Laihtua terveellisesti – salaisuuksia, jotka johtavat unelmahahmoon

“Terveen elämän” aihe liikuttaa meitä, sillä on monia erilaisia ​​näkökohtia, joita kohtaamme päivittäin. Löydät lukuisia artikkeleita tästä verkkosivuiltamme. Hiljattain paljastimme 5 suurta temppua terveelliseen ruokavalioon, myös lomalle. Tänään haluamme syventyä terveellisen ruokavalion aiheeseen ja paljastaa muutamia salaisuuksia, jotka lääkärit kertovat vain parhaille ystävilleen. Tämän päivän postauksesta löydät ammattilaisten käytännön vinkkejä terveelliseen laihtumiseen. Seuraavassa näytämme sinulle, kuinka voit laihtua terveellisesti. Nämä johtavat sinut unelmahahmoon, jota kaipaat ja tekevät sinut varmasti onnelliseksi! Pysy kanssamme ja hämmästy!

Tarkista painosi päivittäin!

Hallitse painoa

Terveellinen syöminen ei aina takaa terveellistä laihtumista

Terveellinen laihtuminen ei perustu vain (tai ei aina!) Terveelliseen ruokavalioon. On elintarvikkeita, jotka voit sisällyttää terveelliseen ruokavalioosi, mutta ne ovat runsaasti kaloreita. Esimerkiksi tyttöystäväni (40 -vuotias) painoi yhtäkkiä 10 kiloa ja oli hieman hämmentynyt siitä, mikä tarkalleen johti tähän ylipainoon.

Hän vaatii terveellistä ruokavaliota ja on erittäin nirso elintarvikkeista, joita hän syö päivittäin.

Mutta mitä hän teki väärin? Hän teki usein viljaa kotona lisäämällä siihen erilaisia ​​pähkinöitä. Tämä on epäilemättä maukas välipala täynnä antioksidantteja, mutta se voi myös olla erittäin kaloreita. Nuori nainen söi myös päivittäin hedelmiä, esimerkiksi banaaneja ja viinirypäleitä, jotka sisältävät paljon sokeria. Joten ehdotin, että hän vaihtaa granolan kouralliseen manteleita. Nämä pähkinät sisältävät vähemmän kaloreita, ovat terveellisiä, mutta rajoitu noin 10 manteliin päivässä. Sitten hänen pitäisi ylittää banaanit ruokavaliosuunnitelmasta ja syödä sen sijaan kourallinen marjoja. Nämä maistuvat hyviltä, ​​mutta eivät sisällä paljon sokeria. Kolmen kuukauden kuluessa ystäväni laihtui kymmenen kiloa ruokavalionsa pienien muutosten ansiosta.

 Mysli, mantelit ja marjat muodostavat terveellisen yhdistelmän, joka johtaa laihtumiseen

Mysli mantelit

Päätelmämme: Muista äläkä liioittele sitä terveellisellä syömisellä! Valitse terveelliset tuotteet viisaasti!

Vähähiilihydraattiset tuotteet sisältävät proteiinia, antavat sinulle energiaa ja pudottavat kiloja

Vähähiilihydraattiset tuotteet Kala Siipikarja Munat Vihannekset Pähkinät

Mitä voisit tehdä stressaavalle syömiselle voidaksesi laihtua terveellisesti??

