Laihduta hypnoosin avulla: vielä yksi vaihtoehtoinen tapa laihtua

Laihduta hypnoosivinkkien ja tiedettävien asioiden avulla

Näin voit laihtua hypnoosin avulla

Kesällä olet yleensä motivoituneempi laihduttamaan kuin talvella. Tähän on monia eri syitä: pukeutuminen on helpompaa, olo on onnellisempi, joten sinun ei tarvitse napata jotain koko ajan.

Vaihtoehtoisia menetelmiä laihduttamiseen

Laihduta omenan hypnoosimittausnauhalla

Siksi haluamme käyttää hetken keskustellaksemme aiheesta yksityiskohtaisesti. Tällä kertaa kyse on menetelmästä – laihduttamisesta hypnoosin avulla.

Laihdutus hypnoosin avulla

Laihtua hypnoosin avulla heilurilla

Ongelma itsessään

Toistetaan, mikä on ongelma laihduttamisessa. Tarkemmin sanottuna kyse on siitä, mikä estää meitä noudattamasta tapoja, jotka pitävät meidät hyvässä kunnossa.

Laihduta kestävästi luonnollisella tavalla

Laihduttaminen hypnoosin avulla miten se toimii

Nämä ovat lähinnä psykologisia. Hypnoosi on järkevää, koska voit nopeasti ja tehokkaasti löytää todellisen syyn siihen, miksi laihdutus on niin vaikeaa tai mitä tarkalleen yrität korvata ruoalla emotionaalisella tasolla.

Hypnoosihoidon edut laihtumiseen

Laihduta hypnoosin avulla uusilla asenteilla

Poista tapana olla aina nälkäinen

Ensinnäkin hypnoositerapia auttaa sinua voittamaan tavan olla aina nälkäinen. Mutta se tulee luonnollisesti ja sisältä. Ymmärtämällä, mitä sinulta todella puuttuu, et halua syödä niin paljon yksin. Tämä poistaa tarpeen jatkaa nälän vaimentamista. Koska tämä johtaa päinvastaiseen ja jojo-efektiin.

Jojo-vaikutus vältetään tällä menetelmällä

Laihduta hypnoosin avulla

Terveenä eläminen

Laihduta hypnoosin avulla syö terveellisesti kestävästi

Korvaa epäterveelliset paremmilla

Lisäksi hypnoositerapian avulla ymmärrät paremmin itseäsi. Silloin opit arvostamaan ja rakastamaan toisiasi enemmän. Terveellinen tarve syödä terveellisemmin herää automaattisesti. Joten hyvät tavat tulevat heti. Ne korvaavat automaattisesti vanhat, jotka ovat itsetuhoisia ja johtavat painonnousuun.

Oletko todella tyytyväinen painoosi??

Laihdutus hypnoosipainon avulla vähentää kiloja

Muuta tyytymättömyytesi positiiviseksi energiaksi

Laihdutus hypnoositavoitteen unelmahahmon kautta

Poistu noidankehästä ja anna tilaa hyville tunteille

Hypnoosihoidon tarkoituksena on nostaa potilas uudelle tasolle ymmärtämällä ongelman syvällisesti. Et työskentele ongelman oireiden (ylensyönnin) kanssa, vaan syiden kanssa.

Naamio pois! – Jätä tilaa positiivisille tunteille

Laihduta hypnoositilan avulla positiivisille tunteille

Hoidon tavoitteena on myös korvata vanhat huonot ruokailutottumukset uudella ja paremmalla. Se on ehdottoman välttämätöntä. Aisteillamme on tietty kyky ja pyrimme luonnollisesti tyydyttämään ne uudestaan ​​ja uudestaan. Huono tai hyvä – tässä yhteydessä sillä ei ole väliä “täyttöperiaatteeseen”. On meistä itsestämme kiinni, olisiko tottumusten olla hyviä vai huonoja.

Uudet ruokailutottumukset – tuore salaatti vihanneksilla ja hedelmillä

Laihtua hypnoosin avulla syö terveellistä salaattia

Mutta jos olet kehittänyt tavan integroida huonot asiat toistuvasti valikkoon, jatkat automaattisesti näin. Voidakseen muuttaa tätä asennetta ja tehdä tilaa suuremmille kokemuksille voidaan sitten käyttää hypnoositerapiaa.

Tavoite: uusi kehon tietoisuus

Laihduta hypnoosin avulla

Koko hoito suoritetaan hypnoosissa?

Ensimmäinen tapaaminen terapeutin kanssa tapahtuu alustavan keskustelun muodossa. Ensin yritetään päästä lähemmäksi todellista ongelmaa ja olosuhteita, joissa se syntyi.

Tapauksesta riippuen päätetään, mikä on sinulle parempi. Hypnoosi yhdistetään usein sanalliseen terapiaan. Myös muita menetelmiä voidaan integroida prosessiin.

Hypnoosin alla

Laihduta hypnoosin avulla katsomalla tärkeitä tietoja

Kuinka monta kokousta tarvitaan

Suurimman osan ajasta ihmiset eivät ole tietoisia ongelman syvyydestä. Jotkut pitävät tilannetta erittäin vaikeana, mutta käy ilmi, että he tarvitsivat pienen rastiin “kääntääkseen” ajattelun ja suosituksen. Toisten mielestä he voivat suhteellisen hyvin, mutta hoidon edetessä käy ilmi, että aihe on paljon syvempi. Voi olla, että joudut muuttamaan asenteitasi, joita sinulla on varhaisimmasta lapsuudestasi lähtien. Sitä oli vahvistettu monilla kokemuksilla. Jopa hypnoosilla sen muuttaminen vie enemmän aikaa.

Laihduta hypnoosin avulla: kuinka monta istuntoa se kestää?

Laihduta hypnoosivihjeiden terapian avulla

Kuinka voit päättää, sopiiko hypnoositerapia sinulle?

Täällä suosittelemme yksinkertaisesti seuraamaan intuitiotasi. Emme tarkoita vain hypnoosia, vaan kaikkea, mikä voi vaikuttaa mieleen. Kyse on tunteiden muuttamisesta. Näillä on varmasti jotain tekemistä mielen kanssa, mutta etenkin emotionaalisella tasolla sinun täytyy tuntea olevasi hyvissä käsissä yhden tai toisen terapeutin kanssa. Jopa lyhyen keskustelun jälkeen sinun täytyy tuntea olosi paremmaksi, rentoutuneemmaksi ja täynnä toivoa ja uskoa ongelman ratkaisuun.

Jos näin ei ole, sinun on vain jatkettava etsimistä!

Kenelle hypnoositerapia sopii??

Laihduta hypnoosikissa ja katsella