Gigi ja Bella Hadid sopivissa asuissa MTV Music Awards -gaalassa

Bella ja Gigi Hadid kiinnittivät kaikkien huomion jälleen tänä vuonna. He kaksinkertaistivat läsnäolonsa ja karismansa niin sanotusti sovittamalla seksikkäitä asuja tyylikkäissä neutraaleissa väreissä. Heidät nähtiin heissä MTV Awards -gaalassa viime päivinä. Muuten, he edustavat myös tulevia syksyn trendejä, jotka hallitsevat katuja kylminä viikkoina. Joten vielä yksi syy katsoa!

Kaksi sisarusta olivat jälleen säteilevän kauniita

gigi ja bella hadid - hienot kasvot

Gigi ja Bella Hadid – asuja

Gigillä ja Bella Hadidilla oli eri asuja leikkauksen suhteen, mutta samalla heillä oli paljon yhteisiä piirteitä. Kun Bella pukeutui mekkoon, jonka pääntie korosti hänen upeaa muotoaan vatsaan, Gigi valitsi korsetin ja tyylikkäät housut.

  Molemmat asut korostivat kahden mallin suuria hahmoja. Vaatteiden taustana oli neutraali vaaleanruskea väri. Silti ne näyttivät ylellisiltä ja silmiinpistäviltä, ​​ja Bella – keltaisen värin ja Gigin kanssa – arvokkaiden ja siten ylellisen näköisten tekstiilien kautta.

Hetkiä MTV -palkinnoista 

gigi ja bella hadid toisen näyttelijän kanssa

Lisävarusteet

Tällaisella neutraalilla asulla on paljon liikkumavaraa lisävarusteiden käytössä. Molemmat sisarukset hyötyivät tästä suuresti. Bella Hadidilla oli kokonaisuus sormuksia, ketjuja ja silmiinpistäviä korvakoruja. Myös kenkien kauniit ketjut sopivat tähän, mikä korosti jalkojesi kauneutta, mutta myös hahmoasi upealla tavalla. Gigi Hadidissa lähes kaikki korujen osalta pelkistettiin kultaketjuksi, joka taitettiin useita kertoja. Kengät olivat tyylikkäitä, mutta lukittuja eivätkä eronneet kuin itsenäinen koriste.

Gigin ja Bellan sopivat asut

gigi ja bella olivat mahtavia

Yllätys

Sisarusten Gigi ja Bella Hadidin ulkonäköön liittyy myös tietty yllätys. Ei ollut odotettavissa, että he esiintyisivät yksin kaksin. Huhujen perusteella toivottiin, että Gigi Hadid toisi uuden ystävän. Sanotaan, että hän työskentelee parhaillaan Tyler Cameron ovat. Mutta kumpikaan heistä ei esiintynyt yhdessä MTV Awards -gaalassa. Saatamme pian tietää, ovatko he edelleen pariskunta.

Koristeissa Gigi luotti kauniiseen ketjuun

gigi hadid yksin mtv -palkintoja

Jälleen kaksi asua verrattuna

gigi ja bella hadid ennen tohtori -seremoniaa

istuu lavalla gigi ja bella hadid