Milanon muotiviikko 2016: uusin miesten muoti catwalkilta

Milanon muotiviikolla 2016 tämänhetkiset miesten muotitrenditMilanon muotiviikolla 2016

Tänä vuonna muotiviikko järjestettiin 16. – 19. Tammikuuta Milanossa tai maailmankuuluna – Milanon muotiviikolla. Verkkolehti Wallpeper.com tarjosi upean yleiskatsauksen miesten muodin uusimmista suuntauksista. Ne esittivät alkuperäisimmän ja enimmäkseen vaikuttavan tunnettujen ja uusien tuotemerkkien kokoelmista.

Haluaisitko sinäkin nähdä tämän?

Talvella aloitamme laskettelumerkillä Rossignol. Ne vahvistavat suosittua yleistä trendiä miesten muodissa. Voit pukeutua upeisiin asuihin yhtä hyvin rinteillä, kaupungissa ja kotona.

Corneliani -miesten muoti Milanon muotiviikolla 2016

Milanon muotiviikko miesten muoti Corneliani

MSGM

Massimo Giorgetin syksyn / talven kokoelma on täynnä värejä. Erittäin provosoiva lähestymistapa miesten muotiin. Mutta juuri se näyttää sallivan monien vahvojen persoonallisuuksien yksilöllisyyden tulla omakseen.

Värit tulevat omiin

milanin muotiviikko 2016 miesten muotitrendit msgm

Canali

Andrea Pompilio on edelleen Canalin uusien kokoelmien takana. Ilmeisesti et silti tarvitse muutosta. Uudet mallistot ovat edelleen erittäin menestyneitä miesten muotimaailmassa. Ideat näyttävät olevan kaukana loppuun.

Andrea Pompilio Canalin uusien kokoelmien takana

Milanon muotiviikko 2016 miesten muotitrendit canalli

Kuolemat

Tod’s esitteli ylellisen version tavanomaisista miesten asuista Milanon muotimessuilla tänä vuonna.

Muoti tyylikkäille miehille

Milanon muotiviikko 2016 miesten muotivirtaukset

Z Zegna

Z Zegnan muotisuunnittelijat ovat luonnollisesti erittäin vaikuttuneita uusien teknologioiden nopeasta kehityksestä. Tämä näkyy miesten muodissa, erityisesti virallisissa ja liike -elämän vaatteissa. Näemme myös joitain jokapäiväisiä asuja, kuten talvitakkeja, samaan tyyliin.

Yritysvaatteet Z Zegnalta

milanin muotiviikko 2016 miesten muotivirtaukset zzegna

Missoni

Neulepuserot brodisoiduilla elementeillä, raskaat vaelluskengät ja herkät puvut luonnehtivat Missioni -kokoelmaa. Nämä elementit määräävät varmasti seuraavan kauden miesten muodissa.

Tyylikkäät siniset miesten villapaidat Missonilta

milanin muotiviikko 2016 miesten muotitrendit missoni

Kiton

Kiton ylittää korkean miesmuodin rajoja. Tämä yritys vaikuttaa voimakkaasti myös tämän kauden tämän mallin malleihin. Käsintehdyt miesten vaatteet ja ainutlaatuiset tekstiilit ovat erottuva piirre tässä.

Miesten käsintehtyjä vaatteita

Milanon muotiviikko 2016 miesten muotitrendit

Ei 21

Alessandro Dell’Acqua, joka on myös tämän kokoelman takana, hämärtää jälleen miesten ja naisten välisiä rajoja. Naamiointi ja leopardikuvio ovat myös silmiinpistäviä tämän vuoden kokoelman ainutlaatuisen luonteen vuoksi.

Naamiointi ja leopardikuvio

Milanon muotiviikolla 2016 miesten muotitrendit nro 21

Caruso

Outo sekoitus viileää, epätavallista ja klassista – tämä on Caruson uusi kokoelma. Kirkkaat aksentit ovat myös ratkaisevia.

Klassinen miesten muoti

Milanon muotiviikko 2016 miesten muodin trendit caruso

Brooks Brothers

Brooks Brothersin panos talvimiesten muotiin osoittaa rohkean yhdistelmän mittatilaustyönä tehtyjä urheiluelementtejä ja denim-vaatteita.

Rohkea sekoitus tyylejä

milanin muotiviikko 2016 miesten muotivirtaukset brooks veljekset

Ralph Lauren

Leikkaavat takit ja mokkanahkatakit ovat tämän merkin suosituimpia. Juhlapuvussa on teknisiä kangaskuvioita. Tämä trendi on laajalle levinnyt myös muiden tuotemerkkien keskuudessa ja määrittelee selvästi tämän vuoden miesten muodin.

Nykyinen suuntaus: leikkaavat takit ja mokkanahkatakit

milanin muotiviikko 2016 miesten muotivirtaukset ralph lauren

Neil Barrett

Vaatteiden lähteminen klassisten esimerkkien innoittamana. Tämä näkyy Neil Barrett -kokoelmassa.

Rento miesten vaatteet Neil Barrettilta

Milanon muotiviikolla 2016 miesten muodin trendit Neil Barrett

Jimmy Choo

Jimmy Choo, kuten monet muut muotisuunnittelijat, noudattaa miesten muodin menneiden trendien klassista koodia. Hän etsi erityisesti katuasumalleja. Uusi varianttisi on aika näppärä.

Jimmy Choo miesten kengät

Milanon muotiviikolla 2016 miesten muotitrendit Jimmy Choo

Satamat 1961

Ports -muotiyhtiön perusti vuonna 1961 ukrainalainen balettitanssija Sergei Polunin. Täällä koemme voiman ja eleganssin vuorovaikutuksen. Tässä talvimallistossa on monia pommitakkeja, joissa on upeat itämaiset aiheet.

Bomber -takit itämaisilla aiheilla

Milanon muotiviikko 2016 miesten muotisuuntaukset Ports 1961

Milanon muotiviikko osoittaa, että uudet muotitrendit edustavat käsitystä maskuliinisuudesta yhä erilaisista näkökulmista. Aivan kuin he yrittäisivät nähdä uudelleen, mitä se on. Monia ideoita voidaan käyttää myös jokapäiväisessä miesten muodissa, vaikka ne eivät olisikaan niin rohkeissa muunnelmissa.