Ilmankuivaimet – älä anna homeelle mahdollisuutta!

Monet meistä jo tietävät epämiellyttävän tilanteen – hometta on yhtäkkiä muodostunut kattoihin ja seiniin tai ikkunan runkoon! Kuva on todella masentava ja pelkkä tosiasia voi pelottaa sinua! Suurin kysymys tällaisissa tapauksissa on, miksi se pääsi niin pitkälle. Sinun on harkittava uudelleen huoneesi lämmitystä ja ilmanvaihtoa ja päästä muotin pohjaan. Tässä artikkelissa haluamme antaa sinulle muutamia vinkkejä siitä, miten homeelle ei anneta mahdollisuutta kotona ja miten sen muodostumista voidaan välttää. Kyse on nykyaikaisista ilmankuivaimista. Lyhyesti sanottuna raportoimme näiden teknisten laitteiden eduista, joita voidaan käyttää ehkäisevästi homeen muodostumista vastaan ​​ja jotka on kytkettävä päälle, jos huone on liian kostea. Yritämme tarjota sinulle hyödyllisiä korjaustoimenpiteitä ja näyttää sinulle yllättävän syyn, miksi sinun pitäisi investoida huoneen ilmankuivaajaan. Pysy kuulolla ja hanki siitä yksityiskohtaista tietoa.

 Tarvitset tämän modernin laitteen, jos huone on erittäin kostea.

Ilmankuivain moderni laite

  • Tarvitsenko todella ilmankuivaimen??

Tuhannet asunnonomistajat esittävät itselleen tämän kysymyksen koko ajan ja ajattelevat heti, että he ovat laiminlyöneet kotinsa ilmanvaihdon tai järjestäneet sen väärin. Heidän syyllisyyden tunteensa jättävät heidät usein epäilykseen. Mutta nykymaailmassa on tie ulos jokaisesta arkaluonteisesta tilanteesta.

Tätä korjaustoimenpidettä kutsutaan kosteudenpoistajaksi! Toisaalta nämä modernit laitteet ovat ihanteellisia huoneistoihin ja taloihin, joissa ei ole riittävää ilmanvaihtoa. Toisaalta ne ovat yksinkertaisesti pakollisia erittäin kosteissa huoneissa. Ja erityisesti alueilla, joilla on korkea kosteus, sinun on ehdottomasti hankittava tällainen laite neljää seinää varten, jos et halua nähdä homeen kasvua seinillä. Ilmankuivaimia käytetään usein kesällä näinä päivinä, kun ulkona on liian korkea kosteus. Mutta jopa talvella ne ovat välttämättömiä huoneissa, joissa on vähän ilmankiertoa.

Ilmankuivain on välttämätön huoneissa, joissa ilmanvaihto on riittämätön!

Huoneen ilmankuivaimissa ei ole riittävää ilmanvaihtoa

  • Ruma hometta huoneen seinillä? Miksi hän on epäterveellinen??

Asuinolosuhteistasi riippuen sinun on löydettävä optimaalinen lämpötila huoneen ja kosteuden välillä. Nykyaikaisia ​​lämpömittaria ja hydrometriä voidaan käyttää missä tahansa ja ne näyttävät tarkat arvot kotona. Asiantuntijat neuvovat, että huoneiden optimaalisen kosteuden tulisi olla 40–60 prosenttia ja mukavimman huoneen lämpötilan 18–23 astetta. Jos arvot ovat korkeampia kuin suositellut, homeen voi helposti muodostua seinälle, huoneen kulmiin ja laskeutua ikkunanpuitteisiin. Sitten sinun tulee olla erityisen varovainen, koska hometta on haitallista terveydelle. Hän saa meidät kaikki sairaiksi!

 Nykyaikaisella ilmankuivaimella et anna homeelle mahdollisuutta!

