6 uutta elokuvaa, jotka haluaisit, jos tietäisit niistä

uusia elokuvia 2015 dating kuningatar amy schumer

Uusia elokuvia, joita et varmasti voinut jättää väliin

Vuosi 2015 on melkein ohi. Edessämme on muutama juhlapäivä, joista haluamme nauttia mietteliäästi ja rauhallisesti. Nyt on ehkä aika nähdä hienoja elokuvia, joista me kaikki olemme jääneet paitsi. Jotkut tulivat valkokankaalle tänä vuonna ja toiset – hieman aikaisemmin.

Prinsessa Kaguyan legenda

uusia elokuvia prinsessa kaguya sarjakuva

Yksi tähän mennessä parhaista animaatioista esitettiin yleisölle tänä vuonna. Tarina perustuu kiinalaiseen legendaan 10. vuosisadalta. Kyse on prinsessasta, joka yrittää palata maahan.

Hidas länsi

uudet elokuvat 2015 hidas länsi michael fassbender

Slow West kertoo skottilaisesta, joka matkustaa Amerikkaan. Hän pyrkii herättämään rakkaan vaimonsa huomion. Hän tarjoaa palvelujaan oppaana. Ohjaaja ja käsikirjoittaja on John Maclean. Se näyttää amerikkalaisen keskilännen aivan uudessa valossa.

Timbuktu (2014)

uusia elokuvia timbuktu 2014 abderrahmane sissako

Tämä draama on vuodelta 2014, joten sitä voidaan pitää yhtenä uusimmista elokuvista. Kyse on yksinkertaisesta karjankasvattajan perheestä, joka joutuu kamppailemaan terrorismin uhan kanssa.

Vuonna 2015 tästä elokuvasta tuli erityisen ajankohtainen dramaattisten tapahtumien vuoksi ympäri maailmaa.

Dating Queen

uusia elokuvia 2015 dating kuningatar

Tässä elokuvassa Amy Schumer tekee vaikutuksen upealla pelillään. Hän näyttelee naista, joka on pakkomielle seurustelusta. Hänen mielestään yksiavioisuus ei vain toimi. Bill Hader on elokuvan pääkumppanisi rooli. Lupaamme sinulle paljon kemiaa.

Ei ole helppoa olla jumala

uudet elokuvat 2015 ei ole helppoa olla jumala

Elokuva perustui vuoden 1964 romaaniin. Itse asiassa projekti alkoi lähes 15 vuotta sitten ja on vasta päättynyt.

’71: Vihollislinjojen takana

uusia elokuvia 2015 vihollislinjojen takana

Brittiläinen sotilas jäi vahingossa vaaralliselle sota -alueelle. Hän on yksin Belfastissa vuonna 1971. Elokuva kertoo rohkeudesta ja taidoista, jotka hänen on osoitettava pysyäkseen hengissä ja turvassa koko yön.