Kuun vaiheet ja niiden vaikutus meihin

kuun vaiheet vähenevät kuupilvet valokuvakollaasi

Kuun vaiheet ja naisten terveys

Onko vielä ihmisiä, joiden mielestä on järjetöntä, että kuun vaiheet ja ihmisten terveys eivät liity suoraan toisiinsa? Aika on mennyt kauan, kun nämä asiat kuulostivat jotenkin eksoottisilta. Monet ihmiset tietävät jo käytännön kokemuksesta, että näiden kahden välillä on selvä yhteys.

Kuun ja veden vaiheet

Voidaan selvästi nähdä, että kuun eri vaiheet liittyvät myös veden liikkumiseen meressä. Organismeina olemme jopa 70% vedestä. Ei siis ole epäloogista, että kuun vaiheet vaikuttavat myös meihin.

Yritetään käyttää sitä omaksi eduksemme. Tässä vaiheessa sanoisin skeptikoille: Mitä voit menettää tässä??

Nouseva kuu meren yllä

kuun vaiheet kuun nousuvesi

Täysikuu ja uusi kuu

Nämä ovat kaksi kuun vaihetta, joista me ja luonto tunnemme eniten. Uusi kuu on silloin, kun kuu on täsmälleen auringon ja kuun välisellä linjalla. Joogassa tätä hetkeä verrataan uloshengityksen hetkeen. Tämä on helpoin aika päästä eroon vanhoista ja tarpeettomista asioista. Joten kaikenlaiset tiukat ruokavaliot ja kehonpuhdistustoimenpiteet ovat tällä hetkellä täysin oikeita. Sanotaan, että tällä hetkellä on paljon helpompaa laihtua kuin tavallisesti.

Mystinen täydellisyys

kuun vaiheet täysikuu meri

Puolikuu asana

kuun vaiheet kuu jooga asana

Täysikuu on hetki, jolloin maa on auringon ja kuun välissä. Se olisi hengitys, valtameren ja meren korkea vesi, runsaus. Esimerkiksi sanotaan, että tällä hetkellä voimme saada painoa helposti. Mutta hyvä puoli on, että aineiden, joiden pitäisi parantaa meidät, vaikutus on nyt paljon tavallista suurempi.

Henkiset kykymme

Henkiset kyvyt ovat luultavasti myös hyvin läheisesti yhteydessä kuun sykleihin. Uusi kuu vie meidät aina syvään sisäiseen mietiskelyyn. Ajattelemme tarkasti omia tunteitamme ja persoonallisuuttamme. Olemme erittäin herkkiä tänä aikana. Olemme myös alttiimpia kaikenlaisille sairauksille. Reagointimme ovat hitaampia: ole siis hereillä ja aja erittäin varovasti!

Kuun meditaatio

kuun vaiheet jooga meditaatio terveys

Vähenevän kuun vaihe

Tämä vaihe on edullinen kaikentyyppisille toiminnoille, jotka vaativat suurta tehokkuutta ja tarkkuutta. Tarkoitamme jopa kotitöitä. Voit myös syödä vähän enemmän. Saat vähemmän painoa.

Rentoutuminen ja puhdistus

kuun vaiheet vähenevä kuu

Kasvavan kuun vaihe

Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että tämä on haasteiden vaihe. Mutta on myös havaittu, että tällä hetkellä syntyy enemmän lapsia.

Uusi alku

kuun vaiheet kasvavat kuun pyramidit

Kaikki kuun vaiheet yhdellä silmäyksellä

kuun vaiheet vähenevät kasvava kalenteri

Kulender 2015 Kalender-Uhrzeit.de

kuun vaiheiden kuukalenteri 2015

Maaginen planeetta

kuun vaiheet planeetta tähtitieteellinen valokuva

Kuun maisema näkymällä maahan

kuun vaiheet kuu maisemat maa

Suuri kauneus

kuun vaiheet täysikuu joki metsä yö

Aasian romantiikkaa

kuun vaiheet täysikuu havupuut saari aasialainen

Loistava inspiraatio autiomaassa

kuun vaiheet täysikuu aavikko maisema kaktukset