7 tarpeetonta asiaa, jotka voimme heittää pois uudenvuoden aikana

    7 tarpeetonta asiaa, joita emme tarvitse kotona

Kotimme on paikka, jossa tunnemme olomme turvallisimmaksi, mutta myös siellä, missä pidämme paljon tarpeettomia asioita. Kun olemme kotona, tunnemme olomme mukavaksi jokaisessa huoneessa. Kun pääsemme töistä kotiin, huomaamme melkein aina, että meidän huoneisto on täynnä paljon vanhoja esineitä.

tarpeettomia asioita vanhoja papereita hyödyttömiä asioita hyödyttömiä esineitä uusi vuosi kotona

Joskus näitä asioita ei edes osteta – ne ovat ystävien ja perheen lahjoja tai vain perittyjä. Usein ne ovat asioita, joita käytämme hyvin harvoin tai vain erityistilanteissa. Internetissä on kampanjoita, joissa voit lahjoittaa tai myydä vanhaa tavaraa. Tässä on lyhyt luettelo asioista, joista voimme päästä eroon uudenvuoden aikana.

Perinnöt

tarpeettomia asioita vanhoja papereita hyödyttömiä asioita hyödyttömiä vanhentuneita esineitä uudenvuodenpäivä kotona

Perheenjäsenen kuoleman jälkeen heidän tavaransa jaetaan lähinnä sukulaisten kesken. Sentimentaalisista syistä säilytämme asioita, joita emme välttämättä tarvitse – maljakko, mukava kahviastiasto tai kuva. Perintö säilyy piilossa kaapissa vuosikausia, jolloin se kerää pölyä ja vie turhaa tilaa. Älä ajattele liikaa – tee joku onnelliseksi tai vain päästä eroon siitä.

Rikki tavaraa, jota ei voi enää käyttää

tarpeettomia asioita vanhoja papereita hyödyttömiä asioita hyödyttömiä esineitä uusi vuosi kotona entosrgen rikki

Kyllä, meillä kaikilla on kotona vähintään yksi hieman rikkoutunut muki tai posliinihahmos, jonka liimaamme. Lasi ja hahmot on helppo vaihtaa. Ne eivät ole samanlaisia, mutta ainakin kodissamme on jotain uutta. Usein ihmiset kokevat, että heillä ei ole tarpeeksi asioita. Siksi heillä on tapana kerätä vanhoja tavaroita ja ympäröidä itsensä hyödyttömillä esineillä.

Käyttämättömät harrastusmateriaalit

tarpeettomia asioita vanhoja papereita hyödyttömiä asioita käyttökelvottomia esineitä uudenvuodenpäivä kotona heittää pois käsitöitä

Vapaa -ajallamme yritämme usein kokeilla jotain uutta. Harrastukset, kuten neulonta, piirtäminen tai mallinnus, liittyvät materiaaleihin. Hetken kuluttua kyllästymme harrastukseen tai ymmärrämme, että neulonta ei ole todellinen kutsumuksemme. Jätämme kaiken, mihin olemme käyttäneet paljon rahaa, ja säilytämme sitä lipastossa pitkään. Sitten uskomme, että jonain päivänä löydämme sille jälleen aikaa ja inspiraatiota … Totuus on, että sitä aikaa ei koskaan tule. Päästä siis eroon tarpeettomista.

 Vanhat ja turhat paperit

tarpeettomia asioita vanhoja papereita hyödyttömiä asioita käyttökelvottomia esineitä uudenvuodenpäivä kotona heittää pois käsitöitä

Asunnossa on lähes aina vanhoja kansioita, jotka ovat täynnä turhia paperiasiakirjoja. Pölyn keräämisen lisäksi ne ovat täysin tarpeettomia asioita. Useimmiten vanhat postikortit, aikakauslehdet ja sanomalehdet on hävitettävä. Kukaan ei tarvitse kasaa hyödyttömiä paperia, joten on parasta kierrättää se.

Kirjat, joista et enää pidä

tarpeettomia asioita vanhoja papereita hyödyttömiä asioita hyödyttömiä esineitä uudenvuodenpäivä heittää pois kotona

Oletko koskaan ostanut kirjan, joka ei mielestäsi ollut erityisen vaikuttava sen lukemisen jälkeen? Jos on, anna se pois! Älä säilytä sitä kirjastossasi vain siksi, että kirjahyllyjen täytyy olla täynnä ja näyttää hyvältä. Mikset lahjoittaisi pois kaikki muut tarpeettomat kulut, joilla voi olla arvokasta arvoa jollekin.

Vanhat lasten lelut

tarpeettomat asiat hyödyttömät asiat käyttökelvottomat esineet uudenvuodenpäivä kotona heittää pois käsitöitä

Eikö lapsesi ole enää pieniä? Etkö enää leiki rakentajilla, junilla tai nukkeilla? Sitten on aika tehdä molemminpuolinen päätös. Selvitä, mitä sinä ja lapsesi haluatte pitää, ja lahjoittakaa loput muille apua tarvitseville lapsille. On monia, jotka todella tekevät lelu arvostaa.

Vanhat verhot tai muut vanhentuneet tekstiilit

tarpeettomia asioita vanhoja papereita hyödyttömiä asioita hyödyttömiä esineitä uudenvuodenpäivä heittää pois kotona

Verhot ovat edelleen klassinen sisustuselementti. On kuitenkin täysin mahdollista, että asuntosi ei enää sovellu tähän. Pienet huoneet tarvitsevat enemmän valoa, ja kevyt verho saa asuintilan näyttämään houkuttelevalta.

Toivomme, että nautit asuntosi hävittämisestä!