Countrylaulaja Carrie Underwood synnyttää vauvan numero 2

Se on nyt virallista – Carrie Underwoodilla on nyt vauva numero 2. Yhdessä miehensä Miken kanssa he ovat iloisesti rinnallaan. Se on taas poika! He olisivat kuitenkin olleet erittäin onnellisia saadessaan tytön, sanoo Carrie itse.

Carrie Underwood ilmoittaa toisen lapsensa syntymästä!

vauva ilmoittaa Carrie Underwoodista

Isä viikkoja ennen synnytystä

Muutama viikko ennen toisen vauvan syntymää Carrien aviomies Mike Fisher puhui hänen ja vaimonsa tunteista toista lasta kohtaan. Hän vahvisti myös, että Carrie on erittäin onnellinen. Tuolloin hän ei kuitenkaan halunnut paljastaa vauvan sukupuolta.

 Valtavan paineen alaisena maalaulaja on kuitenkin Country Awards -jakeluseremoniassa Yhdysvalloissa CMA -palkinnot,  sanoi, että siitä tulee poika.

Carrie Underwood ja aviomies Mike Fisher

Carrie Underwood kuva seremoniassa aviomiehensä kanssa

Keskustelu vauvan sukupuolesta

Itse asiassa kesti kauan arvata Carrien toisen lapsen sukupuoli. Hyvin usein ensimmäisen raskauden aikana Carrie pukeutui sinisiin asuihin ja se oli poika. Tällä kertaa hänellä oli yllään enemmän vaaleanpunaisia ​​vaatteita ja monet ihmiset tekivät tämän perusteella vääriä johtopäätöksiä vauvan seksistä. Värin takia monet fanit luulivat sen olevan tyttö. Nyt se on täysin virallista: Carrie Underwoodin toinen lapsi on poikavauva.

Raskaana oleva Carrie Underwood konsertissa

carrie underwood yksinkertaisessa asussa

Toinen raskaus – hyvin erilainen kuin ensimmäinen

Ei vain asujen hallitsevan värin olisi pitänyt olla erilainen toisen raskauden aikana (muuten laulajalla oli yllään sininen asu CMT -palkintojen avaamisen yhteydessä lokakuussa). Hänen omien sanojensa mukaan koko raskauden tunne ensimmäisen ja toisen vauvan kanssa olisi pitänyt olla hyvin erilainen. “He sanovat, että se on erilainen joka kerta, ja voin vahvistaa sen omasta kokemuksestani” – sanoo laulaja. Sen olisi pitänyt olla hieman vaikeampaa tällä kertaa, Carrie sanoo.

Lopulta hän ilmoitti, että vanhin poika Jesaja oli hieman hämmentynyt uutisesta nuoremman veljensä syntymästä. Hän toivoo, että hänen asenteensa perhe -elämän uuteen lisäykseen voi muuttua.

Tässä CMA -seremoniassa Carrie Underwood paljasti lopulta toisen lapsensa sukupuolen

cma 2018 carrie underwoodin kanssa

Carrie Underwood CMT -palkintojenjakotilaisuudessa, sininen

carrie underwood sininen CMT -seremoniassa

Carrie pukeutui paljon vaaleanpunaiseen, joten vauvan uskottiin olevan tyttö

Mike Fisher ja Carrie Underwood yhdessä

Vaikeasta raskaudesta huolimatta Carrie hymyili aina paljon

vaaleanpunainen ja violetti kuvio carrie underwood