5 todella hauskaa ideaa tiimin rakentamiseen ulkona, vaihtoehtoja ja hyödyllisiä vinkkejä

Kuulostaako termi “tiiminrakennus” tylsältä ja etsitkö jännittäviä vaihtoehtoja? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Työntekijöille ja työnantajille on tärkeää, että työn aikana luodaan hyvä ilmapiiri. Erityisesti kesäaika tarjoaa monia mahdollisuuksia tässä suhteessa. Tunnet olosi joka tapauksessa paljon paremmaksi ulkona ja jos sitten järjestät upeita tiiminrakennuspelejä tai muuta toimintaa, hyvä ilmapiiri on taattu.

Erilaiset jalkapallomuodot ovat aina hyvä idea

kaikki pelaavat joukkueen rakentamisen ideoita pallon kanssa

Viisi erittäin hauskaa tiiminrakennusideaa

Oikein tai väärin – Pelaa ulkona

Itse asiassa voit myös pelata tätä peliä sekä ulkona että sisällä. Mutta on selvää, että ulkona tulee olemaan paljon jännittävämpää. Upea ympäristö auttaa, jos haluat rentoutua.

Tämä tekee koko jutusta yhtä onnistuneen ja hauskan. Jokaisen pitäisi keksiä kaksi valhetta ja yksi totuus itsestään. On muiden arvailla, mikä on totta ja mikä ei. Ilmapiiri myöhemmin illalla puistossa tai järvellä on erityisen sopiva tällaiseen peliin. Pieni tulileiri luo vielä miellyttävämmän ilmapiirin.

Monet pelit sopivat yhtä hyvin lapsille kuin aikuisille

Pallojen vaihto joukkueen rakentamisen ideoita

Ihmisen solmu

Ihmissolmu on yksi viime vuosien suosituimmista tiiminrakennuspeleistä. Tätä varten ihmisten on sijoitettava itsensä ympyrään. Otat oikeanpuoleisen henkilön käden ja jonkun toisen käden satunnaisesti ympyrässä. Seuraavassa on kysymys ympyrän muodostamisesta uudelleen päästämättä käsiäsi.

Carting saa myös työntekijät aina hyvälle tuulelle

kaikki loistavat ideoiden tiiminrakennuksessa

Hiljainen jalkapallo

Oletko koskaan yrittänyt pelata jalkapalloa puhumatta? Tämä on suuri haaste, koska ihmiset ovat tottuneet kommunikoimaan paljon huutamalla ja tunteilla. Jos kuitenkin lopetat puhumisen, sinun on luotettava paljon kehon kieleen ja intuitioon. Halutessasi voit sallia hiljaiset eleet.

Kokemus merenkulun tyylistä – aina hienoa

Ideoita puuveneiden tiiminrakentamiseen

Nimien oppiminen – tiiminrakentaminen uudemmille ryhmille

Muodostetaan 10–20 hengen ryhmä, ja kaikkien tulisi yrittää muistaa muiden nimet. Tämä tehdään pallon avulla. Ensin jokainen heittäjä sanoo nimensä ja muiden tulee yrittää muistaa se. Siirry sitten seuraavaan vaiheeseen. Jokaisen, joka saa pallon kiinni, on ilmoitettava sen henkilön nimi, jolta se on saatu. Periaatteessa voit kokeilla samaa harrastuksilla ja muilla tiedoilla ryhmän ihmisistä.

Työntekijöiden jalkapalloilijat pelaavat ulkona

Jalkapalloideoita - ideoita joukkueen rakentamiseen

Paintball, carting tai muut suositut joukkueenrakennuspelit

Onko tiimisi jäsenillä tällä hetkellä erityisen henkistä stressiä? Sitten haluat vain päästää höyryn pois ja rentoutua. Paintball, carting ja muut vastaavat erittäin aktiiviset aktiviteetit voivat olla paras idea tässä tapauksessa. Olet melkein varma, että miellytät kaikkia osapuolia! Erityisesti paintball on luultavasti paras vaihtoehto, jos haluat olla varma, että kaikilla on hauskaa sen kanssa.

