Laula mantra: mantrien parantavat vaikutukset

om mani padme hum mantra laulava vaikutus harjoitellaan joogaa

Mitä tapahtuu, kun laulat mantraa

Hitaasti mutta varmasti tuli siihen pisteeseen, että kaikki tiesivät, mitä sana “mantra” tarkoittaa. Tilanne oli hyvin erilainen kuin kymmenen vuotta sitten. Se on vielä selitettävä. Laajan kielenkäytön vuoksi yhä useammat ihmiset käyttävät tätä termiä vain enemmän tai vähemmän oikein.

Laula mantroja ja meditoi

Laulava Gayatri Mantra -efekti

Jotkut ymmärtävät ne eräänlaisena salaliitona, toiset ajattelevat yksitoikkoisia lauluja, joissa on jotain ulkopuolista. Itse asiassa mantrat voivat olla mitä tahansa näistä. Mutta myös paljon muuta.

Laula “Om” mantraa

om mantran laulava vaikutus harjoitellaan joogaa

Kuinka pitkä on mantra?

Mantran laulaminen on erityisen mahdollista, jos se on pitkä runo. Mutta se voi olla myös vain sana tai sanonta. Ajatuksena on, että kaikella on värähtely. Tämä on jokaiselle erilainen. Ääni on energian muoto ja se voi vaikuttaa aivoihimme tavalla tai toisella. Sana mantra perustuu tähän tietoon ja yrittää käyttää osoitettua energiaa positiivisella tavalla. Todiste siitä, että sitä käytetään tietoisesti, on myös käännös sanskritista, joka tarkoittaa “muistin väline”.

Sana “mantra” tarkoittaa sanskritin kielestä muistin välinettä

om mantran laulava vaikutus jooga meditaatio

Rauhoita mieli

Mantra -laulamisella lännessä on paljon rajoittuneempi luonne kuin maissa, joista tämä perinne on peräisin. Päätavoitteena on vapauttaa sielumme, aistimme ja ruumiimme niihin kertyneistä negatiivisista tunteista ja muistoista. Halutaan päästä niin sanottuun puhtaaseen tilaan. Nämä ovat muun muassa kosmisen muistin ääniä. Tarkoitamme luonnon ääniä, jotka tuovat meille iloa ja varmuutta. Ajattele merta, tuulta ja linnunlaulua. Yksi tunnetuimmista mantroista on “OM”. Alkuräjähdysteorian parissa työskentelevät tutkijat sanovat, että tämä kuulostaa siltä ääneltä, joka levisi avaruudessa tuolloin.

Tuo kaikki 7 chakraa tasapainoon

Laula mantra vaikutus Intian kulttuuri vaikutus meditoida

Mantran laulamisen kehitys

Mantrat olivat aluksi vain ääniä. Rukoukset ja laulut tulevat myöhemmässä kehitysvaiheessa. He eivät olleet uskonnollisia. Monilla ei edelleenkään ole mitään merkitystä. Ne voivat yksinkertaisesti jäljitellä prosessia kehossamme. Tässä esimerkissä kyse on hengityksestä. Jotta voidaan luoda erityisiä parantavia värähtelyjä, on keskityttävä mantran yksitoikkoiseen toistamiseen. Näin mainostamme mantrojamme. Heräät hitaasti ja alat toimia paremmin.

Parantavia ääniä

Laulava mantraefekti Intian kulttuurin vaikutus

Kuinka teet mantan laulamisen?

Mantran laulamiselle ei ole periaatteessa tiukkaa sääntöä. Monissa tapauksissa sanat voidaan myös lausua kuin kuiskaus. Voit vain kuulla ne tai toistaa ne omassa mielessäsi. Toisin kuin sovittelu, mantralaulu ei vaadi suurta keskittymistä. Jos muistimme on sotkuinen ja sekava, meidän pitäisi antaa sen kulkea näiden ajatusten läpi. Älä missään tapauksessa saa olla vihainen tästä tilasta. Se tekisi asiasta vain vakavamman.

Toisin kuin sovittelu, mantralaulu ei vaadi suurta keskittymistä

Laula mantraefekti intialainen kulttuuri vaikuttaa meditaatioon

Laula mantroja ja mietiskele luonnon keskellä

Laulava mantra luonnossa vaikuttaa intialaisen kulttuurin vaikutukseen

Kädet, joita kutsutaan mudroiksi

Chant mantra vaikutus intialainen kulttuuri vaikuttaa mala joogaan

Yksi tunnetuimmista mantroista on “Om”

om mantran laulava vaikutus jooga harjoittaa meditaatiota

“Om Shanti” mantra

om shanti mantra -lauluefekti harjoitellaan joogaa

Varhain aamulla mantraa laulamassa