Miehet, joilla on parta – perinne, joka määrittelee muodin tänään

Miehet, joilla on parta

Miehet, joilla on parta- maagiset vuoden 2015 trendit

Hyvin hoidetut partamiehet ovat harvinainen tyylilaji, johon melkein kaikki herrat haluavat kuulua. Tämä voi tuntua joillekin ihmisille aivan liian vaikealta. Mutta kannattaa kokeilla tätäkin. Koska partaiset miehet ovat aina olleet ja ovat edelleen maskuliinisuuden ja voiman symboli.

  Tämä tyypillinen miesten lisävaruste ei ole menettänyt merkitystään tänään.

Miehet, joilla on parta, näyttävät usein autoritaariselta ja ilmeikkäältä

Miehet, joilla on parta tyylillä

3 päivän parta on myös käytännöllinen

Esimerkiksi 3 päivän parta on erittäin käytännöllinen. Oletko samaa mieltä myös siitä? Muista, että parran parranajo ei ole tarkoitettu jokapäiväiseksi. Sinun on poistettava partasi vain tietyillä alueilla. Muissa paikoissa sinun tarvitsee vain leikata parta.

Täysi parta voi myös olla houkutteleva, kunhan siitä pidetään hyvää huolta

Miehet, joilla on vain parta

Varjo

Ensimmäinen asia, josta haluamme keskustella vuoden 2015 parran parranajo -suuntauksista, on varjo. Tämä menetelmä sopii erityisesti miehille, jotka täyttävät seuraavat kriteerit:

  • Hiukset kasvavat nopeasti;
  • Sinulla on vahva leuka.

Loppujen lopuksi varjoparran parranajo-tyylillä pitäisi välittää seuraavaa: Olen aivan liian miehekäs partaani ajamaan joka päivä..

Ajaa parta varovasti oikealla ajotasolla

Miehet, joilla on partakoneet

Parta täydentää kasvot ja siten miehen luonteen

Miehet, joilla on parta, ilman ja ilman

Sänkinen ilme

Sängen ilme on myös erittäin moderni vuoden 2015 parran parranajo -trendien joukossa. Se liittyy myös hyvin läheisesti varjotyyliin. Mutta sänki näyttää, antaa parran kasvaa enemmän. Mutta sinun tulee tottua hyvään hoitoon, jotta voit myös näyttää houkuttelevalta.

Joillekin miehille seuraava lähestymistapa olisi sopivin: Kasvata 3 päivän parta. Sitten sinun on leikattava parta “varjo” -tasolle kolmen päivän välein. Toisena tai kolmantena päivänä sinulla on sänki.

Valitse oikea parta kasvoillesi ja elämäntavallesi!

Miehet, joilla on parta nelikko

Pienikin parta muuttaa miehen ulkonäköä

Miehet, joilla on pieni parta

Miehet, joilla on parta, ovat vain houkuttelevampia

Miehet, joilla on kolmen päivän parta

Aja parta lyhyesti

Myös vuonna 2015 sinulla voi olla lyhyt parta ja saada se näyttämään modernilta. Mutta hyvän veistoksen vaatimukset ovat jopa korkeammat kuin aiempina vuosina. Nykyisellä oikotiellä sinun on kiinnitettävä entistä enemmän huomiota reunoihin. Voit myös korostaa leuat upeasti tällä lähestymistavalla.

Kaikki miehet, jotka haluavat saavuttaa tyypillisen ilmeen, voivat hyötyä tästä lähestymistavasta. Erityisesti johtajat ja johtajat voivat käyttää partaa ja säilyttää ammattimaisen ilmeensä.

Merimiehen ilme kertoo tarinoita

Miehet, joilla on parta merimies tyylejä

Iron Manilla on myös hyvin hoidettu ja trendikäs parta

Miehet, joilla on parta rautamies

Tiheä parta

Tämäntyyppinen parran parranajo edellyttää, että pääset lähelle kasvoja ja saavutat 2 mm: n leikkausasetuksen. Ei olisi myöskään tarpeetonta käyttää ammattimaisia ​​parranajosarjoja.

Miehet, joilla on paksut parrat, saavuttavat persoonallisemmat kasvot ja selkeyttävät kasvonsa. Tässä on kuitenkin kiinnitettävä erityistä huomiota. Tämä parta menettää nopeasti halutun ulkonäön vahauksen kautta.

Ole kärsivällinen ja huolehdi kauniista partastasi

Punahiuksiset miehet, joilla on parta

Miehet, joilla on parta, ovat silmiinpistäviä ja luonnollisesti kauniita-todellinen katseenvangitsija

Miehet, joilla on moderni parta

Partalla on pitkät perinteet 

Miehet, joilla on älyllinen parta

Nämä ovat kolme useista parran parranajo -trendeistä tänä vuonna. Kaikenlaiset luonnollisen näköiset variantit ovat myös suosittuja.

Kuitenkin tänä vuonna, kuten kaikki aiemmatkin vuodet, on tärkeää valita sinulle hyvin sopiva vaihtoehto. Vähintään kolme kriteeriä ovat ratkaisevia:

Ensinnäkin sinun pitäisi saavuttaa halutut tulokset oikealla parran ajolla. Toiseksi valinnan on vastattava ammattiasi ja asemaasi. Kolmanneksi sen pitäisi olla parran ajelu, jonka voit todella ylläpitää kunnolla ja ehkä pitkään.

Hyvin hoidettu parta on todellinen helmi

Miehet, joilla on vaalea punainen parta

Anna kauneuden tulla täydelliseksi!

Miehet, joilla on parta