Horoskoopin mukaan: Nämä horoskooppimerkit eivät voi ylläpitää pitkäaikaista suhdetta

Usko minua, jokainen, joka on ollut tekemisissä horoskooppien kanssa monta vuotta, voi sanoa sen täysin vakuuttuneesti. Jotkut horoskooppimerkit uskovat ikuiseen rakkauteen ja pyrkivät lämpöön ja turvallisuuteen pitkästä rinnakkaiselosta rakkaansa kanssa. Mutta toiset eivät voi rakentaa pitkäaikaisia ​​suhteita. Hieman enemmän, he haluavat pysyä sinkkuina! Horoskoopissa on kuusi horoskooppimerkkiä, jotka suosivat vain lyhytaikaista suhdetta. Tämä voi kestää viikosta vuoteen. Rakkaustuli ei räjähdä kovin pitkään heidän kanssaan. Usein he tuntevat olevansa ahdistuneita ja sidottuja vakaaseen kumppanuuteen eivätkä tuskin kestä sitä. Seuraavassa näytämme, mitkä horoskooppimerkit vaihtelevat todellisen rakkauden ja pinnallisen flirtin välillä.

Tähtien mukaan voitko rakentaa ja ylläpitää pitkäaikaista suhdetta??

Ei pitkäaikaista suhdetta horoskooppi kaksi nuorta sohvalla hyvä suhde

Jokainen horoskooppi on erilainen ja sillä on erilainen asenne rakkauteen.

Ei pitkäaikaista suhdetta horoskooppi kaksi nuorta keittiössä ongelmia eri asenteet rakkauteen

Kuitenkin, jos sinä tai kumppanisi olet yksi näistä horoskooppimerkeistä, älä huoli. Älä unohda, että horoskoopissa on aina poikkeuksia. Tämä on vain tilastollinen esitys rakkaussuhteiden pituudesta horoskooppimerkistä riippuen. Se, kestääkö rakkautesi ja intohimosi ikuisesti vai vain lyhyen ajan, riippuu viime kädessä myös monista muista tekijöistä eikä vain “koodattu” tähtiin.

Joissakin horoskooppimerkissä rakkaussuhteet vaihtelevat hellärakkauden ja lyhyen flirttailun välillä.

Ei pitkäaikaista suhdetta horoskooppi rakastunut pari tekee urheilukävelyä luonnossa

Kolmen horoskoopin suhteen suhde kestää vain muutaman viikon

Listamme numero 1 on tämä Jousimies (22. marraskuuta – 22. joulukuuta). Tällä horoskooppimerkillä suhde kestää noin viikon. Jousimies osaa arvostaa vapauttaan ja riippumattomuuttaan, joten hän ei aloita vakavaa suhdetta ollenkaan. Hän on viehättävä ja usein seurustelee. Tämä horoskooppimerkki tykkää saada uusia ystäviä ja suosii ei-sitovia flirttejä. Hän ei halua eikä voi hallita kumppaniaan. Kun suhde syvenee, Jousimies pelkää, että kumppani tarttuu niihin liikaa. Sitten hän mieluummin erosi ja nauttii yksinelämästään.

 Jousimies saa kylmät jalat, kun suhde syvenee ja haluaa erota.

Ei pitkäaikaista suhdetta. Jousimies horoskooppi hajottaa kaksi nuorta kahvilassa

Aivan kuten Jousimies voi Kaksoset (22. toukokuuta – 21. kesäkuuta) ei ole pitkäaikaista suhdetta. Tämä horoskooppimerkki kestää keskimäärin noin kaksi viikkoa. Kaksoset ovat onnellisempia yksin ollessaan kuin vakaassa parisuhteessa. Hän haluaa tehdä sitä, mitä hän tuntee tekevänsä sen sijaan, että häntä rajoitettaisiin ja otettaisiin vastuu toisesta ihmisestä. Lyhyesti sanottuna Kaksoset tarvitsevat tilaa, joten he eivät yleensä osallistu pitkäaikaiseen suhteeseen.

Kaksoset ovat onnellisia sinkkuina!

