Oletko nähnyt näitä Cameron Diazin elokuvia?

Tiedätkö kymmenen parasta elokuvaa Cameron Diazin kanssa?

Etsitkö uusia ideoita kodikkaisiin elokuvailtoihin? Haluat myös varmistaa, että löydät jotain todella ajan arvoista. Oletko nähnyt kaikki elokuvat Cameron Diazin kanssa? Alla on luettelo tämän näyttelijän parhaista elokuvista. Ehkä et ole katsonut yhtä tai toista? Silloin se voi olla täydellinen tilaisuus siihen. Tässä on kymmenen elokuvaa Cameron Diaz, jotka mielestämme ovat arvokkaimpia! Toivomme, että nautit sen katsomisesta!

Hollywood -näyttelijä Cameron Diaz

Näyttelijä Cameron Diaz kuvaa tyylikkäästi valkoista

Tiedätkö kaikki Cameron Diazin elokuvat?

Hollywood -näyttelijä Cameron Diaz -elokuvat

Punaisella matolla

Näyttelijä Cameron Diaz kuvaa elokuvia punaisella matolla

Upea seksikkäässä punaisessa mekossa

Näyttelijä Cameron Diaz kuvaa punaista mekkoa

Viimeinen ehtoollinen

Poliittinen satiiri ei ole viime vuosina ollut kovin hyvin edustettuna amerikkalaisessa elokuvatuotannossa. Mutta se ei aina ollut niin, ja The Hangman’s Meal -elokuvat todistavat sen. Cameron Diazin lisäksi voit kokea myös Ron Eldardin ja Annabeth Gishin mestarillisen pelin. Kyse on kampanjasta maailman pelastamiseksi, johon kuuluu strategiana konservatiivisten vieraiden myrkyttäminen illallisella.

Uhrit tai tekijät eivät ole myötätuntoisia. Se osoittaa, kuinka samankaltaisia ​​joskus energiset maailmanpelastajat ja heidän vastustajansa voivat olla.

Cameron Diaz Films: Viimeinen ehtoollinen

Näyttelijä Cameron Diaz Filmetviimeinen illallinen 1999 musta valkoinen

3 Angels for Charlie (Alkuperäinen nimi: Charlie’s Angels)

Tämä on luultavasti yksi kuuluisimmista Cameron Diazin elokuvista. Kyse on elokuvatuotannosta, joka perustuu 70 -luvulla kuuluisaan elokuvasarjaan. Cameron Diazin lisäksi tässä elokuvassa on mukana myös Lucy Liu. Se on toimintaelokuva, jossa Cameron Diaz ottaa testilentäjän roolin. Houkuttelevat Kung Fu -kohtaukset yhdistetään humoristisiin ja romanttisiin kohtauksiin. Kaikki hieman modernimpaa ja dynaamisempaa kuin alkuperäisessä.

Kolme onkia – Drew Barrymore, Cameron Diaz ja Lucy Liu

Cameron Diaz kuvaa Charles Angelsin kokoelmaa

Paras ystäväni häät

Onko kukaan, joka ei tiedä parhaan ystäväni häät? Se oli ehdoton menestys pitkän suhteellisen huonojen elokuvien jälkeen Cameran Diazin kanssa. Elokuva osoitti hänen lahjakkuutensa komediaksi. Täällä hän leikkii Julia Robertsin kanssa, joka on hänen sulhasensa paras ystävä. Jälkimmäistä vaivaa yhtäkkiä pelko siitä, että hän saattaa menettää itselleen parhaan miehen.

Julia Robertsin vieressä elokuvassa Paras ystäväni häät

Cameron Diaz kuvaa parhaat ystäväni häät

Hänen kengissään

Tämä elokuva perustuu Jennifer Weinerin kirjaan ja on yksi Cameron Diazin menestyneimmistä elokuvatuotannoista. Pitkän eron jälkeen kaksi sisarta asuu jälleen yhdessä ja he muistavat nopeasti, mikä piti heidät erossa niin kauan.

