Jooga rentoutuminen – fyysinen ja henkinen tasapaino

jooga rentouttava lootus

Jooga rentoutuminen: yksi nopeimmista tavoista

Jooga rentoutumisstrategiana on muuttunut eräänlaisesta eksoottisesta arkikäytännöksi monille ihmisille viime vuosina, joten se on melkein pakko heille. Koska stressi on jokapäiväisessä elämässä aina korkeampaa. Joogatekniikat ovat aina yksinkertaisempia ja paremmin mukautettuja.

Useimmat ihmiset ovat havainneet, että joogalle rentoutumismenetelmänä ei käytännössä ole vaihtoehtoja.

Ongelmanratkaisu joogan avulla rentoutumisen lisäksi

Itse asiassa voit saavuttaa paljon enemmän joogan kautta rentoutumisen lisäksi. Kehossamme on useita epämiellyttäviä oireita, joita nämä tekniikat voivat lievittää. Voit ratkaista pysyvästi prosesseja, kuten painonnousua, pysyvää väsymystä, selkäkipua ja päänsärkyä. Voit myös saada huonon keskittymisen ja unettomuuden elämästäsi joogan avulla.

Löydä tasapaino jooga -rentoutuksella

jooga rentouttava buddha patsas

Joogan päätavoite

Kuten mikä tahansa menetelmä, sama pätee myös tähän: vaikutus on parempi, jos käytät sitä tietoisemmin. Haluamme auttaa sinua ratkaisusi saavuttamisessa lisää rentoutumista joogan avulla. Ymmärrä joogaharjoitusten päätarkoitus. Se rauhoittaa mielen. Koska tämä voi palvella meitä, mutta myös häiritä meitä paljon tarpeettoman stressin kautta. Negatiiviset ajatukset ovat yleensä todellinen syy toiseen tai toiseen huonoon tilaan.

Meditoi joka päivä, jos mahdollista

jooga rentoutuminen lotus asana

Kehosi reagoi paremmin myös kaikenlaisiin muihin voimisteluharjoituksiin ja -toimenpiteisiin, kun henkinen tila paranee. Joogaharjoitukset, toisin sanoen rentoutuminen, ovat siksi tärkein tekijä monien fyysisesti erittäin vahvojen ja terveiden ihmisten elämässä.

Näin se toimii

Keskustellaan myös lyhyesti siitä, miten joogan kautta tapahtuva rentoutuminen toimii käytännössä. Uskotaan, että hermoston fyysisen rakenteen lisäksi on olemassa myös energiaa, jolla on samanlainen rakenne. Jälkimmäinen joogan rentoutumisen opettajien mukaan ylittää fyysisen kehon. Tämä on aura eli energiakenttä, joka ympäröi ihmiskehoa.

Klassiset jooga -asennot

jooga rentoutumisasanat

Erilaiset chakrat sijaitsevat tässä energiajärjestelmässä. Nämä ovat keskuksia. Sinne on keskittynyt erittäin voimakkaita energiavirtoja. Ne eivät ole ainoat paikat kehossa, jossa tämä kertyy nikamien muodossa. Mutta ne ovat tärkeimpiä. Chakrat toimivat yhdessä. Kun ne kaikki toimivat yhtä hyvin, myös kehomme tuntuu yleensä erittäin hyvältä. Useimmiten näin ei ole. Chakrojen harmonisointi on myös tarkoitus, jolla harjoitellaan joogaa. Tätä luonnonenergiaa yritetään tasapainottaa uudelleen. Mitä paremmin se toimii, sitä enemmän olemme tyytyväisiä positiivisiin kokemuksiin, iloon, voimaan ja motivaatioon. Näin voit myös rentoutua joogan avulla.

Tekniikat

Joogassa voidaan käyttää useita tekniikoita rentoutumiseen. Siksi on niin paljon erilaisia ​​tyylejä. Paras asia on kysyä neuvoa joltain, jotta voit löytää oikean käytännön aloittaaksesi ja sitten pitkällä aikavälillä.

Savasana – rentoutumista

   jooga rentoutuminen savasana asana

Savasana -muunnelma apuvälineillä

jooga rentoutuminen savasana muunnelma

Syventää hengitystäsi

jooga rentoutuminen venyttely venyttely

Savasana tuoleineen

jooga rentoutumistuoleja joogamatot

Ryhmäterapia

Jooga rentoutus ryhmä harjoituksia

Venytys rentouttaa lihaksia

jooga rentouttava selkäharjoitus

Lasten jooga

jooga rentoutuminen lasten jooga

Pidä siitä kiinni

jooga rentoutumisharjoituksia asanas