Miesten housut vuoden 2016 trendien mukaan

Moderni miesten housut 2016

2016 tarjoaa laajan valikoiman moderneja housuja sekä naisille että miehille. Omistamme tämän artikkelin miesten trendeille. Valmistaudu moniin kauniisiin kuvioihin ja väreihin!

Usko meitä, on todella vaikeaa laittaa tämä kaikki järjestettyyn muotoon. Uskomme kuitenkin, että voimme antaa sinulle hyvän yleiskuvan miesten housumuotista.

Miesten nykyiset muodin trendit

Miesten housut 2016 trendit värit modernit housut miesten kuvat

Modernit housut muotitietoisille miehille

Miesten housutrendit raidat modernit housut nykyinen miesten muoti

Klassiset mallit nykyisissä väreissä

Miesten housut 2016 trendit värit modernit housut miehet

Moderni lyijykynä housut miehille

Nykyaikaiset miesten lyijykynähousut ovat ihanteellisesti osa nykyistä “smart casual” -trendiä. Ne näyttävät riittävän tyylikkäiltä muodollisiin tilaisuuksiin, mutta sopivat myös rennompaan ulkoasuun. On parasta valita yksiväristen mallien ja nykyaikaisten tulosteiden välillä.

Romanttiset mallit, joissa on pystysuuntaiset raidat, ovat erityisen suosittuja

Miesten housutrendit modernit housut nykyinen miesten muoti

Miesten kapeat housut

Vuonna 2016 kapeat miesten housut pysyvät ajan tasalla. Ne korostavat hoikien miesten kauniita vartalolinjoja. Laihoja malleja löytyy myös monista erilaisista tulosteista.

Kapeat miesten housut, joissa painatus

Miesten housutrendit modernit housut nykyinen miesten muoti catwalkilta

Eleganssia modernilla otteella

Miesten housut 2016 trendit modernit housut miehet tiukat vetoketjulla

Kirkkaat miesten housut kuvioilla

Rohkeille miehille, jotka haluavat kiinnittää huomiota, muoti tarjoaa tällä hetkellä paljon. Miesten housut ovat tällä hetkellä kirkkaita vivahteita ja runsaasti kuvioita. Ne näyttävät kauniilta, mutta ovat samalla suuri haaste. Suurin vaikeus näiden kanssa on yhdistää ne muihin vaatteisiin.

Miesten housut kirkkaissa vivahteissa

Miesten housutrendit modernit housut nykyinen miesten muoti katunäkymä

Ripped farkut mallit

Nykyinen 2016 on repäisyt farkkumallit. Ne sisältävät usein eri sävyisiä kangaskappaleita. Rikkoutuneet mallit ilmestyvät vuonna 2016 värilohkotyyliin. Muotisuunnittelijat suosittelevat edelleen lyijykynäfarkkujen ostamista.

Farkut catwalkilta

Miesten housutrendit modernit housut nykyiset miesten muotifarkut

Mokkanahka ja sametti

Mokkanahasta ja sametista valmistetut housut ovat todellinen hitti vuonna 2016. Ne yhdistyvät kirkkaisiin vivahteisiin useimmissa muotikokoelmissa. Yhdistä takki tai takki, joka on valmistettu sopivasta kankaasta. Sinun tulisi myös valita mielenkiintoisia, mutta samalla hillittyjä värejä.

Täydellinen tulos on mielenkiintoinen ja tyylikäs

Miesten housutrendit lämpimät värit modernit housut

Miesten housut

Slacks -miesten housut vastaavat tällä hetkellä erittäin hyvin nykyisiä suuntauksia. Muotisuunnittelijat ovat tulkinneet näitä uskomattoman monipuolisesti. Löydät sopivan housut miesten housut lähes kaikkiin tilanteisiin – työhön, toimistoon ja vapaa -aikaan.

Miesten housut 2016 trendit värit modernit housut miesten talvimuoti

Sotilaalliset miesten housut

Sotilaallinen tyyli on edelleen hyvin edustettuina muotipodiumeilla vuonna 2016. Edellisiin vuodenaikoihin verrattuna innovaatio on housutaskujen suuri määrä, joten on vaikea sanoa mitään nykyisistä ompelukuvioista. Jotenkin muotitalot ovat tänä vuonna eri mieltä.

Moderni miesten housut armeijan tyyliin

Miesten housutrendit modernit housut miesten muoti mustat miesten housutrendit modernit housut nykyinen miesten muotiMiesten housutrendit, modernit housut miesten muoti

Miesten nahkahousut

Nahkaisten miesten housujen käyttäminen on erittäin rohkea päätös, ja siksi ne ovat hyvin harvinaisia ​​muotikokoelmissa.

Lederhosen miehille

Miesten housut leikkaavat ja värittävät miesten moderneja housuja

Vankka, maskuliininen tyyli

Kaikilla miesten muodin aloilla näemme paluun erittäin vankkaan, karkeaseen ja erittäin maskuliiniseen tyyliin vuonna 2016. Tämä suuntaus on silmiinpistävä urheilullisessa muodissa ja miesten kampauksissa. Jos kuitenkin katsot tarkemmin, huomaat tämän myös tyylikkäissä miesten housuissa. Niissä on klassinen, ei liian leveä eikä liian tiukka leikkaus. Ne on myös valmistettu kankaista, jotka näyttävät melko karkeilta.

Maskuliininen miesten muoti catwalkilta

Miesten housut 2016 trendit värit modernit housut miesten muoti

Vuosi 2016 näyttää meille useita onnistuneita tulkintoja jo tunnetuista miesten housumalleista. Toisaalta ne näyttävät perinteisiltä ja yleismaailmallisilta. Samalla kuvion pienet yksityiskohdat ja huolellisesti valitut kankaat korostavat kehon luonnollista ja yksilöllistä kauneutta. Hanki siis itsellesi uusia malleja puhtaalla omantunnolla! Ne ovat varmasti ajan tasalla pitkään ja palvelevat sinua hyvin!

Sininen on maskuliininen väri

Miesten housut, trendit, modernit housut, nykyinen catwalk -muoti

Rento bleiseri ja housut rypytyksellä

tyylikkäät miesten housutrendit modernit miesten housut

Rento, mutta silti erittäin tyylikäs

Miesten housut 2016 trendit värit modernit housut miesten kiitotien muoti

Nilkkapituiset miesten housut punaisella

Miesten housut 2016 trendit värit modernit housut miehet punaiset housutMiesten housutrendit 2106 miesten modernit housut Miesten housut 2016 trendit värit modernit housut miesten kesämuotiMiesten housut 2016 trendit modernit housut miehetMiesten housutrendit, modernit housut, nykyinen miesten muotiMiesten housut 2016 trendit pastellivärit modernit housut miehetMiesten housut 2016 trendit modernit housut miehet Miesten housut lyhyet ja pitkät modernit miesten housutMiesten housutrendit, modernit housut, nykyinen rento miesten muoti Miesten housut modernit housut nykyiset miesten muodin trendit Miesten housutrendit modernit housut nykyiset miesten muodin vaaleanpunaiset miesten housutMiesten housut Trends modernit housut, joissa on rypytys