Meikkiharjasetti – mitä kosmetiikkaharjoja tarvitset?

Meikkiharjasetti kosmeettinen harjasetti

Näin voit koota meikkisivellinsarjan oikein

Täydellinen meikki perustuu muutamaan pääperiaatteeseen, jotka vaativat huolellista säätämistä. Koska jopa täydellinen meikki ei näytä hyvältä, jos sitä ei ole valittu oikealle tyypille ja jos sitä ei käytetä oikealla tekniikalla.

Kosmeettiset harjat ammattimaiseen meikkiin

Meikkiharjasetti harjasetti ammattimainen meikki

Kaikki tarvitsemasi meikkisiveltimet

meikkivinkit meikkisiveltimet meikkiharjasetti vidalux

Sopiva harja

Luonnolliset hiukset valitaan enimmäkseen jauhetuotteiden levittämiseen. Näitä ovat esimerkiksi puuteri, varjot silmien alla ja poskipuna. Voit käyttää sitä pigmenttien levittämiseen erittäin tiheästi. Harvoin kaikki pölyn osat pääsevät halutun alueen ulkopuolelle. Tämän kalleimmat tuotteet on valmistettu jalostetuista ketunkarvoista. Ne ovat hellävaraisimpia, myös ihoa kosketettaessa. Niiden haittapuoli on, että ne eivät ole yhtä pysyviä. Kun käytät niitä, kasvoillesi jää paljon pieniä karvoja. Niitä voidaan kuitenkin käyttää vain jauhetuotteiden kanssa. Ne, joiden koostumus on nestemäinen, tarttuvat kiinni, eikä niitä voida levittää. Mäyrä ja poni ovat oikean harjan eläimiä. Turkin rakenne on yksinkertaisesti liian luja.

Onko myös kosmetiikkalaukkusi täynnä meikkiharjoja??

Make up harjasetin meikkivinkit

Tarvitset vain täydellisen harjasarjan

Meikkiharjasarjan meikkisiveltimen meikkivinkit

 Millaisia ​​meikkisiveltimiä on olemassa? – Silmäharja

Meikkiharjasarjan meikkisiveltimet nimillä

Kokeile kosketusta ihon kanssa

On erittäin tärkeää kokeilla ihokosketusta oikean harjan valinnassa. Jos harja tuntuu liian kovalta tai liian lempeältä, se ei ole oikea sovitus. Kultainen sääntö on, että mitä lyhyemmät hiukset, sitä enemmän niitä jää iholle.

Ihokosketus

meikkivinkkejä kauneusvinkkejä kaunis ihonpohjamaali

Meikkisiveltimien puhdistaminen

Meikkisiveltimien puhdistaminen on yhtä tärkeää kuin niiden ostaminen. Nämä kauneudenhoitovälineet luovat loistavan tunnelman bakteerien kehittymiselle. Suojautuaksesi niiltä tarvitset vain saippuaa ja vettä. Levitä joitain puhdistusaineita harjaan kerran viikossa. Jos se on valmistettu luonnollisista hiuksista, sinun tulee käyttää shampoota. Pese kuten hiuksesi … koska se on sitä! Etsi sopiva, steriili paikka, jossa ne voivat kuivua.

Meikkiharja puhdas

Meikkiharjasarjan meikkiharja pohjamaalille

Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää hiustenkuivaajaa, jotta ne ovat heti käyttövalmiita!

Harja jauheelle

Meikkiharjasetti levitä meikkiharjasetti jauhetta

Miten meikkisivellinsarjat pitäisi koota ollenkaan?

Sinun on määritettävä tarkalleen, millaisia ​​meikkipakkauksia tarvitset. Kysy itseltäsi, käytätkö jauhemaista vai nestemäistä meikkiä. Talvella sen pitäisi olla enemmän ensimmäinen, kesällä – toinen. Sinun tulisi myös vaihtaa meikkiharjasarjat ehkä kaksi kertaa vuodessa.

Meikkiharjasetti laita yhteen

meikkivinkit silmät huulipuna meikkiharja

Sinun on myös määritettävä harjojen tarkka määrä ja määrä. Joskus ostat liikaa, eikä se auta, jos haluat olla käytännöllinen. On olemassa joitakin toimivia menetelmiä, jotka ovat tehokkaita tämän tekemiseksi. Voit esimerkiksi tehdä luettelon kaikista tekemistäsi meikkitoiminnoista. Listaa sitten myös tuotteet. Kirjoita jokaisen kosmetiikkatuotteen viereen, millaista harjaa tarvitset. Silloin sinulla on käytännössä kaikki.

Tyylikäs Mac -harjasetti

Make up brush set mac meikkiharja

Tai voit napata keskikokoisen meikkipussin. Kysy itseltäsi, mikä sinne mahtuu. Yleensä se on juuri sitä mitä todella tarvitset! Tämä on turvallinen sääntö, joka estää sinua ostamasta liikaa tarpeetonta materiaalia.

Sonia Kashukin kosmetiikkaharja

meikkivinkit meikkisiveltimet meikkiharjasetti Sonia Kashuk

Sarja 10 meikkiharjaa

meikkivinkit silmät valitsevat oikean meikkisiveltimen

            Mitä meikkisiveltimiä tarvitset?

meikkivinkit harjasarja Valitse oikea meikkisivellin

Jauheharjat eri merkeiltä

Meikkiharjasarjan meikkiharjat jauheelle

Täysin varustettu

Täytä harjasetti meikkiharjasetti

 5 parasta meikkiharjaa