Elvis Presleyn ansioluettelo – 80 vuotta hänen syntymänsä jälkeen

rock -tähti Elvis Presley jatkaa

80 vuotta hänen syntymänsä jälkeen – vaikuttava kehitys jumalaksi Elvis Presleyn ansioluettelossa

Miten se tapahtuu persoonallisuuden aikana, että hän on epäjumalansa? Se olisi kysymys, joka ansaitsisi edelleen suuren tieteellisen työn ihmisen sosiaalipsykologiasta.

Elvis Presleyn ansioluettelo voisi silloin aina esiintyä tutkimuksen kohteena.

Elvis Presley jatkaa

Elvis Presley jatkaa nuorta rocktähtiä

 Nuori Elvis Presley

Elvis Presley jatkaa musiikkiuransa

Koska hänen ollessaan vielä elossa monet asiat puhuivat sitä vastaan, että hänestä tulisi jumala ihmisestä. Hän katosi hiljaisella, hitaalla, huomaamattomalla, joten melko tietämättömällä tavalla, mutta kappaleet, jotka hän jätti meille, ovat ikuisia. Voit kuulla usein hittejä ”Se on nyt tai ei koskaan” ja “Oletko yksinäinen tänä iltana?” Ja jopa hänen duettojaan Frank Sinatran kanssa. Mutta hän ei koskaan enää pysty pysymään musiikkielämän huipulla.

Rock -tähti

Elvis Presley jatkaa rokkitähtiä

Kuuluisa tallenne vuodelta 1968 – Elvis Presleyn ansioluettelon tragedian symboli

Tiedätkö kuuluisan TV -nauhoituksen vuodelta 1968, jossa hän teki suuren esityksen vain kitaransa ja laulunsa kanssa? Kohtaus, jossa tämä tapahtuu, näyttää enemmän nyrkkeilykehältä. Erään tauon aikana hän ilmoitti rakastavansa Beatlesia ja uutta muusikkoaaltoa. Varmasti Elvis osoittaa vahvaa luonnetta myöntämällä tämän. Mutta se antaa myös vapaat kädet ennakkoon, että sen lasku tulee pian. Kilpailulla ei ole tässä johtavaa roolia. Pikemminkin se on hänen oma luonteensa, joka saa hänet tekemään sen.

Elvis näyttämöllä

Elvis Presley jatkaa nuorta rocktähtiä näyttämöllä

Ura televisiossa

Televisio on tärkeä osa Elvis Presleyn ansioluetteloa. Valitettavasti ei välttämättä hyvä. Koska halunsa olla paras hän on osallistunut aivan liian moniin huonoihin elokuviin ja roolit eivät varmasti aina olleet hänelle parhaita. Koko juttuun liittyi aivan liian monta konserttia, mikä lopetti hänen elinvoimansa. Hänen elämänhimonsa muuttui vähitellen epäterveelliseksi. Hänellä oli aivan liikaa joitain asioita – naisia, rauhoittavia aineita, alkoholia, hampurilaisia. Haitalliset huhut olivat pysyviä ja pääsivät hänen henkilökohtaiseen elämäänsä. He olivat todella loukkaavia ja joskus tuhoisia.

Elvis Presleyn elokuvaura

Elvis Presley jatkaa rokkitähtiä

Ehkä siksi, että he tulivat läheisiltä ystäviltä ja tuttavilta. Tämä näkökohta on myös erittäin silmiinpistävä Elvis Presleyn ansioluettelossa. He puhuivat siitä, kuinka viski katosi lasista liian nopeasti tai kuinka sen synkkä tunnelma teki ilmapiiristä aina synkkän.

Viva Las Vegas

Elvis Presley jatkaa rocktähti -elokuvia viva las vegasissa

Lääkärit epäilevät erilaisia ​​masennustyyppejä, mutta jokainen niistä on melko vakava. Yleisö etsii vastausta – miksi jonkun niin suositun ja menestyvän kuin Elvis pitäisi joutua tällaiseen tilaan?

Liekehtivä tähti

Elvis Presley jatkaa rock -tähtielokuvia

elämän kuoleman jälkeen

Elvis Presleyn ansioluettelo, kuten muutkin kuuluisat ihmiset, näyttää jatkuvan kuoleman jälkeen. Jopa Yhdysvaltain presidentin J. F. Kennedyn murha ei näytä järkyttäneen ihmisiä niin paljon. Maailma suri ja näyttää syyllisyydeltä. Miksi olit niin ylimielinen sen ihmisen kanssa, joka löysi rock and rollin maailmalle? Miksi et ollut kiinnostunut enemmän lahjakkuudestasi, vaan pimeämmästä puolestasi??

Mutta kuten hänen esimiehensä sanoo, kuolema ei muuta mitään. Voitot ovat edelleen erittäin hyvät. Ehkä siksi, että hän kuoli niin traagisesti.

Nuori Elvis armeijassa

Elvis Presley jatkaa nuorta rocktähtiä armeijassa

Hänen häät Priscilla Presleyn kanssa

Elvis Presley jatkaa häitä

 Elvis ja Priscilla Presley

elvis presleyn ansioluettelo ja häät

Tyttärensä kanssa 

Elvis Presley jatkaa perhe -elämää vauva

Pienen Lisa-Marie Presleyn kanssa

Elvis Presley, Priscilla ja Lisa-Marie

Elvis Presley ja Marilyn Monroe

   Elvis Presley esitti marilyn monroen

Saksalainen postimerkki Elvis Presleyn kanssa vuodelta 1988

   Elvis Presleyn ansioluettelo rockstar saksalainen postimerkki