Kim Kardashian ja Kanye West – perhe odottaa neljättä lastaan!

Kim Kardashianin ja Kanye Westin suhde kestää hieman yli 6 vuotta ja heidän ensimmäinen lapsensa on vain hieman nuorempi. Kolme on jo perheen lapsia ja ylpeät vanhemmat odottavat neljättä lastaan. Kardashian jakoi tämän yllättävän uutisen monille omassa kauneusnäyttelyssään – KKB Beauty. Kim Kardashian suoritti kaksi ensimmäistä itse. Pariskunta uskoi kolmannen vauvan sijaissynnyttäjälle terveydellisistä syistä. Sama tilanne on julkkisparin neljännen lapsen kanssa, jotka muuten ovat monille yllättävän jo matkalla. Sama sijaisäiti pitää tämän ajan, vain 11 kuukautta syntymän jälkeen Vauva chicago.

Kimye – näin fanit kutsuvat paria

Kim Kardashian sekä Kanye West mustalla kullalla ja ruskealla

Pariskunta, josta on tullut kotinimi

Kim Kardashian ja Kanye West ovat varmasti yksi Hollywoodin suosituimmista pareista. Näiden kahden väliseen suhteeseen viitataan jopa hauskalla termillä, jonka fanit keksivät ja joka on “Kimye”. On vaikea uskoa, että he ovat olleet yhdessä vain 6 vuotta, koska se tuntuu elinikäiseltä.

Kaikki alkoi ystävyydestä vuonna 2003, kun Kim Kardashian tapasi räppäri Ray-J: n. Vuonna 2009 Kanye omisti ensimmäiset jakeet Kimille. Kesti vuoteen 2012, ennen kuin molemmat todella kokoontuivat ja Kim Kardashian jopa meni naimisiin jonkun muun – Kris Humphriesin kanssa. Se tapahtui erittäin suositussa amerikkalaisessa TV -ohjelmassa. 72 päivän kuluttua Kim ja Humphries päättivät avioliitonsa, ja vuonna 2012 Kim Kardashian ja Kanye West tapasivat. Siitä oli tulossa erittäin vakava, koska he molemmat menivät yhdessä lomalle useita kertoja.

 Kris Humphries on Kim Kardashianin ensimmäinen aviomies

Kim Kardashian suuteli entisen aviomiehensä kanssa

Mitä tiedät jo uudesta vauvasta

Rakkaustarina, jota edeltää pitkä ystävyys – tämä on varmasti erittäin hyvä perusta perheen seuraavalle sukupolvelle. Pian heitä on kuusi – se on selvästi varmaa. Toisaalta lapsi tuli yllättävän nopeasti, mutta jotenkin ei aivan samaan aikaan. Loppujen lopuksi molemmat ovat sanoneet useita kertoja haluavansa ehdottomasti erittäin suuren perheen. He ilmoittivat kuitenkin myös, että tämän lapsen tulisi olla viimeinen lisä perheeseen.

Kim Kardashian tunnetaan ainutlaatuisesta kauneudestaan

Kim Kardashian ja Kanye West ovat tyypillisiä

Kanye West oli rakastunut Kimiin kauan ennen suhdetta

Kuvassa Kim Kardashianin aviomies Kanye West

Ei vielä Kim Kardashianin tytär

pikkuinen ja Kim Kardashian

Julkkispari haluaa esitellä tunnettuja muotitrendejä

Keltainen ja valkoinen Kim Kardashian ja Kanye West

Julkkispari on aina erittäin tyylikäs

Kim Kardashian ja Kanye West top -asu

… ja silti onnellisia yhdessä monien vuosien jälkeen

suuren puun edessä Kim Kardashian ja Kanye West