Japanilaiset horoskooppimerkit – japanilaisen horoskoopin salaisuudet

 japanilainen horoskooppi horoskooppi

Japanilaiset horoskooppimerkit – tutustu toisiisi paremmin

Olemme vielä vuoden alussa ja sen kehitystä koskevat ennusteet ovat hyvin ajan tasalla. Kaikki astrologit ja metafyysikot uskovat, että on otettava huomioon mahdollisimman monta tietolähdettä saadakseen objektiivisen kuvan vuodesta 2015.

Tunnetko japanilaiset horoskooppimerkit? Haluatko tietää, mihin symboliin sinun pitäisi samaistua ja millaista onnea sinulla on japanilaisen horoskoopin ennustuksen mukaan? Jos näin on, sinun ei tarvitse etsiä enää sopivaa lähdettä. Teemme nyt yhteenvedon kaikesta puolestasi.

Henkeäsalpaava panoraama Japanissa

japanilainen horoskooppi pagodi kevät kukka kukkia

12 japanilaista horoskooppia

Japanilaiset horoskooppimerkit ovat määrältään samanlaisia ​​kuin meillä. Olet siis kaksitoista. Mutta niillä on eri nimet, mutta ne eroavat meidän aikakaudestamme. Ominaisuudet ovat myös hyvin erilaisia ​​kuin ne, jotka tunnemme paremmin.

Kirsikankukka (02/15 – 03/20)

Olet spontaani, intohimoinen, innostunut, täynnä positiivista energiaa, sinulla on puhdas sydän. Ei olisi paha, jos olisit päättäväisempi ja luottaisit enemmän ystäviisi ja perheeseesi.

Herkkä intohimo vaaleanpunaisella

japanilainen horoskooppi kirsikankukka

Su (21.3. – 29.4.)

Ne ovat idealisteja kaikista japanilaisista horoskooppimerkkeistä. Viisaus ja kauneus ovat liikkumisvoimasi elämässä. He kaipaavat oikeutta koko ajan. Jos noudatat aina intuitiotasi, et voi olla väärässä.

Olla tulinen ja vanhurskas

japanilainen horoskooppi aurinko meri

Bambu (30.4. – 06.04.)

Ne ovat kevyitä ja joustavia. Ne kuuluvat japanilaisiin horoskooppimerkkeihin, jotka sopeutuvat helpoimmin eri ihmisiin ja olosuhteisiin. Ne sopivat erinomaisesti ryhmätyöhön. Mutta sinun pitäisi luottaa sisäiseen tunteeseesi enemmän.

Joustava ja tasapainoinen

japanilainen horoskooppi bambu pyöreitä kiviä

Härkä riisipelloilta (05.06 – 06.07)

Työskentelet koko ajan ja liioittelet sitä useimmissa tapauksissa. He eivät valittaa ja he voittivat täydellisesti. Kun sinulla on perhe, voit luottaa sukulaisiisi.

Vahva ja uskollinen

japanilainen horoskooppi härkä riisipeltoja

Lootuskukka (07/07 – 01/08)

Nämä ovat hyvin herkkiä, lempeitä ja hieman keskittymättömiä ihmisiä. Myötätunto on heille toinen hyvin tyypillinen ominaisuus: tämän japanilaisen horoskoopin ihmiset rakastavat elämää, perhettä ja lapsia. Kun heillä on hieman enemmän kuolevaa tietoisuutta, he voivat saada kaiken, mistä he ovat uneksineet.

Hellä ja myötätuntoinen

japanilainen horoskooppi lootuskukka violetti

Japanilainen silta (02-27.08)

Ne muodostavat yhteyden kahden maailman, kahden rannikon välillä … Voit jopa sanoa kahden universumin välillä. Olet syntynyt auttamaan muita. Tunnet vetoaa jännittäviin ilmiöihin, mystisiin matkoihin ja taiteeseen. Sinulla on puolestaan ​​taipumus luopua tavoitteestasi keskellä tietä. Opi hallitsemaan tätä laatua.

Hyödyllinen ja seikkailunhaluinen

japanilainen horoskooppisilta

Puutarhakivet (28.08-10.10)

Utelias, viehättävä ja erittäin hyväntahtoinen. Tällä lähestymistavalla voit helposti vaikuttaa muiden mielipiteisiin. Mutta tulet jatkuvasti surulliseksi, koska ymmärrät, ettet voi olla täydellinen. Ajattele, onko tämä suhteellinen termi eikä riippuvainen katsojan silmistä.

Karismaattinen ja itsevarma

japanilainen horoskooppipuutarhakivet värikkäitä

Keisari (10.10 – 11.11)

He näkevät elämän loputtomana seikkailuna. Koet jatkuvasti monia esteitä. Mutta olet edelleen vakuuttunut menestyksestäsi. Laatu, joka sinun pitäisi voittaa, on hieman karkea luonne.

Positiivinen ja pragmaattinen

japanilainen horoskooppimestari

Imperaattori (19.11 – 26.12)

Tiedät mitä haluat ja juokset tavoitteidesi eteen hinnalla millä hyvänsä. Mutta etsit myös vahvaa tukea. Suurimman osan ajasta teet tämän miehen kanssa – ystäväsi, veljesi, aviomiehesi.

Päättäväinen ja kommunikoiva

japanilainen horoskooppimestari Imperaattori

Kuu (27.12 – 18.01)

Kuulla on erityinen rooli japanilaisissa horoskooppimerkkeissä. He ovat maagisia, rauhallisia, mystisiä ihmisiä. Mutta sinulla on taipumus luopua henkilökohtaisesta kehityksestä suuren rakkautesi vuoksi. Mieti tarkkaan, onko se todella sen arvoista.

Hiljainen ja arvoituksellinen

japanilainen horoskooppi kuun yö

Pyhä kilpikonna (19.01-14.02)

Tämä japanilainen horoskooppi tarkoittaa ihmisiä, jotka ovat yleensä hauraita, viisaita ja erittäin varovaisia. Naiset käyttävät yleensä “jääkuningattaren” naamaria. Mutta alta löydät henkilön, jolla on vapaa tahto ja joka on hyvin intohimoinen ja valmis taistelemaan samanaikaisesti. Opettele aina ilmaisemaan mielipiteesi vapaasti.

Herkkä ja viisas samaan aikaan

japanilainen eläinradan pyhä kilpikonna

Lue japanilaisen vuotuisen horoskoopin tiedot huolellisesti äläkä sekoita niitä kiinalaisiin horoskooppimerkkeihin. Niitä ei ole nimetty eläinten, vaan kasvien mukaan. Usein nämä ovat hämmentyneitä ja se on sääli. Koska japanilaisten horoskooppimerkkien tunteminen on varsin rikastavaa, kuten olet todennäköisesti jo huomannut itsesi.