Chloe Wisen epätavalliset käsilaukun veistokset

hienoja käsilaukkuja, paahdettuja leipäviipaleita

Tyylikkäät käsilaukut ja reput, jotka näyttävät erittäin maukkailta

Ehkä olit aivan yhtä ärtynyt alussa kuin me, kun näit nämä hienot käsilaukut ja reput. Ei totta? Oletko kysynyt itseltäsi, mitä tekemistä leivällä on muodin tai taiteen kanssa? Vastaus tähän kysymykseen on piilotettu kanadalaissyntyisen suunnittelijan ja taiteilijan Chloe Wisen merkittävään kokoelmaan.

Nykyään hän asuu ja työskentelee New Yorkissa ja keskittyy veistoksiin, maalauksiin ja piirustuksiin, kollaaseihin ja digitaaliseen taiteeseen.

Vuonna 2013 hän aloitti veistoskokoelmansa, joka toteutettiin käsilaukkuina ja reppuina tunnettujen muotibrändien, kuten Chanel, Moschino ja Louis Vuitton, kanssa. Poikkeukselliset pussit on valmistettu uretaanista ja maalattu öljyvärillä. Kokoelman ensimmäinen kappale oli Louis Vuittonin roikkuva patonkipussi, joka näyttää erittäin realistiselta. Tätä seurasi muita luomuksia, kuten Prada -hiivaleipä ja Chanel -bagel -käsilaukku, jonka suunnittelija “Bagel No. 5. “soitti.

Chanel pannukakku pussi

hienot käsilaukut pannukakkuhunaja

Lucky Magazine -lehden haastattelussa Wise kertoo, että tämän kokoelman inspiraatio tulee ajatuksesta, että leipä on korkean aseman ja vaurauden symboli. “Halusin luoda yhteyden muodin ylellisyystavaroiden epäjumaloitumisen ja kulutustavaroiden merkityksen välillä taiteessa.”

Lokakuussa 2014 näyttelijä India Menuez sai kaiken ”Bagel No. 5 tuuman laukku elokuvan Chanel No. 5 kuluneet. Yleisö ja tiedotusvälineet pitivät sitä todellisena Chanelina. Pian sen jälkeen kävi selväksi, että laukun on luonut Wise ja se on osa heidän vuoden 2013 mallistoaan. ”Halusin tehdä selväksi, että pussit eivät todellakaan ole muotituotteita, vaan taideteoksia. Samaan aikaan nautin todella muotimaailman ja median kiinnostuksesta ”, taiteilija myöntää.

Katso kokoelma itse ja tunne näiden taideteosten ainutlaatuisuus, jotka näyttävät ylellisiltä muotituotteilta. Pidä hauskaa yllättyneenä!

Pieni paahtoleipä käsilaukku

hienot käsilaukut leipäviipaleet hillo

Chanelin mini bagel -laukku

hienot käsilaukut bagel seesami

Moschino -pussukka

hienoja käsilaukkuja, sämpylöitä, voita

Letti kakku unikon siemenillä otettavaksi

hieno käsilaukut chanel palmikko kakku

Retrotyylinen aamiaispussi

hieno käsilaukku aamiainen

Herkullinen pussi lohta ja sipulia

hienot käsilaukut pieni lohesipuli

Prada palmikkopussi seesaminsiemenillä

hienot käsilaukut prada palmikkokakku

Moschino -vohvelipussi

hienot käsilaukut vohvelit

Leipomopalojen valikoima

hienoja käsilaukkuja leipomokappaleita