Virallisesti 11 prosenttia Saksan väestöstä kärsii kroonisesta stressistä. Tämä tarkoittaa sitä, että miljoonilla ihmisillä on usein himo tai heillä on pysyvä ruokahalu. Erityisesti naiset haluavat käyttää makeisia kriittisissä tilanteissa. Tämä johtuu stressihormonista kortisolista, joka ilmoittaa keholle, kun se tarvitsee glukoosia. Sitten toinen hormoni, insuliini, varastoi glukoosin ja muodostaa rasvakertymiä, joita on myöhemmin vaikea hajottaa. Lopulta varastoitu rasva saa verenkierron käyntiin, mikä voi olla jopa vaarallista terveydellesi. Siksi lääkärit suosittelevat tällaisissa tapauksissa vähähiilihydraattista ruokavaliota makeisten sijaan. Tämä ruokavalio perustuu vähähiilihydraattiseen ruokavalioon, mikä tarkoittaa, että voit syödä rajattomasti proteiinituotteita, kuten siipikarjaa, kalaa ja kananmunia, aina kun tunnet stressiä ja nälkää. Vältä kuitenkin tärkkelyspitoisia vihanneksia ja muita vähähiilihydraattisia tuotteita, kuten avokadoa ja juustoa. Ne johtavat myös painonnousuun, mikä on vastoin tavoitetta laihtua terveellisesti. Lisäksi karkkien syöminen ei välttämättä vähennä stressiä. Voit kuitenkin etsiä muita tapoja päästä eroon päivittäisestä stressistä. Terveellisen elämäntavan asiantuntijat suosittelevat meditaatiota, joogaa ja lenkkeilyä tässä suhteessa. Oletko jo kokeillut tätä kaikkea??

 Naiset käyttävät usein herkkuja stressaantuneena, mikä on ehdottomasti väärin!

lähikuva kädestä, kysy lasitettua munkkia

Jog kaksi tai kolme kertaa viikossa ja ylipaino häviää itsestään!

Terveellinen hölkkä lievittää stressiä

Voit aina aloittaa alusta, jos haluat laihtua terveellisesti!

Viimeinen vinkkimme terveelliseen laihtumiseen motivoi sinua ehdottomasti koskaan ripustamaan päätäsi. Kyllä, laihdutus ei ole aina helppoa, nopeaa, turvallista, terveellistä ja pysyviä vaikutuksia. Sinun tarvitsee vain jatkaa tavoitteesi saavuttamista äläkä koskaan luovuta! Jos näin tapahtuu, älä unohda, voit aina aloittaa alusta ja saada tyydyttäviä tuloksia tällä kertaa. Pyrkimyksesi laihtua terveellisesti ja päättäväisyytesi koskaan luovuttaa maksavat varmasti. Pysy motivoituneena, mutta älä liikaa odottaessasi ja tutustu terveellisiin laihdutusmenetelmiin päivittäin. Ei pillereitä, ei lääketieteellisiä toimenpiteitä! Vain oikealla ruokavaliosuunnitelmalla ja fiksulla terveellisten ruokien valinnalla voit päästä eroon ylipainosta ja saada hitaasti, mutta varmasti takaisin unelmiesi hahmon. Tämä vahvistaa itsetuntoasi ja motivoi sinua jatkamaan! Kaikki ponnistelut ovat sen arvoisia!

 Terveellinen syöminen ja laihtuminen kulkevat käsi kädessä!

syö terveellisiä omenoita

Toivotamme sinulle sitkeyttä kaikissa yrityksissä laihtua terveellisesti ja pidämme peukkuja puolestasi!

Jos olet ylipainoinen, älä ripusta päätäsi, vaan valitse vähähiilihydraattinen ruokavalio

Vähähiilihydraattinen ruokavalio

Voit syödä jopa 10 mantelia päivässä, mutta ei enempää!

Laihduttaa manteleita kourallinen päivässä terveellisellä tavalla

 Marjat maistuvat ja ovat terveellisiä!

Maista marjoja

Kun vatsarasva on kadonnut, motivaatio kasvaa!

laihtua terve vatsa rasva pois uusi motivaatio

Välipalat ovat aina puhtain houkutus, jos haluat laihtua terveellisesti!

Makeisia

Hölkkä, juoksu ja voimaharjoittelu auttavat vähentämään jokapäiväistä stressiä ja laihduttamaan terveellä tavalla

laihduttaa lenkillä

 Ensimmäiset hyvät tulokset motivoivat sinua positiivisesti!

terve laihtuminen hyviä tuloksia positiivinen motivaatio