Kengännauhojen sitominen – vinkkejä vanhemmille, joiden lapset oppivat sitomaan kenkiä

Kengännauhojen sitominen. Kuulostaa niin helpolta ja toimii niin nopeasti! Lapset ovat eri mieltä! Jokainen pieni kerran aiheutti tiettyjä vaikeuksia sitoa kenkänsä. Älkäämme puhuko itse kengännauhasta! Koska kenkiä voi sitoa niin monella tavalla! Et varmasti sitonut kenkiäsi hetkessä, vai mitä? Ja myönnämme: pikkulapsille kenkien sitominen rajojen taikuuteen! Kuka opetti sinua oppimaan kenkien sitomisen tekniikoita? Vanhemmat ja lastentarhanopettajat yrittävät auttaa pieniä lapsia kehittämään tätä tapaa. Mutta monet harjoitukset ovat välttämättömiä ennen kuin se toimii … Kyllä, koska todella sanotaan: Harjoitus tekee mestarin!

Opettaa lapsia sitomaan kenkiä

kengännauhojen silmukoiden sitominen

Kengännauhojen kiertämistä voisi itse asiassa kuvata erikoiseksi taiteeksi. Menetelmät, joilla voit sitoa kengät, ovat niin erilaisia, että on olemassa sopiva tapa sitoa joka tilanteeseen! Pitäisikö urheilu- ja yrityskengät sitoa samalla tavalla? Mitä konservatiivisempi ympäristö, sitä helpompi solmion pitäisi olla.

  Jotkut tekniikat ovat hieman monimutkaisia ​​jopa aikuisille, joten on varottava, ettei lapsilta odoteta ihmeitä. Lapset ainakin osaavat sitoa jousen. Tässä tulee kysymys: Milloin lapset voivat alkaa sitoa kenkiä? Tai toisin sanoen: Milloin sinun pitäisi alkaa opettaa lapsia kengännauhaan??

Kenkien sitominen ja kellon lukeminen ovat ominaisuuksia, joita pikkulapsille pitäisi epäilemättä opettaa. Mutta lasten on oltava kiinnostuneita siitä. Ainoa tärkein asia on halu sitoa omat kengät! Muuten koko pyrkimys on jotenkin menetetty …

Jo varhaisessa iässä lapsilla on motorisia taitoja oppia sitomaan kenkiä

kengännauhojen sitominen sidontavinkkejä ja temppuja

Milloin sinun on todella opittava sitomaan kengät??

Jotkut lapset oppivat sitomaan kengän myöhemmin kuin toiset. Monet lapset kykenevät sitomaan jousen vielä 4-5-vuotiaana, toiset eivät ole erityisen hyviä siinä ollessaan 10-vuotiaita. Lisäksi lapset tarvitsevat erilaisia ​​aikoja hallitakseen tämän tekniikan taitavasti.

On otettava huomioon, että kiipeilykiinnikkeiden laaja käyttö on jossain määrin syynä siihen, että lapset oppivat myöhemmin ja myöhemmin kengännauhatekniikan. Vuosia sitten lasten piti oppia sitomaan kengät aikaisemmin, koska kiipeilykiinnikkeitä ei ollut vielä olemassa. Nykyään lapset eivät todellakaan tarvitse tätä ominaisuutta vasta myöhemmin. Jos heidän täytyy koskaan sitoa kenkiä ollenkaan. Totuus on, että yhä harvemmat lapset osaavat käyttää nivelsiteitä varhaisessa iässä.

Olisiko aika opettaa lapsellesi sitoa jousi? Riippuu siitä, johtavatko oppitunnit hyvään tulokseen vai eivät, oikeasta toimintatavasta. On parasta istua lapsen vieressä, koska on vaikea oppia mitään päinvastoin. Usein ovat leikkisiä menetelmiä tehokkaampi kuin mikään muu. Haluatko pikku rakkaani sitoa kengät ajattelematta? Voit myös oppia sitomaan kengännauhan pelien avulla. Sanominen ja laulaminen on myös helpompaa ja hauskempaa.

Opi sitomaan kengännauhat, mutta leikkisästi

kenkien kiner -opetusmenetelmien sitominen peleihin

Mitä menetelmiä silmukan sitomiseen on olemassa??

Seuraavat vaihtoehdot ovat mahdollisia:

 • Kanin korvat – sopii pienille lapsille

Ensin sidotaan normaali solmu

 1. Laita sitten silmukka toisesta kengännauhasta ja pidä se paikallaan. Jotkut kutsuvat tätä leikkisästi kanin korvaksi tai norsun korvaksi
 2. Tee sitten toinen silmukka toisella kädellä
 3. Aseta sitten molemmat silmukat päällekkäin ja solmu

 • puu – tämä menetelmä on usein edullinen, koska se sitoi tiukemmat jouset. Lisäksi se on nopeampi.

Ensin solmitaan normaali solmu

 1. Ensin vasen kengännauha sidotaan silmukkaan ja sitä pidetään vasemman käden peukalolla ja etusormella
 2. Sitten asetat toisen kengännauhan silmukan ympärille ja peukalon ja etusormen päälle
 3. Tee sitten toinen silmukka painamalla sitä vasemmalla peukalolla
 4. Työnnä silmukan molemmat päät tiukalle

Jotkut sidontatyypit yhdellä silmäyksellä

Silmukkaparien määrä on ratkaiseva mahdollisille sidontatyypeille.

 • Ristiinnauha

 • Sidottu vinosti

kengät solmio lävistävä nyöritys

 • Tikkaiden nauhoitus

 • Nauhoitus ilman solmuja

 • Junarata

 • Shakkilaudan tyyli

kengännauhojen sitominen ruudullinen

 • Rinnakkainen nauhoitus

Lopuksi neuvoisimme sinua: ole kärsivällinen ja opi sitomaan kengännauhat! Harjoitus tekee mestarin! Rakkaasi tulokset ovat sen arvoisia! Myös lapset ovat ylpeitä itsestään! Ehkä voit kokeilla uudenlaista sitomista itse! Kengännauhojen sitominen on hauskaa!

oppiminen sitomaan kenkiä lapset opettavat