Ashley Graham synnytti onnistuneesti kotona! Siitä lisää täällä!

Ashley Graham sai ensimmäisen lapsensa 18. tammikuuta. Se oli hänen ensimmäinen synnytyksensä ja silti hän oli erittäin rohkea. Hän päätti synnyttää sen kotona. Muutamaa viikkoa myöhemmin hän löysi voimaa ja aikaa näyttää pienen lapsensa maailmalle. Kuten tähtien kanssa pitäisi, tämä tapahtui sosiaalisten verkostojen kautta. Ashley julkaisi useita upeita Instagram -kuvia ja tietysti ne levisivät nopeasti.

Ashley dokumentoi raskautensa yhtä hyvin

Ashley Grahamin ideoita raskaudesta

Luonnollisen synnytyksen edistäminen

Ashley kannustaa luonnolliseen synnytykseen esimerkillään. Kaikki tapahtui kotona puhallettavassa uima -altaassa vedessä. Hän sai vauvan sinne ilman kipulääkkeiden apua. Muutamaa viikkoa myöhemmin hän voi ehkä jakaa enemmän kokemuksia vastasyntyneen lapsensa kanssa.

Instagram -kuvien rinnalla hän myös ampui videon ja julkaisi sen YouTube -kanavallaan “Pretty Big Deal” (video löytyy alta). Hänen miehensä Justin Ervin tuki häntä ja oli siellä koko synnytyksen ajan.

Ashley Graham on aina osoittanut olevansa rohkea nainen

Ashley Graham Celebrity News Lifestyle

Vauvakuvien tyyli Instagramissa

Ashley Graham ja muut tähdet luovat vahvoja suuntauksia. Tämä koskee myös esiintymisiä sosiaalisessa mediassa. Vastasyntyneillä näemme hyvin usein, etteivät he näy kasvoissa. Pikemminkin voit nähdä osan heidän kädestään. Tämä tekee tämän erittäin tärkeän elämän hetken kuvaamisesta taiteelliseksi ja jännittäväksi. Ashley Graham teki samoin.

Ashley sai aina tukea mieheltään Justin Erviniltä

Ashley Grahamin romanttisten ideoiden trendit elämäntapa

Tiesitkö Ashley Pretty Big Deal -esityksen?

Ashley Graham Trends Ideas Ladies

Kotisynnytyksen jälkeen julkaistiin video, josta voit löytää monia yksityiskohtia

Family Trends Life Style Ashley Graham

Tässä on hieno Instagram -kuva!

Trendit vauvan tyyliin Ashley Graham