Ikkunattoman huoneen kalustus: näin siitä tulee moderni ja viihtyisä!

Se, että haluat mahdollisimman paljon valoa kotona, on luultavasti erittäin luonnollinen tarve. Todellisuus on kuitenkin joskus erilainen. Tässä on muutamia tapoja perustaa ikkunaton huone:

  • On huoneistoja, jotka ovat kokonaan tai lähes kokonaan ikkunattomia;
  • Lisäksi saattaa olla tarve kalustaa tietty huone tilan puutteen vuoksi, jossa ei ole luonnollista pääsyä valoon ollenkaan;
  • Haluat hyödyntää kellaria tai muuta eristäytynyttä huonetta, jossa ei ole ikkunoita.

Pohjimmiltaan ikkunattomissa huoneissa asuminen ja oleskelu pitkään on epäterveellistä, minkä vuoksi asiantuntijat suosittelevat sitä. Mutta voi tapahtua, että silloin tällöin tai pidemmän aikaa sinulla ei ole todellista vaihtoehtoa elämälle. Jotta voit tuntea olosi mukavaksi tällaisessa huoneessa, sinun on tietysti ponnisteltava kaksi kertaa enemmän vaivaa sisustamiseen kuin tavallisesti! Seuraavissa riveissä selitämme tarkalleen, miten tämä on mahdollista.

Miellyttävät kontrastit elävöittävät tätä ikkunatonta huonetta

Aksentti -seinäideoita huoneen sisustamiseen

Aseta ikkunaton huone ja määritä haaste tarkemmin

Kuten minkä tahansa suuren haasteen kohdalla, tästä pitäisi aloittaa ongelman määrittely oikein. Jos asennat ikkunatonta huonetta, sinun on ensin otettava huomioon sen toiminta.

Et kuitenkaan vietä paljon aikaa kylpyhuoneessa, kellarissa tai pukuhuoneessa. Siellä sinun on keskityttävä ensisijaisesti hyvään valaistukseen ja ilmanvaihtoon. Jos kuitenkin käytät huonetta asumiseen, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota mukavuuteen sisustettaessa. Tässä tapauksessa kodikas luonne ei ole vain toivottava, vaan myös mielenterveyden kannalta ratkaiseva. Muuten tällaisessa ilmapiirissä voi tuntea itsensä jatkuvasti tukahdutetuksi, ja tätä tulisi välttää kaikin keinoin.

Hyvin jaettu valaistus on välttämätön miellyttävän ilmapiirin luomiseksi

Määritä huoneiden valaistuskonseptit

Mahdollisimman paljon valoa!

Valon puute joku liittyy esimerkiksi vankilaan tai vangitsemiseen. Pimeys on toinen tekijä, joka tekee ikkunattomasta huoneesta epämukavan. Joten sisustussuunnittelijan tai asukkaan on vastattava näihin tunteisiin älykkäillä suunnitteluratkaisuilla. Lopulta sinun pitäisi saavuttaa kodikas ja erittäin mukava luonne.

Valot toimivat myös koristeena tässä pienessä huoneessa

Ruokasalin suunnittelu Huoneen sisustus

Valojen tyyppi ja väri

Jos asennat ikkunatonta huonetta, sinun on aloitettava valaistuskonseptista. LED -valot ovat paras ratkaisu tämän tyyppisiin tiloihin. Parhaan mukavuuden ja kirkkauden saavuttamiseksi sinun on yhdistettävä valkoinen ja keltainen valaistus. Lampun suunnittelun tulee olla mahdollisimman yksinkertainen, aivan kuten muutkin huonekalut. Tämä tuo esiin valon ja huoneen kodikkaan luonteen.

Ikkunaton makuuhuone voi olla todella käytännöllinen

Ideoita pienen tilan rakentamiseen

Valojen jakelu

Ennen kaikkea katto tulee valaista mahdollisimman tasaisesti ja kirkkaasti innovatiivisten konseptien avulla. Tässä mielessä keskivalaisin ei riitä ollenkaan. Pikemminkin valaisimien on ulotuttava koko pintaan. Lisäksi sinun pitäisi laittaa lisävaloja kaikkiin synkkiin kulmiin ja huoneen alueisiin. Missä tahansa luet tai työskentelet, sinun on käytettävä erillisiä lattia- tai seinävalaisimia.

