Iltapuvut verkossa: kuinka löytää täydellinen iltapuku

Löydä täydellinen iltapuku

Juhlatilaisuudesta riippumatta jokainen nainen voi täydellisellä iltapuvulla esitellä itsensä sopivasti ja asettaa itsensä parrasvaloihin. Laajan valikoiman unenomaisia ​​mekkoja, erilaisia ​​leikkauksia, muotoja, värejä ja koristeita ansiosta jokainen nainen löytää tyyliin ja hahmoon parhaiten sopivan ja tilaisuutta vastaavan iltapuvun.

Leikkaa ja väritä

Jos etsit iltapukua, voit valita lyhyen tai pitkän mallin. Monet naiset valitsevat jälkimmäisen, mutta tämä on makuasia. On monia kauniita iltapukuja (esim.. Iltapuvut VIP Dressiltä), jotka on joko leikattu irti tai tiiviisti kiinni. On aina tärkeää, että mekko asettuu optimaalisesti hahmoon ja korostaa etuja. Materiaalien suhteen satiini, silkki, sifonki, tylli ja tafti ovat suosittuja. Mikä väri valitaan, riippuu siitä, mikä näyttää naiselta parhaalta. Usein kokeileminen auttaa tässä. Kenkien on vastattava mekon väriä.

Iltapuvut verkossa täydellinen punainen iltapuku

Piristä yksinkertaisia ​​iltapukuja lisävarusteilla

Niille, jotka haluavat yksinkertaisen iltapuvun, mutta haluavat silti näyttää tyylikkäiltä, ​​on suositeltavaa valita esimerkiksi satiinista valmistettu musta mekko. Kimaltelevia kaulakoruja ja korvakoruja voidaan yhdistää tähän, koska nämä korut tarjoavat tietyn asian hetkessä.

Upea iltapuku on aina tehokkaasti maustettu vastaavilla asusteilla. Kuitenkin, jos mekko on jo runsaasti sisustettu, hienovaraiset korut ovat parempi valinta.

Valitse hahmosi mukainen iltapuku

Täydellisesti valittu iltapuku imartelee hahmoa, kätkee ongelma -alueet ja korostaa sen sijaan etuja. Luku on jaettu eri tyyppeihin:

* A-luku (päärynä)

Tässä kuviotyypissä ylävartalo on kapeampi kuin alavartalo. Tyypillisiä ovat myös ohut vyötärö ja suhteellisen leveät lonkat. A-hahmolle vaimennetut värit, kuten musta ja tummansininen, ovat hyviä, koska ne piilottavat muutaman kilon. Löysästi laskeva mekko juoksevasta kankaasta, joka on sidottu vyötäröllä vyöllä.

Iltapuvut löytävät täydellisen iltapuvun verkosta

* V-luku (omenatyyppi)

V-muodossa olkapäät ovat leveämpiä kuin lantio. Yleensä alavartalo on kapea ja rintakehä rehevä. Lyhyet kääremekot ja vyötäröhihnat sopivat tähän hyvin, koska niitä voidaan käyttää korostamaan kapeaa keskikohtaa ja sääriä.

* H-luku (banaanityyppi)

Tässä kuviotyypissä lantion ja hartioiden leveys on suunnilleen sama. Yleensä vyötärö on myös vähemmän selvä. Kädet ja jalat ovat usein pitkiä ja ohuita, eikä niissä usein ole naisellisia kaaria. Tässä on tärkeää luoda muutama käyrä, jotta kuvio näyttää naisellisemmalta. A-linjainen iltapuku ja käärittävä mekko, jossa on silmiinpistäviä kuvioita, röyhelöitä tai kirjontaa, ovat ihanteellisia. Ohuet jalat voidaan korostaa lyhyellä mekolla.

Iltapuvut verkossa Kuinka löytää täydellinen iltapuku

* X-luku (tiimalasityyppi)

Jokainen, jolla on tämä luku, voi pitää itseään onnekkaana. Tyypillisiä tälle tyypille ovat hoikka vyötärö, naiselliset kaaret lantiolla ja myös muilla alueilla. Ohut vyötärö on korostettava, jotta voidaan korostaa taitavasti naisellisia piirteitä ja kapea siluetti. Tiukasti istuvat, kapeat ja hahmoa harsivat iltapuvut ovat täydellisiä.

* O-hahmo

O-luvussa mittasuhteet ovat melko pyöristetyt, etenkin vatsan ja rinnan alueella. Jalat ovat yleensä kehon ohuin osa. Vatsa on ongelma -alue, joten ylävartalo on piilossa ja iltapuvun pitäisi istua löysästi vatsan ympärillä.

Johtopäätös

Nämä olivat vinkkejä iltapuvusta. Loppujen lopuksi sen pitäisi sopia käyttäjälle ja tilaisuuteen. On tärkeää, että hän viihtyy siinä.