Peli niityllä – loistava tiiminrakennus 

yhdessä ulkona - ideoita tiimin rakentamiseen

Suosittuja tiiminrakennusvaihtoehtoja

Maailmamme muuttuu ja yritysten ilmapiiri muuttuu. Yhä vähemmän ihmisiä on tyytyväinen siihen, että heidän elämänsä sisältää vain työn ja perheen. Olet sosiaalisesti sitoutunut ja haluat muuttaa maailman yleistä tilannetta paremmaksi. Osa hyvän työnantajan imagosta on yhä enemmän mukana. Tästä syystä sosiaaliset vaihtoehdot perinteiselle tiiminrakennukselle ovat yhä nykyaikaisemmat. Voit esimerkiksi järjestää hyväntekeväisyysjärjestön yhdessä tai tehdä vapaaehtoistyötä jonnekin. Muita vaihtoehtoja tavanomaiselle tiiminrakennukselle ovat aktiviteetit, jotka tekevät tiimistäsi ystäväpiirin. Voit syödä yhdessä, osallistua kulttuuritapahtumaan tai, jos kaikki ovat samaa mieltä, mennä lomalle yhdessä.

Useimmat ihmiset nauttivat joukkueen rakentamisesta metsässä

Ihmiset niityllä - ideoita tiimin rakentamiseen

Vinkkejä

Esimerkiksi Internetistä löydät paljon erilaisia ​​tiiminrakennusideoita ja -pelejä. Ryhmän muodosta ja numerosta sekä ajasta riippuen voit valita itsellesi sopivan ryhmän. Mutta jopa parhaat ideat eivät auta sinua, jos et noudata joitain kultaisia ​​sääntöjä tällaisten tapahtumien järjestämisessä. He auttavat jatkossakin saamaan kaiken irti tiiminrakennuksesta.

Opi työntekijöistä peleistä

Tiimin rakentaminen ei ainoastaan ​​auta työntekijöitä lähentymään toisiaan. Ne ovat loistava tilaisuus esimiehille ja esimiehille oppia lisää näistä ihmisistä. Saat selville, kuka kommunikoi paremmin ja kuka todennäköisesti paremmin itsenäisesti. Tämä voi myös auttaa sinua päivittäisessä työssäsi.

Joukkueen rakentamisen on oltava hauskaa toimintaa 

Työntekijät eivät saa tuntea pakkoa pelata tai osallistua mihinkään toimintaan. Näiden kanssa pitää pitää hauskaa luonnollisesti. Muuten he vain tuntevat, että varastat heidän vapaa -aikansa. Jos tiiminrakennusideat ovat hyviä, löydät helposti jonkun auttamaan niiden järjestämisessä. Voit olla erilainen joka kerta. Kaikki tuntevat olevansa tiiminvetäjiä ja kaikki tuntevat vähemmän hierarkiaa. Kommunikoi kaikkien työntekijöiden kanssa ja jos jollakin on vaikeampi saada yhteyttä muihin, heitä on tuettava tässä. Kaikki tämä auttaa myös jokapäiväisessä elämässä.

Integroi pienet tiimirakennukset jokapäiväiseen elämään

Nykyaikaiset työnantajat ovat tuloshakuisia. Heille ei välttämättä ole väliä, kuinka monta tuntia työntekijät tekevät jotain, vaan täyttävätkö he tarkoituksensa vai eivät. Motivoituneet ja onnelliset ihmiset ovat nopeampia ja tietoisempia tehtävistään. Joten integroi pienet tiiminrakennusideat jokapäiväiseen elämään – samat toimet, mutta lyhyemmät ja spontaanimmat. Tämä tekee työpaikasta paljon houkuttelevamman.

Seikkailulomat meren rannalla ovat aina suosittuja tiiminrakennuksessa

Ideoita joukkueen rakentamiseen - kaikki rannalla

Pieni sota metsässä – näin jokainen osoittaa luonteensa

Ideoita joukkueen rakentamiseen - kaikki metsässä

Jotkut tiiminrakennuspelit voidaan sisällyttää jokapäiväiseen elämään

Ideoita tiimin rakentamiseen - heti työn jälkeen

Ideoita tiiminrakentamiseen - kädet yhteen

Sumopallo voi olla hauskaa monille

Ideoita joukkueen rakentamiseen - sumo football

Ideoita tiiminrakentamiseen - loistavia lankaideoita

Ideoita tiiminrakentamiseen - mahtavia ideoita, joista kaikki pitävät

Ideoita tiiminrakentamiseen - hienoja muistiinpanoja

Urheilusta on tulossa yhä suositumpi vaihtoehto joukkueen rakentamiselle

Ideoita tiimin rakentamiseen metsään

Ideoita joukkueen rakentamiseen - hauskoja sumopalloilijoita

Ideoita joukkueen rakentamiseen lähellä järveä

Ideoita tiimin rakentamiseen yhdessä tulen ääressä

Lasten pelit voidaan joskus muuttaa loistaviksi tiiminrakennusideoiksi 

Ideoita tiiminrakentamiseen nuorille ja nuorille

Yhdessä niityllä - ideoita tiimin rakentamiseen