Vaaleat värit ja kasvikoristeet ovat tyypillisiä onnistuneille ikkunattomille huonemalleille

Järjestä valkoinen moderni huone

Vaalean tummat kontrastit ovat välttämättömiä sisustettaessa huonetta ilman ikkunaa

Mielenkiintoinen seinärakenne heikentäisi ikkunattoman huoneen synkkää luonnetta. Moderneilla tummilla väreillä on helpompi saavuttaa jännittävä tunnelma, mutta samalla huone näyttää entistä suljetulta. Vain kevyet ja neutraalit seinät tekisivät ilmakehästä liian steriilin. Sopivin olisi näiden kahden seinätyypin välinen kontrasti. Vaaleiden ja tummien vivahteiden vuorovaikutuksen pitäisi tietysti tarjota monipuolisuutta.

Jos mahdollista, luo luonnos ikkunattomassa huoneessa

Kalustetut huoneet - upeita sisustusideoita

Käytä kiiltävää ja peilipintaa, mutta varovasti!

Kiiltävien ja peilipintojen käyttö on kylpyhuoneissa lähes itsestäänselvyys. Kaikki tämä on täysin järkevää myös pukuhuoneessa. Ikkunattomissa huoneissa, joissa on kaunis luonne, peilipinnat ovat kuitenkin hankala asia. Voit auttaa tekemään tiettyjen huonekalujen läsnäolosta entistä hallitsevamman. Lopulta tämä voi visuaalisesti sotkea ja kaventaa tilaa sen sijaan, että se näyttäisi leveämmältä. Periaatteessa peilejä suositellaan enemmän asuintiloihin, joissa on enemmän luonnonvaloa. Tämä laajentaa visuaalisesti tilaa ja ilmapiiri muuttuu miellyttävämmäksi. Jos kuitenkin rakennat kodikasta ikkunatonta huonetta, mieluummin kiiltävät, leveät pinnat. Ne tuovat keinotekoisen valaistuksen paremmin esiin ja näyttävät ehdottomasti houkuttelevammilta. Tämä varmasti parantaa siellä pidempään oleskelevien ihmisten mielialaa.

Joskus ikkunaton huone toimii täydellisenä olohuoneena

Huonekalujen korostusseinämuodin trendit

Huonekalut ja koristeet, joista todella pidät

Vietä paljon aikaa huoneessa, jossa ei ole ikkunaa, on varmasti erittäin rohkeaa. Sinun täytyy hemmotella itseäsi tässä tilanteessa, jotta tämä kokeilu päättyy hyvin. Luota pikemminkin minimalismiin, erityisesti mukaviin huonekaluihin ja tyylikkäisiin koristeisiin. Ortopediset ratkaisut rentoon istumiseen ovat tässä sopivampia kuin missään muussa huoneessa. Koristeen tulisi sopia ihanteellisesti henkilökohtaisiin mieltymyksiin ja herättää voimakkaita positiivisia tunteita. Mitä pidät enemmän – luontoa, taidetta tai molempia? Lempikuvasi tai pieni sisäpuutarha, joka on tehty kauniista varjossa menestyvistä kasveista, voi tehdä tällaisesta huoneesta piilotetun keitaan. Ehkä sisustuksessa on toinen teema, joka herättää erityisen positiivisia assosiaatioita kanssasi?

Upealla sisustuksella ikkunoittomat huoneet voidaan muuttaa miellyttäväksi elinympäristöksi

Huoneen järjestely Ullakkoasennus

Tarvitset puhdasta, raikasta ilmaa, joka on miellyttävää kaikin tavoin!

