Haluatko oppia lisää hypnoosista?

oppia hypnoosi mielenkiintoisia faktoja tosiasioita ideoita

Lue lisää hypnoosista

Hypnoosi on muutettu tietoisuuden tila. Saavutat syvimmät tasosi, jotka jäävät piiloon jonnekin syvälle meihin monien päivittäisten toimien ja vaikutelmien vuoksi.

Mitä tiedät hypnoosista?

oppia hypnoosi mielenkiintoisia faktoja mustavalkoinen

Jos haluat oppia lisää hypnoosista, opit myös lisää menetelmästä, joka auttaa sinua ymmärtämään itseäsi paljon paremmin. Keskityt sisäiseen maailmaan ja jatkat sielusi syvien tunteiden kanssa.

Opi lisää itsestäsi!

oppia hypnoosi mielenkiintoisia faktoja milloin hypnoosi auttaa

Hypnoosin on autettava

Ihmisten, jotka oppivat hypnoosia, on ennen kaikkea pyrittävä auttamaan itseään ja muita ihmisiä. Tällä käytännöllä on suuri voima ja sellaisenaan sitä on käytettävä hyväksi. Mitä tapahtuu hypnoosin aikana, on se, että tunteitamme ei enää estetä. Näin syntyy tunteita ja muistoja, jotka olemme haudanneet hyvin syvälle sieluumme. Myös ongelmat, jotka rajoittavat meitä jokapäiväisessä elämässä ymmärtämättä niitä. Muistat asioita, jotka olit tietoinen vain alitajuisesti. Usein nämä asiat hallitsevat käyttäytymistämme. Hypnoosi antaa sinulle mahdollisuuden käsitellä sitä tietoisesti.

Milloin joku auttaa Hypnoterapia?

hoito hypnoosi oppia mielenkiintoisia faktoja

Näin terapeutti oppii, mikä on todellinen syy laihduttaa tai tupakoida. Syvällä sisimmässämme on syy siihen, miksi olemme riippuvaisia ​​ruoasta tai savukkeista. Kun ymmärrämme sen ja tiedostamme sen, meillä on mahdollisuus työskennellä sen eteen ja sitten myös voittaa se.

Jätä sinut turvallisiin käsiin

Hypnoosin oppiminen mielenkiintoisia faktoja auttaa ihmisiä

Viestintä alitajuntamme kanssa

Kun opit lisää hypnoosista, olitpa sitten potilas tai terapeutti, ymmärrät paremmin alitajuntasi mekanismit. Joten se ei hallitse sinua niin paljon pitkällä aikavälillä. Päinvastoin – voit hallita sitä. Tämä on myös oikea tapa päästä eroon monista häiritsevistä psykologisista tiloista, kuten traumoista tai muista.

Tehdä testi –  Oletko hypnoottinen?

oppia hypnoosi mielenkiintoisia faktoja

Milloin sinun pitäisi hypnoosi??

hypnoosi oppia mielenkiintoisia faktoja siitä

Mitä tarkalleen tapahtuu hypnoosin aikana?

Monet ihmiset, jotka haluavat oppia lisää hypnoosista, haluavat myös tietää, mitä täsmälleen voi tapahtua tällaisen istunnon aikana. Toimit normaalisti potilaana. Sammutettu on järkevä tunne, joka yrittää hallita kaikkea muuta. Koska tämä on kuori, joka kätkee olemassaolomme todelliset ongelmat.

Laihdutus hypnoosin avulla 

Laihduta hypnoosin avulla oppimalla omenamittanauhaa

Kokenut henkilö opastaa sinua nukkumaan ja heräämään. Terapeutti kysyy kohdennettuja kysymyksiä. Niillä pyritään pääsemään ongelman ytimeen.

Kun heräät, voit enimmäkseen muistaa asioita.

Tavoite: lopeta tupakointi

oppia hypnoosi tupakointi luopua mielenkiintoisista tosiasioista

Jos ongelma on syvä, saatat olla hieman hämmentynyt ensimmäisten kertojen aikana. Ajan myötä muistoista ja symboleista tulee kuitenkin selkeä kuva. Tämän avulla voit edistyä elämässäsi paljon paremmin.

Helpotus ja ongelmanratkaisu

oppia hypnoosi mielenkiintoisia faktoja terapia


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80