Moderni ilmankuivaaja huoneessa

Ruma muotti seinälle tai kattoon, huonosti tuuletettuihin huoneen kulmiin ja ikkunoihin voi kehittyä nopeasti ja olla eri muodoissa. Visuaalinen kuva on melko vastenmielinen. Se sisältää bakteereja, jopa myrkkyjä, jotka vapautuvat huoneilmaan. Joten hometta vahingoittaa merkittävästi terveyttämme. Sinun on varoitettava, että jotkut homeen tartunnat eivät haise lainkaan ja ovat edelleen haitallisia. Se voi aiheuttaa allergioita ja huonontaa huoneen asukkaiden yleistä terveyttä. Homeen saastuttamissa huoneissa voi myös kehittyä keuhkokuume ja saada muita vakavia terveysongelmia. Onneksi näitä esiintyy harvoin, etenkin ihmisillä, joilla on heikko immuunijärjestelmä ja jotka reagoivat hyvin nopeasti ja herkästi infektioihin. Joka tapauksessa on oltava hyvin varovainen homeen muodostumisen kanssa ja ryhdyttävä asianmukaisiin toimenpiteisiin sitä vastaan.

Tehokkaalla ilmankuivaimella voit ehkäistä neljän seinän homeita.

Tehokas ilmankuivain estää homeen syntymisen kotona

  • Ilmankuivaimella voit välttää homeen kasvun

Kuten kirjoitimme alussa, sinun on päästävä homeen kasvun pohjaan kotona ja taisteltava sitä vastaan. Ilmankuivaimen ansiosta tämä on lasten leikkiä. Syy homeen muodostumiseen ja sen leviämiseen on huoneen lisääntynyt kosteus. Moderni laite voi kuitenkin alentaa ja hallita edelleen huoneilman kosteuspitoisuutta. Toisin sanoen huoneeseen luodaan optimaalinen kosteus. Näin autat estämään homeen muodostumista. Löydät erilaisia ​​malleja, jotka on suunniteltu eri huoneisiin erikoismarkkinoilta ja myös verkosta. Nämä ilmankuivaimet, jotka on tarkoitettu viileisiin ja harvoin käytettyihin huoneisiin, esimerkiksi loma -asuntoihin ja kellariin, ovat myös mielenkiintoisia. Vaikka niitä käytetään harvoin, niitä on myös torjuttava tällaisissa huoneissa.

 Tämä laite alentaa huoneilman kosteuspitoisuutta ….

Nykyaikaiset hissikuivaimet vähentävät huoneilman kosteutta

 … ja näin estää homeen muodostumisen.

Ilmankuivaimet estävät homeen kasvua kotona ja toimistossa

Ennen kuin teet fiksun ostopäätöksen, voit silti kysyä neuvoa ammattilaiselta. Muista myös tutkia ilmankuivaimen eri tapoja. Ilmankuivauksen osalta asiantuntija voi parhaiten sanoa, tapahtuuko tämä jäähdyttämällä ilmaa vai käyttämällä hygroskooppisia ratkaisuja laitteen sisällä. Kysy asiasta ja kysy asiantuntija -apua.

Toimituksemme toivottaa päiviä ilman homeita modernilla ilmankuivaimella!

 Löydät erilaisia ​​ilmankuivaimien malleja markkinoilta ja myös verkosta.

Löydät erilaisia ​​ilmankuivaimien malleja markkinoilta tai verkosta

Laitteet vaihtelevat koon, muodon ja tehon mukaan.

Eri malleja ilmankuivaimista koon, muodon ja tehon mukaan

 Mutta niillä on sama tehtävä – hallita huoneen kosteutta ja pitää se terveenä.

Moderni ilmankuivain ohjaa huoneen kosteutta

 Täällä luodaan optimaalinen kosteus!

Ilmankuivain luo optimaalisen kosteuden huoneeseen

 Ilmankuivain voisi näyttää myös söpöltä.

Oudon söpön näköinen ilmankuivain lastenhuoneisiin, nuorten huoneisiin

 Oletko nyt vakuuttunut investoimasta moderniin ilmankuivaimeen kotiisi??

Osta ilmankuivaimet kotiin investoi nykyaikaisiin laitteisiin