Haaveiletko lomasta Thaimaassa? Sinun täytyy tietää se etukäteen

Thaimaan lomamatkailu ja loma -Aasian maat matkustavat Thaimaahan bangkokiin

Vaatimukset unelmalomalle Thaimaassa

Kaikella elämässä on hintansa. Joten myös unelmaloma Thaimaassa. Emme tarkoita vain rahaa pitkällä aikavälillä. Koska maksamisen lisäksi sinun tulee myös sijoittaa aikaa ja vaivaa valmistautuaksesi oikein.

Thaimaan loma: Kohde Bangkok

Thaimaan lomamatka ja loma bangkokin lippu

Thaimaa on erilainen kaikin tavoin. Siksi on olemassa myös suuri vaara saada kulttuurishokki. Tämä puolestaan ​​voi tarkoittaa, että et voi nähdä kaikkea selkeästi ja kokea sitä täysin muutaman päivän ajan. Lisäksi mahdollisuudet kokea ovat lähes ehtymättömiä. On parasta lajitella tiedot etukäteen, jotta et unohda jotain, joka voi olla sinulle tärkeä pitkällä aikavälillä.

Tämän päivän artikkelissa on ohjeet tämän aiheen käsittelyyn.

Thaimaan kartta

Thaimaan lomamatkat ja loma -Aasian maat

Miksi sinun ei pitäisi vain nähdä, vaan myös lukea

Varmasti voit kokea paljon kuvia ja videoita. Mutta näissä näette suurimman osan upeista hetkistä heidän suotuisalta puoleltaan. Jotain muuta olisi voinut tapahtua kameran takana ennen tallennuksia ja niiden jälkeen. Tunteita, joita ihminen kokee matkan varrella, voi myös olla vaikea kuvata. Lisäksi on monia tosiasioita, joita et voi oppia pelkästään kuvista. Tiedätkö missä voit nauttia maukkaasta ja terveellisestä ruoasta? Tiedätkö myös, mihin aikaan vuodesta olisi halvin ottaa Thaimaasta loma?

Tieliikenne Bangkokissa

Thaimaan lomamatkat ja loma bangkokin tieliikenne

Milloin olisi parasta kokea unelmiesi Thaimaan loma?

Ensinnäkin sinun tulee olla tietoinen siitä, ettet voi säästää halvalla ja ehdottomasti parhaalla mahdollisella tavalla. Olisi parempi säästää johonkin muuhun kuin säästää, jos haluat varata sesongin ulkopuolella. Ellet halua erityistä matkaa, joka liittyy enemmän kulttuurin ja historian tuntemiseen tai jollain muulla tieteellisellä tai liiketoiminnallisella tarkoituksella.

Thaimaan moderni pääkaupunki

thaimaa lomamatka ja loma bangkok moderni kaupunki

Talousasioissa hyvä uutinen on, että Thaimaassa kaikki on suhteellisen halpaa. Toisin sanoen jokaiselle on jotakin. On myös ylellisiä ravintoloita ja hotelleja, mutta sinulla on silti varaa hyvään lepoon pienemmällä investoinnilla.

Jotkut maailman kauneimmista rannoista sijaitsevat Thaimaassa – Samuin saarella

Thaimaan lomamatkat ja loman kauneimmat rannat

Lentoliput kattavat noin 30–50% matkakustannuksista. Voit siis laskea tämän menetelmän avulla, kuinka paljon tarvitset paikan päällä.

Wat Arunin temppeli Bangkokissa

Thaimaan lomamatka ja loma wat arun bangkok

Wat Arun yöllä

Thaimaan lomamatka ja loma wat arun bangkok yöllä

Ruoasta ja rokotuksista ei kannata säästää

Unelmaloma Thaimaassa ei ole mitään, jos et ole kokeillut mahdollisimman paljon paikallista ruokaa. Onneksi täältä saa paljon halvalla ja melkein kaikkialta. Lisäksi voit nauttia ruoan tasalaatuisesta laadusta.

Romanttisia hetkiä Bangkokissa

thaimaalainen lomamatka ja loma bangkok -ravintola

Nauti thaimaalaisesta ruuasta

thaimaalainen lomamatka ja aasialainen ruoka

Nähtävyydet

Paras vaihtoehto on tehdä luettelo nähtävyyksistä, joissa haluat käydä. Tärkeimmät nähtävyydet, kuten Suuri palatsi, Wat Pho, Wat Arun, sekä Ayutthayan suuret temppelit maksavat hieman enemmän. Useimmat nähtävyydet eivät ole kaupallisia, ja monissa tapauksissa niitä voi jopa käydä ilmaiseksi. Joten voit nyt herättää halusi tutkia ja löytää matkaoppaista asioita, joista tuskin mitään tai mitään. Varaa itsellesi aikaa suunnitelmissasi. Koska sieltä saat todennäköisesti tarvittavat tiedot siitä.

Ayutthayan temppeli – valtava kivi Buddhan patsas

Thaimaan lomamatka ja loma Ayutthaya matkustaa Thaimaahan

Tutustu Buddhan maahan

thaimaalainen lomamatka ja loma ayutthaya matkustaa thaimaa bangkokiin

Suuri palatsi kaikessa loistossaan

thaimaalainen lomamatka ja loma grand palace bangkok

Wat Prahin temppeli

Thaimaan lomamatka ja loma wat prahin temppeli

 Wat Phon temppeli

Thaimaan lomamatka ja loma wat pho -temppeli