Ei pitkäaikaista suhdetta horoskooppi nuori nainen pettynyt kasvot mies taustalla

Jossa Vesimies (20. tammikuuta – 18. helmikuuta) vatsasi perhoset katoavat myös nopeasti. Tasaisessa suhteessa tämä horoskooppi voi kestää keskimäärin neljä viikkoa. Silloin kumppanuuden velvollisuuksista tulee hänelle liian vaikeita. On tärkeää, että tämän horoskoopin edustajilla on vapaus. Hän tarvitsee myös enemmän vapautta toteuttaakseen unelmoivia, mielikuvituksellisia ideoitaan ja ollakseen täysin luova. Hän on hyvin itsenäinen ja rakastaa vapautta. Vesimies on hyvin itsepäinen eikä siksi ole ollenkaan parisuhdehenkilö.

 Vesimies on syntynyt sinkku.

Ei pitkäaikaista suhdetta Horoskooppi Vesimies hajottaa syntyneen sinkun

Näiden kolmen horoskooppimerkin erottaminen kestää hieman kauemmin

On olemassa kolme muuta horoskooppimerkkiä, joissa pitkäaikainen suhde syntyy harvoin, ehkä vain niissä tapauksissa, joissa kumppani on aivan itsepäinen ja itsepäinen kuin he. Rakkaussuhde näihin ihmisiin kestää yleensä 6 kuukaudesta puoleentoista vuoteen.

Rakastunut Oinas (21. maaliskuuta – 19. huhtikuuta) pyrkii näkemään suhteensa vaaleanpunaisten lasien läpi. Sitten hän on valmis antamaan kumppanilleen paljon rakkautta, intohimoa, omistautumista ja huomiota. Tämä mielentila ei kuitenkaan kestä kovin kauan. Jokapäiväinen elämä on tuhoisaa hänen rakkauden tunteilleen. Oinasilla on yleensä korkeita tavoitteita, joihin he itsepäisesti pyrkivät. Hän on erittäin sitoutunut työhönsä ja tuntuu pian tylsältä kumppanuudessa. Suhde hänen kanssaan kestää noin 6 kuukautta, sitten hän tarvitsee enemmän vaihtelua. Oinas haluaa vaihtaa taustakuvia uudelleen ollakseen onnellinen.

Näkymät pitkäaikaiselle suhteelle eivät ole erityisen hyvät Oinas-horoskooppimerkillä.

Ei pitkäaikaista suhdetta Horoskooppi kaksi nuorta kotona sohvalla näyttää eri suuntiin

Varten Skorpioni (24. lokakuuta – 22. marraskuuta) suhde kestää yleensä noin vuoden. Tämän horoskoopin ongelma on se, että henkilöön on erittäin vaikea luottaa. Yleensä Skorpioni on syrjässä ja tarvitsee paljon aikaa tutustua toisiinsa hyvin. Hänellä on epäluottamus häneen, joka tuhoaa pian rakkauden. Usein kumppaneiden välillä on riitaa ja mustasukkaisuutta, sitten loogisesti ero on näkyvissä.

Skorpionilla on vaikeuksia löytää henkilökohtaista onnea rakkaudessa.

Ei pitkäaikainen suhde horoskooppi nuori nainen mies epätoivoinen kasvot liikkuessaan

Myös Kauris (23. joulukuuta – 20. tammikuuta) kamppailee ylläpitääkseen pitkäaikaista suhdetta. Hän on epäilemättä yksi horoskoopin älykkäimmistä horoskooppimerkkeistä, mutta samalla ylimielinen! Usein tämä horoskooppimerkki on varattu ja vaikea päästä suhteeseen. Mutta jos Skorpioni -nainen löytää herran täydellisen, hän pysyy uskollisena hänelle koko elämän. Hän on rakastava, tunnollinen ja hyvin organisoitu. Nämä ominaisuudet tekevät hänestä mieluummin vaimon, äidin ja rakkauskumppanin.

 Kauris -nainen on erittäin älykäs ja älykäs, mutta useimmiten syrjässä muista.

Ei pitkäaikaista suhdetta horoskooppi nuori tyttö mies taustalla keittiön epätoivossa

 Onko pitkäaikainen suhde sinulle mysteeri tai pikemminkin unelma?

Ei pitkäaikaisia ​​suhteita horoskooppi mysteeri tai unelma totta nuoret istuvat veden äärellä rakkaudessa

 Onko horoskooppimerkkisi tässä luettelossa??

Ei pitkäaikaista suhdetta. Horoskooppimerkit riitelevät kotona. Erottaminen näkyvissä

 Voitteko olla samaa mieltä siitä, että kaikki täällä kirjoitettu on totta?

Ei pitkäaikaista suhdetta horoskooppi nuori rakastunut pari tasapainoinen sohvalla kotona kannettava tietokone tyytyväinen