisia tiloja vastaan.

Luonnollisten korjaustoimenpiteiden ongelma on, että niiden tuntemus vie paljon aikaa ja vaivaa. Koska usein näiden korjaustoimenpiteiden konsultit eivät myöskään ole kovin halpoja.

Jos valmistat kylpysuolaa itse, voit kokeilla erilaisia ​​yrttejä ja eteerisiä öljyjä yksitellen. Näin saat askel askeleelta arvokasta tietoa, jota voit käyttää uudelleen ja uudelleen elämässäsi.

Rentouttava kylpy kylpyammeilla on erityisen terveellistä talvella

kylpysuolan nautintoa ja terveyttä

Yksittäiset seokset ovat mahdollisia

Jokainen keho reagoi eri tavalla yrtteihin ja eteerisiin öljyihin. Kaksi ihmistä, joilla on samat oireet, voivat vaikuttaa paremmin tai huonommin eri vaikuttavilla aineilla. Valmistaessasi kylpysuoloja itse voit tuntea näiden arvokkaiden luonnontuotteiden vaikutukset kehoosi käytännössä. Ajan myötä voit löytää omat sekoituksesi eteerisiä öljyjä, yrttejä ja muita tuotteita, jotka ovat sinulle parhaiten sopivia.

Voit tehdä kylpysuolat itse luonnollisella saippualla ja yrteillä

kylpy suola yrtti luonnollinen saippua

Löydät suuren harrastuksen

Talvella tarvitset luovia harrastuksia, jotka ovat hauskoja ja nautittavia. Se pitää meidät hyvällä tuulella, kun ulkona on pimeää ja kylmää. Kokeet eri ainesosia sisältävillä kylpyammeilla voivat olla juuri sopivia monille. Muuten, lasit, joissa on kotitekoisia kylpyammeita, ovat myös loistavia joululahjaideoita, luulet niin?

Eteeriset öljyt ovat erittäin suosittuja kylpysuolan valmistamiseen itse

Tee kylpysuolat hauskoja

Ne levittävät hienoja tuoksuja kotiisi ja toimivat koristeena

Kotitekoiset kylpysuolat ovat myös aromaterapiaa. Lisäksi tämä ei rajoitu kylpyammeeseen vietettyyn aikaan. Jos valmistat kylpysuolat itse ja käytät yrttejä, ne on jätettävä auki muutamaksi päiväksi. Yleensä viikko riittää. Tänä aikana niiden aromi leviää luonnollisesti. Joten voit käyttää sitä luomaan maagisen ilmapiirin valitsemassasi huoneessa. Ruokaväreillä voit antaa kylpysuolalle eri värejä tai tehostaa niitä. Lasilla voi silloin olla jopa koristeellinen vaikutus.

Talvella on toinen etu, nimittäin prosessissa erottuva kosteus. Erityisesti makuuhuoneessa ja olohuoneessa, joita jatkuvasti lämmitetään, voit voittaa osittain ilmankuivuuden ongelman.

Ruokavärin ansiosta voit värjätä kylpysuolan

kylpysuolat appelsiinin eteeriset öljyt

Mitä tarvitset kylpysuolojen itsevalmistukseen?

Jos haluat valmistaa kylpysuolaa itse, sinun on ensin valittava vaikuttavat aineet. Sitten sinun on päätettävä, haluatko käyttää yrttejä, eteerisiä öljyjä, lehtiä jne. Sinun on määritettävä tämä halutun vaikutuksen mukaisesti.

Pohjaksi on parasta valita katkera ja merisuola. Ensimmäinen on tehokas detoksifikaattori ja toinen edistää hermojen ja lihasten uudistumista. Voit myös sekoittaa molempia suolalajeja. Eteeristen öljyjen kanssa otat tyypistä riippuen eri määrän tippaa ja sekoitat ne kahteen tai neljään ruokalusikalliseen oliiviöljyä.

Yrttejä sisältävällä kaavalla tarvitset kaksi tai neljä ruokalusikallista maitojauhetta 100 gramman näiden ja suolan lisäksi. Joskus käytät myös luonnollista saippuaa, erityisesti yhdessä lehtien ja kukkien kanssa.

Luonnollinen saippua ja yrttien lehdet ovat suosittu yhdistelmä

kylpysuola erilaisia ​​luonnollisia aktiivisia ainesosia

Näin se tehdään!

Paras tapa valmistaa kylpysuola on käyttää lasia. Laitat siihen kaikki ainekset. Seosta ravistetaan voimakkaasti lasissa. Yrttisuihkuilla avaat sen ja eteeriset öljyt suljet sen. Anna molemmissa tapauksissa kylpysuolan seistä muutama päivä, jotta se on valmis.

On parasta etsiä erilaisia ​​reseptejä Internetistä ja kokeilla eri seosten vaikutuksia. Jossain vaiheessa voit varmasti erottaa parhaan itsellesi ja jopa tehdä oman. Toivotamme terveellistä talvea!

Mäntyneuloilla annat kylpysuolalle talvisen tuoksun

Tee kylpysuolat itse öljykasveja

Kausiluonteiset kuivat kasvit ovat loistava lisä kylpyammeisiin

Kylpysuolat tekevät kuivia kukkia itse

Kylpysuola on ylellinen hoitotuote

kylpy suolaa hemmottavat hoitotuotteet

Erilaiset vaikuttavat aineet soveltuvat kylpysuolan valmistukseen

Tee Epsom -suolat Himalajan kylpysuolat itse

Kylpysuolalla voi olla monenlaisia ​​värejä

tee sinistä kylpysuolaa itse

Suuret kukat ovat ihanteellisia kotitekoisille kylpyammeille

kukat kylpy suolat yrtit

Laventeli on erittäin suosittu kylpysuolan valmistuksessa

DIY kylpy suolat laventeli

DIY -kylpyammeilla voit levittää talvisia tuoksuja kotona

diy kylpy suolakuusi

Muita hienoja perusaineita kylpysuoloja varten

diy kylpy suola timjami

Valmistusvaiheessa kylpysuola voi toimia koristeena

violetti diy kylpyamme suolat terveys

Tarvitset kaiken tämän valmistamaan eteeristen öljyjen kylpysuolat

tuotteet kylpyammeet tekevät eteeriset öljyt itse

Ruusun terälehdistä valmistettu kylpysuola on ihanteellinen romanttisiin tilaisuuksiin

vaaleanpunaiset kylpysuolat eteeristen öljyjen kanssa