Erinomainen miesten muoti syksy / talvi 2020

miesten muoti carl brutto tyylikäs puku harmaa

Tutustu Carl Grossin ensiluokkaiseen miesten muotiin

Ensimmäisen luokan miesten vaatteiden asiantuntijana seuraa Création Gross GmbH & Co. KG Myös tällä kaudella heidän perinteensä hyödyntää tyylikästä ja korkealaatuista miesten muotia ja samalla tallentaa jatkuvaa kasvua paitsi Saksassa myös ulkomailla.

Hersbruckin yrityksen suosio voidaan helposti ymmärtää, varsinkin kun ajatellaan Carl Gross miesten puvut harkita. Hänen tyylikkyyttään ja huippuosaamistaan ​​täydentää syksy / talvi 2020 -mallisto menestyksekkäästi espanjalainen huippumalli Andrés Velencoso Segura.

Karismaattinen espanjalainen pukeutuu Carl Grossin uusiin muotiluomuksiin luonnollisella rauhallisuudella

miesten muoti carl brutto 2020 syksy talvi

Koko mainoskampanjan tarkoituksena ei ole vain korostaa miespuvun välttämättömyyttä. Carl Gross -muotilinja on edustanut yksinoikeutta ja ensiluokkaista tyyliä yrityksen perustamisesta lähtien vuonna 1925. Se pysyy sellaisena ikuisesti. Tämän voi myös tuntea tällä hetkellä.

Miehet voivat myös tuntea olonsa rennommiksi ja silti erittäin tyylikkäiksi neuleiden, päällysvaatteiden, paitojen ja housujen kanssa

miesten muoti carl brutto jersey takki

Antrasiitin, mustan tai tummansinisen klassisen puvun lisäksi jerseytakki osoittaa olevansa ylpeä kilpailija ja siitä on tulossa yhä trendi. Tänä vuonna Carl Grossilla on kaksi yleistä takkityyliä. Yksi on täydellisyyden epätasapaino ja toinen on hieman kiillotetumpi. Uusi, rakentamaton siluetti löytyy myös paidoista ja puseroista. Joissakin malleissa viileä, urheilullinen-urbaani suunta tuntuu pienellä angloamerikkalaisella kierteellä. Sharp-Fit, jossa vartalo näyttää paljon merkityksellisemmältä, vahvistaa itseään yhä enemmän. Riippuen mausta ja tilanteesta, solmio ei vain sovi sen kanssa, vaan myös kauluspaita yhtä hyvin.

Ja miksi ei urheilullisella huivilla 

miesten muoti carl brutto harmaa takki

Hienoimmat merino- ja kashmiriseokset sekä arvokas uusi villa ovat vain osa laadukkaista tekstiileistä, joiden kanssa Carl Gross työskentelee. Optiikka ja haptiset kulkevat käsi kädessä korkealla tasolla ja houkuttelevat maagisesti jokaisen muotitietoisen miehen.

Täydellinen leikkaus ja erottuva tyyli

miesten muoti carl brutto 2020 takki rypytön

 Loistavat mohair- ja villaseokset huippukudostajilta, kuten Barberis ja Marzotto, sekä Loro Pianan ja Ceruttin onnistuneet villa- ja silkkiseokset tekevät puvusta jälleen jokaisen liikemiehen suosituimman vaatekappaleen tällä kaudella.

Carl Grossin kanssa puku ei kuitenkaan jää vain pakolliseksi asiaksi, vaan osoittaa sen innovatiivisella ja tuoreella asenteella ja jatkuvasti muuttuvalla profiililla.

Klassinen maskuliinisuus ja hienovarainen ilme

miesten muoti carl brutto premium -puku beige

Indigo on myös erittäin trendikäs uudella kaudella

miesten muoti carl brutto puku tummansininen

Isältä pojalle

miesten muoti carl brutto tyylikkäät puvut

Arvokas ja tyylikäs myös talven yli

miesten muoti carl brutto takki grafiitti väri

Legere ei missään tapauksessa tarkoita mautonta

miesten muoti carl bruttotakki

Tekstiilit ja kuviot muodostavat täydellisen, trendikkään kokonaisuuden

miesten muoti carl bruttotakki


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80