Seuraavat kohtaukset ovat opettavaisia ​​kaikille, jotka ovat jo olleet tällaisessa tilanteessa.

Päärooleissa näyttelevät Cameron Diaz ja Toni Collette

Cameron Diaz elokuvat sisareni kengissä

New Yorkin jengit

Tiedätkö tämän elokuvan Cameron Diazin kanssa? Se on Martin Scorseselta ja sillä on historiallinen aihe. Se näyttää väkivaltaisten taistelujen draaman, joka oli yleistä New Yorkissa 1800 -luvulla. Diaz ei ole pääroolissa, mutta hän näyttää lahjakkuutensa monien tunnettujen näyttelijöiden, kuten DiCaprio, Day-Lewis ja Henry Thomas, rinnalla.

New Yorkin jengit

Cameron Diaz kuvaa New Yorkin jengejä

Elokuvakumppaninsa Leonardo Di Caprion kanssa

Cameron Diaz kuvaa New Yorkin jengejä Leonardo Di Caprio

Naamio

Se ei ollut Cameron Diazin suurin ja vaativin rooli. Samaan aikaan tämä on kuitenkin unohtumaton esitys. Tämä on myös yksi hänen ensimmäisistä elokuvistaan. Tuolloin hän oli aivan uusi elokuvateollisuudessa, eikä hän edes tiennyt ääntämistä. Mutta kritiikki oli niin hyvää, että tämä elokuva oli varmasti loistava perusta hänen uudelle uralleen.

Naamio (1994) – yksi ensimmäisistä Cameron Diazin elokuvista

Cameron Diaz elokuvaa naamion kansi

Hullu Marystä (Mariassa on jotain)

Kaikki vakavasti elokuvista kiinnostuneet tunsivat Cameron Diazin hyvin tähän mennessä. Mutta muut ovat saattaneet jättää väliin tämän vuoden 1998 teatterituotannon. Se on tarpeeksi ajankohtaista ja hauskaa katseltavaa juuri nyt. Monien kriitikkojen mukaan suunta ei ollut niin vahva ja se oli lähinnä Diazin esitys. joka tekee elokuvan. Joten kaikki päätyvät hulluksi Marylle!

Cameron Diaz komediaelokuvassa Crazy About Mary

Cameron Diaz on hullu Marystä

Shrek – Rohkea sankari 1 ja 2

Cameron Diaz oli myös osa näyttelijätiimiä, joka heidän äänillään varmisti William Steigin kirjan elokuvasovituksen suuren menestyksen..

Cameron Diaz on prinsessa Fionan ääni ja hänellä oli yksi johtavista rooleista. Mielestämme ei ole kahta mielipidettä, joiden mukaan hän voisi korostaa prinsessan luonteen syvyyttä ja draamaa intonaationsa ja grimassiensa kautta!

Shrek -elokuvassa Cameron Diaz on ääni prinsessa Fionan takana

Cameron Diaz elokuva Shrek The Daredevil Hero

John Malkovich

Mielestämme tämä on paras kaikista Cameron Diazin elokuvista. Hän on osallistunut lukuisiin draamiin ja komedioihin. John Malkovich on yksi niistä elokuvista, joka on käytännössä vertaansa vailla mihinkään muuhun elokuvaan.

Meidän suosikki: John Malkovich

Cameron Diazin elokuvat John Malkovich 1999

Diaz itse on tuskin tunnistettavissa. Hänellä on ruskeat hiukset ja hän on surkean näköinen. Hän näyttelee yhtä onnettoman John Cusackin onnettoman vaimon nimeä Lotte. Hän on nukketeatteri, joka löytää salaisen oven John Malkovichin päähän. Se luo suuren sotkun heidän elämäänsä.

Etkö vieläkään tunne kaikkia Cameron Diazin elokuvia? Sitten voit valita yhden seuraavalle elokuvaillesi?

Toinen huippuelokuva Cameron Diazin kanssa – erittäin söpö ja erittäin seksikäs

Cameron Diaz elokuvat Sweetest Thing 2002