Elä terveellisesti – vinkkejä kehon kuuntelemiseen

elä terveellisiä vinkkejä joie de vivre

Kehosi sanoo sinulle “Elä terveenä” – opi kuuntelemaan sitä!

Solumme reagoivat kaikkiin ajatuksiin ja sanoihin … Yhä useammat ihmiset tässä maailmassa näyttävät uskovan tähän. Tällä tavalla katsottuna olemme suurelta osin vastuussa kehossamme kehittyvistä sairauksista.

Kehomme antaa myös jatkuvasti signaaleja siitä, mitä voimme tehdä niiden välttämiseksi. Ongelma on, että emme ole oppineet kuuntelemaan heitä.

Kuuntele kehosi signaaleja

elää terveitä elämäntapoja selkäkipu

Katsokaa vanhoja ihmisiä! Eikö heidän kasvonsa edustavat kokemuksia, joita heillä oli elämässään? “Elä terveenä“Voidaan” kääntää “monilla synonyymeilla ilmaisuilla. Vähän niin kuin – “elää terveenä, oppimalla tunnistamaan kehosi merkit “. Nyt saat meiltä perusvinkkejä. Loput jätämme sinulle. Itse asiassa jokaisella meistä on kyky.

Hiukset ja vahvuus

Hiukset ovat merkki vahvuudestamme. Kun olemme hyvin peloissaan, tunnemme kivettyneitä hartioissamme. Se menee kaulan yli päähän. Tunnemme kaiken silmissämme ja päässämme yleensä. Myös karvatupet kärsivät vakavasti. Tämä voi johtaa vakavaan hiustenlähtöön sekä naisilla että miehillä.

On kauniit hiukset

tärkeintä on terveet, kauniit hiukset naiset

Pidä huolta hiusten terveydestä

elää terveenä välttää hiustenlähtöä

Hiustenlähtöä esiintyy myös naisilla

elää terveiden hiustenlähtöjen syistä naisille

Vältä hiustenlähtöä

elävät terveet hiustenlähtö miehet vinkkejä

Korvat

Periaate “tärkein asia on terve” on löytänyt myös ulkoasun. Kun sinulla on ongelmia korvien kanssa, sinulla on vaikeuksia kuunnella ja ymmärtää muita. Kipu korvissa osoittaa, että olet erittäin ärtynyt kuulemastasi. Tämä on hyvin selvää lapsilla. Sinun täytyy kuunnella niin monia asioita ajoittain etkä voi tehdä mitään järkevää parantaaksesi asioita.

Elä terveellisemmin

vinkkejä eläviin terveisiin hiuksiin

Silmät ja todellinen näkeminen

Kun meillä on ongelmia silmiemme kanssa, kieltäydymme näkemästä mitään metafyysisellä tasolla. Se voi olla ominaisuus meissä tai elämässämme.

Todellista näkemistä

elää terveen terveen kehon kauniit hiukset

päänsärky

Elä terveenä, Päänsärkyjen välttämiseksi meidän on tehtävä asioita, jotka saavat meidät tuntemaan olonsa kylläiseksi. Seuraavan kerran, kun sinulla on päänsärky, kysy itseltäsi, tunnetko itsesi nöyryytetyksi. Pysähdy ja yritä selvittää, miksi näin voi olla. Migreenissä on ihmisiä, jotka haluavat olla täydellisiä, ja niitä, jotka ovat keränneet paljon vihaa elämäänsä.

Mikä on itse asiassa todellinen syy päänsärkyyn?

tärkeintä on terveet päänsärky syyt siihen

Taistele päänsärkyä vastaan

tärkeintä on elää terveenä päänsärky migreeni

Niska ja niska

Kaula ja niska -alue ovat erittäin mielenkiintoisia. Jos meillä on ongelmia tämän tekemisessä, etenkin niskassa, emme ehkä ole riittävän joustavia. Emme vain pysty ymmärtämään ympärillämme olevia ihmisiä tarpeeksi hyvin. Vaadimme liikaa yhdestä näkökulmasta.

Mitä niskakipu tarkoittaa?

pääasia on terve niskakipu elämäntapa

Kaulaongelmat viittaavat siihen, että uskomme olevani väärässä. Jos sinulla on kylmä kurkku, olet myös epävarma ja hämmentynyt. Kurkunpään tulehdus tarkoittaa, että olemme niin järkyttyneitä, ettemme kirjaimellisesti halua puhua.

Kaulan ongelmat

tärkeintä on terveet niska -elämäntapatrendit

Kaikki luova energiamme on kurkussa. Kaulaongelmat merkitsevät pohjimmiltaan sitä, että jostain syystä emme pystyneet kehittämään tätä energiaa. Tämän kehon osan kautta kaikki muutokset elämässämme käyvät läpi. “Pääasiassa terve” tarkoittaa tässä tapauksessa, että voimme hyväksyä muutokset ja muutokset.

liikkua

Selkä tukee koko kehomme järjestelmää. Selkäongelmat osoittavat, että et tunne olosi vakaaksi ja et löydä tukea. Terveessä elämässä eläminen tarkoittaa sitä, että ei painoteta niin paljon aineellisia asioita, vaan luotetaan perheeseen ja iloon. Ei, sinun on ymmärrettävä, että tila on vierelläsi.

Hanki vakava selkäkipu töissä

Tärkeintä on terveellinen elämä toimistotietokoneen selkäkipu

Jos selkäsi sattuu yläosassa, ongelmat ovat emotionaalisia. Keskellä tunnet syyllisyyttä. Pelkäätkö jotain, salaatko jotain? Tuntuuko sinusta siltä, ​​että joku puukotti sinua selkään??

Pitkä istuminen työtuolilla aiheuttaa epämukavaa selkäkipua

pääasia on terve selkäkipu työtuoli

Taloudellinen epävarmuus tuntuu enimmäkseen selän alaosasta. Oletko huolissasi koko ajan? Millainen taloudellinen tilanteesi todellisuudessa on?

Selkäkivun syyt voivat olla erilaisia

pääasia on terve ja terve selkäkipu

Munuaiset: Kyky antaa ja vastaanottaa elämää.

Elä terveenä”Ihmisille, joilla on munuaisongelmia, tämä olisi käännettävä seuraavasti: Älä pelkää ymmärtää ja kokea elämää sen syvyydessä. Älä luule, että sinulla ei ole oikeutta tai valtaa tehdä sitä. Paljon tupakoivat ihmiset eivät tunne itseään kovin arvokkaiksi ja piiloutuvat naamion taakse. Tämä on epätäydellisyyden tunne!

Mikä aiheuttaa munuaisongelmia?

elävät terveet munuaiskivut elämäntapatrendit

Rintojen symboli äidiksi olemisesta

Tämän alueen ongelmat osoittavat pelkoa, loukkausta ja suurta vihaa.

Sinun täytyy alkaa uskoa, että kaikki ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa

pääasia on terve ja terve kehon rintakipu

Sydän rakkauden symbolina, veri symboloi iloa

Kun elämässämme ei ole rakkautta, sydän kirjaimellisesti tulee sisään ja meistä tulee hyvin kylmiä. Tämän seurauksena veremme alkaa virrata hitaammin ja meistä tulee kylmiä.

Pidä huolta sydämestäsi

tärkeintä on terveiden sydänongelmien syyt

Elä terveenä tarkoittaa siis elämän draaman voittamista näkemällä, kuinka me itse aiheutamme sen. Kun voit tehdä tämän, myös suurin osa fyysisistä oireista häviää.