Kestävä matkailu – tutustu kauniiseen luontoon ja vieraisiin kulttuureihin

kestävä matkailu sopusoinnussa luonnon kanssa

Kestävä matkailu – vihreän tulevaisuuden suuntaus

Viime vuosina matkailuala on kehittynyt nopeasti ja siitä on tullut yksi nopeimmin kasvavista toimialoista maailmassa. Tämä dynamiikka teki siitä luonnollisen tekijän, joka otetaan yhä vakavammin tärkeissä poliittisissa päätöksissä ympäri maailmaa.

Ei ole enää epäilystäkään siitä, että sillä on keskeinen rooli monien maiden sosiaalisessa ja taloudellisessa kehityksessä.

Ympäristö ja kulttuuri

Matkailu on jossain määrin talouden väline. Hänessä on potentiaalia ja voimaa. Mutta miten jälkimmäisiä käytetään tarkasti, riippuu ihmisistä itsestään, joiden käsissä politiikkaa ja taloutta koskevat päätökset ovat. Tämän avulla voit esitellä oman maasi luonteen ja kulttuurin vastuullisesti. Se on ehdottomasti kestävää matkailua. Mutta voit myös alistaa turistien toiveet ja heidän viihteensä tekemällä kaiken niin, että he ovat onnellisia lyhyen lomamatkan aikana, vaikka tämä olisi pitkällä aikavälillä luonnon ja paikallisten ihmisten kustannuksella.

kestävää matkailua, joka edistää alueellista käsityötä

Mikä ei ole kestävää matkailua?

Joskus on helpompi selittää jotain selittämällä ensin, mitä se ei ole. Näin on meidän tapauksessamme. On monia asioita, joita kestävä matkailu ei ole. Olisi mahdotonta ja turhaa luetella niitä kaikkia nyt. Annamme mielellämme sinulle muutamia esimerkkejä, ja luultavasti pystyt erottamaan pääperiaatteen “huonomman” variantin mukaan.

kestävän matkailun pyöräretki

Eläimet ja ilmasto kärsivät

Monilla alueilla ilmasto rannikkoalueella muuttuu, koska rannikolle rakennetaan korkeita rakennuksia. Raikas tuuli ei tunkeudu syvemmälle. Näillä alueilla esiintyy kuivuus ja korkeat lämpötilat ovat välttämättömiä siellä.

Monet eläimet, kuten kilpikonnat, kuolevat, koska heidän pikkulapsensa eivät löydä tietä merelle ajoissa munien murtamisen jälkeen. Niitä estää rannikon liiallinen valaistus.

Myös kilpikonnan munat tuhoutuvat usein ratsastamalla suositulla rannalla. Eläimet joskus nielevät pussit mereen tai mereen ja tukehtuvat niihin hyvin nopeasti.

kestävän matkailun afrikka valokuvasafari

Kulttuuri

Kulttuuri on saatettu helpommin ymmärrettävään mutta hyvin pinnalliseen muotoon, koska se on helpompi “sulattaa”. Mutta tämä kääntää kulttuuriperinnön luonteen. Joten se häviää paljon nopeammin.

Vihreä talous

Kestävä matkailu puolestaan ​​tunnistettiin yhdeksi kymmenestä talouden sektorista, jotka voisivat edistää vihreää talouskehitystä. Oikein ajettuna hän varmistaa muun muassa, että korkeasti koulutetut ja kosmopoliittiset ihmiset, jotka harjoittavat useita kieliä, toimivat tällä alalla. Tarjoat tuotteen, jolla on korkea henkinen ja kulttuurinen arvo. Pelkästään niiden luominen kasvattaa kaikkia osapuolia.

kestävä matkailu amazon veneet perinteiset talot

Avainsanamme ovat harmonia luonnon kanssa, paikallisen väestön huomioiminen ja heidän perustarpeensa ja ihmisoikeudet. Kyse on vauraudesta, joka voitaisiin saavuttaa ehdottoman kauniilla ja harmonisella tavalla.

  kestävän matkailun veneilyä  kestävän matkailun etnokulttuuri  kestävä matkailu ottaa valokuvia valaista kestävä matkailu tutustumaan vieraisiin kulttuureihin kestävän matkailun kulttuuri luonto kuvia kestävää matkailua koskenlaskua  kestävän matkailun perinteiset talot kestävän matkailun retkeily vaellus