Nähtävyydet Budapest – pääkaupunki ja paljon muuta

budapest sightseeing matka lomat unkari

Sightseeing Budapest – Nauti upeasta matkasta kaupungin läpi

Unkari ei ole suuri maa, eikä se ole erityisen täynnä nähtävyyksiä. Mutta nämä ovat merkittäviä ja niillä on erittäin korkea historiallinen ja kulttuurinen arvo.

Budapest sijaitsee Tonavan rannalla

Tonavan sillan budapestin nähtävyydet

Budapestissa on upeita rakennuksia

budapestin maamerkit kalastustornit matkakohteet

Unkarissa on yleensä monia kauniita linnoja. Vähän tiedetään, että italialainen renessanssiarkkitehtuuri sai itse asiassa jalansijaa täällä ennen kaikkia muita paikkoja Euroopassa. Täällä ja Slovakiassa, joka tuolloin oli Habsburgien vallan alla. Tämä taidehistoriallinen ja historiallinen tyyli muodostaa ehdottomasti Budapestin.

Kaupunki on suurelta osin velkaa täysin vertaansa vailla olevalle viehätykselleen

kiertoajelu budapestin pääkaupunki Unkari vierailu

Kaunis näköala kaupunkiin

budapestin nähtävyydet kaunis näköala kaupunkiin

Pääkaupunki Budapest ja sen nähtävyydet

Kuvitellaan, että sinulla oli viikonloppu kaupunkilomille. Mielestämme tärkeimmille asioille pitäisi olla riittävästi aikaa Nähtävyydet Budapest ja myös hiljaa istumiseen ravintoloissa ja kahviloissa. Koska olkaamme rehellisiä: mikä on kaupunki ilman tätä ainutlaatuista nautintoa? Haluat tuntea kaupungin hengen … Monille ihmisille vain jälkimmäinen riittäisi.

Käy Sankarien aukiolla Budapestissa

kiertoajelu Budapest nähdä sankareiden aukio

Katolinen yliopisto, jossa on moderni arkkitehtuuri

Budapestin nähtävyyskatolinen yliopisto Peter Pazmany

Veneellä Tonavan varrella

Budapest on yksi Tonavan kauneimmista kaupungeista. Monien matkailijoiden mukaan jopa kaunein. Siksi sinun pitäisi ehdottomasti ottaa aikaa ja hemmotella itseäsi romanttisella kokemuksella pienen aluksen kanssa.

Kaupunki sijaitsee Tonavan molemmin puolin

budapestin nähtävyydet panoraamanäkymät Tonavalle

Nauti mukavasta veneretkestä

nähtävyydet budapest Tonava

Ketjusilta Budapestissa

Ota aikaa kirjaimellisesti roikkua Budan ja Pestin – kaupungin kahden osan – ketjusillan ympärillä. Szechenyi Lanchid on tämän näkymän nimi unkariksi.

Ketjusilta

nähtävyydet budapest ketjusilta loma matka

Kalastustornit

Kalastustornit ovat myös yksi Unkarin pääkaupungin silmiinpistävimmistä nähtävyyksistä. Täältä voit ihailla Budapestia upeasti. Unohdat myös Unkarin parlamentin rakennuksen. Et kuitenkaan tapaa kalastajia täällä.

Käy kalastustorneissa

Budapestin nähtävyyskalastustornit

Hemmottele itseäsi mukavalla matkalla kaupungin läpi

nähtävyydet budapest Budan kukkulat

Orszaghaz – Unkarin parlamentti

Sinun pitäisi ehdottomasti vierailla Unkarin pääkaupungissa. Se on yksi Euroopan kauneimmista rakennuksista. Siellä voivat vierailla myös turistit.

Parlamentin rakennus on vain kiehtova

kiertoajelut budapest vierailevat parlamentissa

Eduskunta yöllä

nähtävyydet budapestin parlamentti yöllä

Budan kukkulat

Budan kukkulat, jotka tunnetaan myös nimellä Budawar, ovat paikkoja, joissa nouset kaupungin ja tämän maailman turhuuden yläpuolelle. Varmista, että käytät tilaisuutta tehdä niin. Voit myös nähdä kauniin kaupungin uudelleen lintuperspektiivistä. Siellä voit myös vierailla upeassa linnassa, joka on ainutlaatuinen historiallinen ja esteettinen muotoilu.

Käy Budan kauniilla kukkuloilla

budapestin nähtävyydet vierailevat Budan kukkuloilla

Kylpylät

Budapestin nähtävyyksiin kuuluu myös lämpökylpylät. Niitä, jotka ovat lääkkeitä, on useita. Mutta ennen kaikkea suosittelemme sinulle Scezesnyä. Hän on suosituin ja tunnetuin ja selvästi perustellusti. Kun pääset sinne, sinun on katsottava taulukoita. Koska lämpökylpyissä on eri lämpötila. Tietämättömyys voi päättyä aika huonoon suuntaan.

Szent Istvan Basilica Budapest on toinen nähtävyys Unkarin pääkaupungissa, joka sinun pitäisi tutustua. Pyhäinjäännösten ja niiden katsomisen lisäksi voit kiivetä myös torniin. Sieltä voit nähdä upean näkymän.

Pyhän Istvanin basilika

nähtävyydet budapest Szent Istvan basilica

Mitä muuta Budapestissa ei voi hukata??

Unkarin pääkaupungin nähtävyyksiin kuuluu myös Mátyás-Templom (Matthias-kirkko). Tämä ei ole vain kaunista. Se on myös keskeinen paikka kaupungin musiikki -elämässä. Margit -saari on ehdottomasti vierailun arvoinen. Se sijaitsee Tonavan varrella Margit- ja Arpad -siltojen välissä. Sitten sinun pitäisi käydä pyörässä kaupungin puistossa sekä eläintarhassa ja kasvitieteellisessä puutarhassa. Jälkimmäisessä koet monia ihania perhosia.

Matthias kirkko

Budapestin nähtävyyskierros Matthias -kirkossa

Ostokset Budapestissa, keittiö ja yöelämä ovat arvokkaita. Lyhyesti sanottuna Budapest on vierailun arvoinen kaikkina vuodenaikoina!

Suurin osa kaupungin rakennuksista tekee vaikutuksen arkkitehtuurillaan

budapestin maamerkit, jotka rakentavat kaunista arkkitehtuuria

Nauti Budapestin kauneudesta

sightseeing Budapest sightseeing kaunis näkymä

Käy Budapestin eläintarhassa

budapestin eläintarha