Kiinalainen uusivuosi – 10 asiaa tietää palokukosta

Tässä on 10 asiaa, jotka sinun pitäisi tietää punaisen tulikukon kiinalaisesta uudesta vuodesta

Kiinalainen uusivuosi 2017 on Punaisen Kukon vuosi. Se alkaa 28. tammikuuta 2017 ja kestää 15. helmikuuta 2018. Tämä on vuosi, jolloin sinun on työskenneltävä kovasti ja kärsivällisesti tavoitteidesi saavuttamiseksi. Kukin horoskooppimerkkiä hallitsee tulinen elementti Yin. Tämä aika on vietävä sopusoinnussa itsesi sekä ystävien ja perheen kanssa.

kiinalainen uusivuosi tulikukko horoskooppi ennusteet 2017 horoskooppi astrologia

1. Tulikukon vuosi alkaa vaikeasti. Ensimmäiset kuukaudet kiinalaisen uudenvuoden jälkeen ovat vaikeimmat, koska silloin jokaisen meistä on taisteltava huonoja tapoja ja pelkoja vastaan ​​pysyäksemme menestyksen tiellä.

2.

Meidän pitäisi välttää konflikteja. Tämä on aika, jolloin jokaisen meistä on usein eristettävä itsensä löytääkseen mielen ja sielun sisäisen tasapainon. Kiinalainen uusivuosi tulee viettää sopusoinnussa puolison, perheen, ystävien ja työtovereiden kanssa.

3. Tulikukon vuonna meidän on työskenneltävä kovasti, koska Kukko tunnetaan yksimielisyydestään. Tämä on aika, jolloin jokainen meistä voi paitsi rakentaa menestyksekkään uran myös jatkaa unelmiaan. Kiinalaisen horoskoopin mukaan Tulikukon vuosi soveltuu onnistuneeseen itsensä toteuttamiseen sekä uusien ammatillisten korkeuksien saavuttamiseen.

Jokainen alku on vaikea, mutta aurinko nousee aina

kiinalainen uudenvuoden tulikukko -horoskooppi 2017 horoskooppi uudenvuodenaattona

4. Kiinan horoskoopin mukaan meidän pitäisi olla järkeviä rahojen kanssa vuoden aikana ja käyttää ne realististen taloudellisten mahdollisuuksiemme mukaan. Kaikki siihen liittyvät riskit on arvioitava huolellisesti. Tästä tulee hyvä vuosi myös liike -elämälle. Jotkut voivat jo harkita oman yrityksen perustamista. Keskisuuret yritykset alkavat laajentua nopeasti ja suuret – uusia markkinoita ja alueita valloitetaan.

5. Jos haluat pysyä terveenä, sinun on asuttava lähellä luontoa. Hoitoa yrtteillä ja sienillä, homeopatiaa, vaihtoehtoisia käytäntöjä, joogaa ja meditaatiota suositellaan. Ihmisen tulisi elää tasapainoista elämää ja suojella itseään sairauksilta mahdollisimman paljon.

6. Monilla sinkuilla on lähes 90% mahdollisuus oppia tuntemaan elämänsä rakkaus ja mennä naimisiin. Jos olet jo perustanut perheen, on erittäin sopiva aika suunnitella raskaus.

7. Palokukon vuonna pääväri on punainen. Meidän ei kuitenkaan pitäisi käyttää tätä väriä. Punaisten vaatteiden ja asusteiden lisäksi meidän tulee välttää punaisten kivien, kuten rubiinin tai graniitin, käyttöä. Punaisen myrskyn välttämiseksi meidän pitäisi rajoittaa valintamme maanläheisiin väreihin, kuten ruskeaan, beigeyn ja keltaiseen. Ruskea ja keltainen ovat värejä, jotka sopivat kaikille Kiinan horoskooppimerkkeille.

Palokukon hahmo voi esiintyä missä tahansa muodossa

kiinalainen uudenvuoden tulikukko -horoskooppi 2017 horoskooppi uudenvuodenaattona

Markkinat ovat valmiit kiinalaiseen uuteen vuoteenkiinalainen uusivuosi tulikukko horoskooppi ennusteet 2017 horoskooppi astrologia ennusteet aasialainen horoskooppi

8. Kotona ja toimistossa pitäisi olla violetin sävyjä. Feng Shuin mukaan, jos panostat tähän väriin koristellessasi, onni on aina kanssasi. Sininen ja punainen sekoittamalla luotu violetti väri symboloi valtaa, jaloutta, ylellisyyttä, itsenäisyyttä, luovuutta ja kunnianhimoa.

9. Palokukon vuonna lähes kaikki kiinalaiset horoskooppimerkit tuntevat olonsa hyväksi. Horoskooppimerkki Dragonin edustajilla on erittäin menestyvä vuosi. Horoskooppi Rotta ja Tiikeri voivat myös odottaa hedelmällistä vuotta. Niille, jotka ovat syntyneet vuohen, apinan ja sian merkkien alla, se on sekoitus hyvää ja pahaa, kun taas kanin, hevosen ja koiran merkkien kanssa voi ilmetä joitain ongelmia. Mutta jos sinulla on vahva tahto, mikään ei voi estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi.

10. Kiinnitä kiinalaiseen uuteen vuoteen kaksi kiveä – ametisti ja topaasi. Ametisti tunnetaan henkisyyden ja hyvinvoinnin kivenä. Sillä on rauhoittava ja rentouttava vaikutus ja se hallitsee negatiivisia ajatuksia. Se auttaa myös voittamaan vanhat tunnehaavat. Topaasi on parantava kivi, joka stimuloi aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta. Se myös säätelee verenkiertoa, tasapainottaa hermoja ja mieltä. Sininen topaasi tukee taiteellista inspiraatiota, vahvistaa kilpirauhasen toimintaa ja auttaa laihduttamisessa. Keltainen topaasi on tehokas huonoa mielialaa ja unettomuutta vastaan. Se auttaa organismia pääsemään eroon epäpuhtauksista ja uudistamaan uusia kudoksia.

Mallinnamme oman kohtalomme. Jos otat tämän itsestäänselvyytenä, jokaisesta tulee elämänsä mestari. Joten silloin on parasta päättää, otatko osan siitä mukaamme kiinalaiseen tulikukon uuteen vuoteen. Juhli hyvää uutta vuotta 2017!

Paranna tasapainoasi ja pidä se tasapainossa!

kiinalainen uudenvuoden tulikukko -horoskooppi 2017 horoskooppiperinne

Toivomme, että maailma on valmis kiinalaiseen uuteen vuoteen

kiinalainen uudenvuoden tulikukko -horoskooppi 2017 horoskooppiperinne uudenvuodenaattona

Lahjaidea kiinalaiseen uuteen vuoteenkiinalainen uusivuosi tulikukko horoskooppi horoskooppi astrologia

Pysy hereillä ja energisenä kuin punainen kukko

kiinalainen uudenvuoden tulikukko -horoskooppi 2017