Harjoittele palloharjoituksia – laihdutus on paljon helpompaa

Vakauspalloharjoitukset helpottavat painonpudotusta

Erittäin helppoja vakauden palloharjoituksia 

Pidätkö myös ärsyttäviä vain yhdelle lihasryhmälle suunnattuja erityisiä voimisteluharjoituksia? Etsi sitten niitä, jotka toimivat kaikkien lihasryhmien tasaiseen harjoitteluun.

Pidätkö todella vakauspalloharjoituksista??

treenaa yksinkertaisia ​​vakauspalloharjoituksia

Jos näin on, katso kuusi erittäin helppoa esimerkkiämme, jotka voivat auttaa sinua pitämään sinut hyvässä kunnossa. Painonpudotus on myös paljon helpompaa sen kanssa.

Miten pysyt kunnossa?

yksinkertaiset vakauspalloharjoitukset harjoittelevat pallon kanssa

Vakauspalloharjoitukset 1-3

Tee ensin vakauspalloharjoitukset 1-3. Tee niin monta toistoa kuin mahdollista. Kolme on nyrkkisääntö tällaisissa tapauksissa, kun haluat saavuttaa todella korkean tehokkuuden.

Tee nämä yksinkertaiset harjoitukset kotona

tricepts-dip-harjoitus palloharjoituksella

Tarvitset penkkiä tai tuolia. Sitten sinun on tuettava sääret ja nilkat harjoituspalloon. Harjoitukset koostuvat itsesi painamisesta alas ja ylös käsilläsi.

Makaa sitten lattialla ja nojaa jalat palloa vasten.Nosta kehon takaosaa, mutta yritä olla kiertämättä selkääsi.

Taita sitten harjoituksen toisessa vaiheessa polvet. Aloita pallon kallistaminen itseäsi ja taaksepäin. Työnnä tätä, kunnes pallo pitää kiinni vain varpaiden kärjistä.

Siirry sitten lähtökohtaan. Toista tämä 15 kertaa.

Tehokkaat voimisteluharjoitukset kaikille lihasryhmille

alempi ab crunch kuntosalipalliharjoituksia

Sitten päästään kolmanteen harjoitukseen. Aseta tässä tapauksessa ranteesi harjoituspallon päälle. Harjoitus koostuu selän ojentamisesta kuin “lauta” ja sen pitämisestä mahdollisimman pitkään. Yritä pysyä näin noin 45 sekuntia.

Vakauspalloharjoitukset 3-6

Kun olet toistanut ensimmäisen sarjan niin monta kertaa kuin haluat, nyt on helppo venyttää. Kaikkien musiikkiryhmien tulisi olla mukana. Koska jotkut ovat stressaantuneita, vaikka et tunne sitä niin suoraan ja voimakkaasti.

Ensimmäisessä kolmesta voimisteluharjoituksesta makaa selkä palloa vasten, käsivarsien tulee olla ojennettuina ja kätesi reisiä vasten. Vedä vartaloasi eteenpäin ja sitten taaksepäin.

Vahvistava harjoitus vatsalle

crunch illo kuntosalipalloharjoituksia

Seuraava vakauspalloharjoitusten toinen sarja suoritetaan pystyssä. Ota pallo, taita kädet ja nosta pallo kasvoillesi. Ojenna sitten kädet niin, että pallo on pään edessä ja yläpuolella. Muodostuvan kulman tulisi olla noin 45 astetta.

On vahvat kädet?

olkapään käpristyminen harjoituspalloharjoituksia

Palaa lähtöasentoon viimeisten vakauspalloharjoitusten suorittamiseksi. Jalkojen tulee olla hartioiden leveydellä. Pidä vatsasta ja selästä erittäin tiukasti. Nosta pallo pään yläpuolelle kädet ojennettuina. Taita sitten polvi ja taivuta alas, jotta voit sijoittaa pallon vasemman jalan eteen. Toista tämä 15 kertaa yhteen suuntaan.

Joten nämä ovat vakauspalloharjoituksia. Haluamme jälleen korostaa, että vaikutus tulee monien toistojen jälkeen. Merkitse numero muistiin 3–3 kertaa viikossa!

Miltä se näyttää? Aloita heti uusilla vakauspalloharjoituksilla?

lankku illo kuntosalipalloharjoituksia

Harjoittele 3 kertaa viikossa

sivukyykky vakauden palloharjoituksia

 Kaikki vakauspalloharjoitukset yhdellä silmäyksellä

kevyen vakauden palloharjoitusten yleiskatsaus

Vatsalihakset, jalat ja pakarat

Vakauspalloharjoitukset aloittelijoille ja edistyneille

Harjoituksia kauniille jaloille

Harjoittele palloharjoituksia edistyneelle tasolle

Harjoituspalloharjoitukset treenaavat ja laihtuvat

Tehdään vakauspalloharjoituksia kotona

Painonpudotus on helppoa

Harjoittele palloharjoituksia kotona

   Pysyä kunnossa!

       neljä vakauspalloharjoitusta edistyneille tasoille


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80