Joachim Löw – yksi suosituimmista saksalaisista julkkiksista

joachim löw kansallinen valmentaja rentoutuminen tyytyväisyys

Uutisia Joachim Löwistä

Joachim Löw on paitsi suosituin valmentaja myös yksi Saksan suosituimmista julkkiksista. Der Spiegelin tekemän tutkimuksen mukaan kun kysyttiin: “Mikä julkkis ilmentää Saksaa sellaisena kuin haluat sen sinulle?”, Kävi ilmi, että Jogi on kolmannella sijalla heti Günter Jauchin ja entisen liittokanslerin Helmut Schmidtin jälkeen..

Kansallinen valmentajamme ei vain näytä tyylikkäältä ja hienostuneelta, vaan sillä on myös vahva, positiivinen karisma, joka ei ainoastaan ​​valloita naisten sydämiä. Joachim Löw löytää paikkansa eri sukupolvien saksalaisten sydämissä. Hänen sitoutumisensa, sitkeytensä ja päättäväisyytensä on usein palkittu Saksan joukkueen lukuisilla voitoilla. Olemme kaikki kokeneet huippukokouksen iloisilla kyyneleet silmissä vuoden 2014 MM -kisoissa. Saksa on uusi maailmanmestari.

Haastattelussa Badische Zeitungille maajoukkueen valmentaja sanoi: “Jos joku ansaitsee sen, niin tämä joukkue” ja “Tämä syvä onnen tunne kestää ikuisesti”. Uskomaton joukkuehenki, täydellinen taito ja ammattitaito sekä valtava tahdonvoima ovat hänen mielestään eräitä maailmanmestarin reseptin tärkeimpiä ainesosia. Kaikki tekivät parhaansa. Ansaittu voitto sai Saksan kaikki sydämet lyömään nopeammin.

Valmentaja on aina paikalla

joachim löw kansallinen kouluttaja jogi vakavat kasvot

Joachim Löw on myös sosiaalisesti vastuullinen mies. Hän sanoi hyväksymispuheessaan Baden-Badenissa, kun hän voitti Saksan mediapalkinnon, ja sanoi: ”Meidän tulisi myös edustaa arvoja, kuten integroitumista, täysin vakuuttuneina-rasismia ja antisemitismiä vastaan, väkivaltaa ja muukalaisvihaa vastaan.” kutsui Saksan maajoukkueen pelaajia “jalkapallon ulkoministerit pelaamaan”. Tiimi on roolimalli monikulttuurisessa kokoonpanossaan. “Keskitymme ihmisiin, emme heidän alkuperäänsä”, Löw korosti.

Anna tärkeitä ohjeita

joachim löw alankomaat saksa euroopan mestaruus 2012

Saksa juhlii vuoden 2014 maailmancup -voittoa

joachim löw valmentaja maailmanmestari

Maailmanmestari tyylillä

joachim löw kansallinen valmentaja maailmanmestari tyylillä

Oletko koskaan miettinyt, millainen yksityishenkilö on tämän ylpeän hahmon takana??

Valmentaja puhuu harvoin yksityiselämästään. Löysimme kuitenkin muutamia asioita osoitteesta stortbild.de. Haastattelussa hän puhuu muotiasetuksistaan ​​ja paheistaan. Löw rakastaa spagettia ja punaviiniä, erityisesti Riojaa, trillereitä ja beigejä sävyjä omien neljän seinän välissä. Hänen kotinsa on rauhan, rentoutumisen ja vapaa -ajan keidas. Hän lukee hyvää kirjaa ja kutsuu ystäviä. Hän haluaa vain tuntea harmonian ja nauttia siitä yhdessä vaimonsa kanssa. Hän kuuntelee mielellään saksalaista musiikkia – Grönemeyer, Udo Jürgens, mutta myös kuubalaista musiikkia ja Latinalaisen Amerikan musiikkia yleensä. Hänen suosikki hajusteensa ovat Lagerfeldiltä ja Armanilta. Löw kuvailee itseään henkilöksi, joka syö paljon makeisia – kakkuja, suklaata, jäätelöä, jälkiruokia.

Maskuliinisuutta ja päättäväisyyttä

joachim löw national trainer tyylikäs pukeutumistyyli

Luottavainen ja päättäväinen

joachim löw kansallinen kouluttaja jogi rehellisyys maskuliinisuus

Voimme kaikki olla vain iloisia siitä, että hänen sopimuksensa jatkettiin vuoteen 2018 ja että meillä on edelleen suuri valmentaja. Odotamme jo innolla Euro 2016: ta ja pidämme peukkuja maajoukkueen puolesta.

 Jännittävät semifinaalit Brasiliassa 2014

joachim löw semifinaali brasilia saksa

Vakava jännitys

joachim löw kansallinen valmentaja jogi ajattelee sitä

Tyylikäs tarkkailija

joachim löw maajoukkueen valmentaja huomaavainen jogi

Läsnä koko sydämestäni

joachim löw maailmanmestaruus 2014 USA: ta vastaan

Kaikki juhlivat ansaittua maailmanmestaruutta

joachim Löw juhli Brasilian MM -kisoja 2014

Kansallinen valmentaja toiminnassa

joachim löw budnestrainer maailmanmestari

Jogi teki sen

joachim löw jogi jatkaa valmentajana

Viimeiset ajatukset ennen tärkeää peliä

joachim Löw pohti valmentajaa

Tyytyväinen ja ylpeä

joachim löw jogi innoissaan suosittu julkkis

Katso luottavaisesti tulevaisuuteen

joachim löw jogi miellyttävä vakava valmentaja

Ota uutta voimaa rentoutumalla

joachim löw kansallinen kouluttaja jogi loma rentoutuminen