Sen lisäksi, että sinulla on runsaasti valoa, tarvitset myös raikas ilma, jotta olosi on hyvä. Kuinka vaikea se on, on luultavasti hankala aihe suljetussa, ikkunattomassa huoneessa. Sinun tapauksessasi sinun on hyödynnettävä tilannetta parhaalla mahdollisella tavalla. Joka tapauksessa jotain on tehtävä, jotta raitista ilmaa pääsee sisään.

Peilit tulee asentaa erittäin huolellisesti ikkunoittomiin huoneisiin

Ideoita kalustetuista huoneista pieniin huoneistoihin

Mittaa kosteus

Usein tapahtuu, että kosteus nousee erittäin suljetuissa huoneissa. Joka tapauksessa kannattaa sijoittaa hyvään mittauslaitteeseen. Sinun on todennäköisesti hankittava itsellesi ilmankuivain. On myös moderneja järjestelmiä, jotka ilmastoivat huonetta ja auttavat myös raikastamaan ilmaa. Tämäkin olisi lähes pakollinen investointi ikkunaton huone, jota käytetään usein. Lopuksi, kuten aina, sinun tulee jättää ovi muihin huoneisiin tai uloskäynti auki. Jos sinulla on pimeä kulkuhuone, yritä luoda säännöllinen luonnos.

Ikkunaton huone voi tuntua erityisen romanttiselta

Huoneeseen on rakennettu moderni makuuhuone

Tuoreita makuja

Jos istutat huoneen ja lisäät muita luonnollisia aksentteja, levität epätavallisen kauniita tuoksuja. Voit myös saavuttaa saman vaikutuksen erityisillä aromaterapiahajottajilla. Muutama tippa eteerisiä öljyjä, kuten teepuu, sitruunaruoho, minttu tai laventeli, edistävät uskomattoman hyvinvointia. Ne sopivat myös hengitysteiden desinfiointiin. Toinen vinkki olisi suolalamput, jotka tekevät myös koristelusta erityisen miellyttävän.

Ikkunaton huone näyttää usein miellyttävämmältä kuvataiteen ja kauniiden kasvikoristeiden ansiosta

Ideoita huoneen sisustamiseen makuuhuoneessa

Milloin kannattaa asentaa ikkunaton huone??

Valon ja raitisen ilman saanti on terveytemme kannalta välttämätöntä. Jos sinulla on mahdollisuus valita suurempi ikkunaton huoneisto tai pienempi mutta valoisa, suosittelemme selvästi toista asuntoa. Joissakin tapauksissa kannattaa suunnitella huone ilman valoaukkoja. Voit esimerkiksi laajentaa suuremman asunnon asuintilaa suunnittelemalla kellarin tai muun syrjäisen huoneen ilman ikkunaa. Kotitoimisto, kotiteatteri, leikkihuone lapsille ja aikuisille, huoneet ovat joitakin mahdollisuuksia. Ehkä se olisi sinun oma lukukulmasi niitä hetkiä varten, kun haluat ottaa aikaa itsellesi …

Jos näin on, kannattaa sijoittaa tällaisen huoneen sisustamiseen! Noudata juuri esitettyjä periaatteita ja siitä tulee varmasti yksi kodin halutuimmista huoneista.

Joskus dramaattiset värikontrastit ovat erityisen tehokkaita ikkunattomissa huoneissa

Ideoita huoneen sisustamiseen

Lasten huone ilman ikkunaa? Tämä voi toimia hyvin tietyissä olosuhteissa!

Kalustetut huoneet Elävien ideoiden trendit

Valo tulee viereisistä huoneista läpinäkyvän väliseinän kautta

Kodikkaiden huoneiden sisustaminen

Joskus ikkunattomasta huoneesta tulee kodin mukavin huone

Kalusta kodikas huone

Avoimet asumissuunnitelmat ilman ikkunoita voivat olla erityisen viihtyisiä

Huoneen sisustus olohuoneen suunnittelu

Maisekuvat ovat erityisen miellyttäviä ikkunattomissa huoneissa

Olohuoneen kalustus Makuuhuoneen kalustus


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80