Onnelliset hurmaa – nämä pienet asiat tuovat onnea

Tämä artikkeli on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat enemmän onnea elämään (olitpa taikauskoinen tai et!). Toisaalta meille kaikille on selvää, että jokapäiväisessä elämässä on toisinaan vaikeita, jopa hengenvaarallisia tilanteita, joissa todella tarvitset hieman enemmän onnea paetaksesi terveenä ja ollessasi hyvässä kunnossa. Toisaalta monet asunnon omistajat toivovat, että onni tulisi heidän kotiinsa ja että he eläisivät harmonista elämää. Mitä voit itse tehdä asialle ja onko todella niin sanottuja onnekoruja? Mahdollisten epäilysten ja huolenaiheiden voittamiseksi tässä artikkelissa haluamme esitellä muutamia pieniä asioita, joiden uskotaan vahvasti olevan todellisia onnea. Emme voi luvata sataprosenttisesti, että ne tuovat onnea kotiisi kuin taikasauva, mutta pidämme kaikkia yrityksiä saada heidät talon ympärille kannattavaksi.

 Neliapilainen on ollut varma onnekas viehätys muinaisista ajoista lähtien!

Lucky hurmaa onnea vaurautta

Neljänneksellä saksalaisista on ainakin yksi henkilökohtainen talismani ja he uskovat sen positiiviseen vaikutukseen. Joka tapauksessa he uskovat, että pienet ja huomaamattomat asiat, kuten shamrock, pitävät pahuuden loitolla. On mielenkiintoista tietää, että tämä usko (tai pikemminkin taikausko) on peräisin kristillisestä uskonnosta.

Kristilliset symbolit, jotka nyt hyväksytään onnekorukoiksi, ovat neliapila ja leppäkerttu. Jos löydät nelilehtisen apilan luonnosta kävellessäsi metsässä, saatat pitää itseäsi onnekkaana. Valitettavasti tämä onnen symboli on hyvin harvinainen. Pikemminkin saatat nähdä pienen mustan hyönteisen, jossa on punaisia ​​täpliä puutarhassa. Toisaalta leppäkerttu on erittäin hyödyllinen, koska se syö täitä ja muita tuholaisia ​​puutarhakasveissa ja edistää siten hyvää satoa. Tästä syystä se on ollut onnen symboli vuosisatojen ajan.

Monet saksalaiset pitävät leppäkerttua puutarhassa tai pienenä hahmona kotona onnea viehättävänä.

Onnekas viehätys leppäkerttu puutarhassa

 Jokainen haluaa tavata ja koskettaa savupiipun lakaistajaa kerran elämässä.

Savupiipun pyyhkäisy koskettaa onnekoruja

  • Muita suosittuja onnekoruja Saksassa ja ympäri maailmaa

Meille savupiipun lakaistaja on todellinen onnen charmi, valitettavasti harvoin voi tavata tätä miestä mustana nykyään. Mutta kaikki tietävät lauseen “sika”! Sika on modernin ihmisen onnen symboli, koska hän yhdistää sen vaurauteen ja vaurauteen. Myös Kaukoidän onnekas charmi on tarttunut meihin viime vuosina, ja se on norsu. Tämä suuri ja vahva eläin symboloi onnea, viisautta ja uskollisuutta, minkä vuoksi miljoonat ihmiset ympäri maailmaa olettavat, että pieni norsuhahmo suojaa heitä, heidän kotiaan ja perhettä jokapäiväisessä elämässä.

Tämä söpö pieni norsu voisi tuoda onnea neljään seinään!

Onnea taloon

Hevosenkenkä on ikivanha onnen symboli ja houkuttelee sen taloon.

Riippuvat hevosenkengät. Onnekas viehätys houkuttelee onnea taloon

Hevosenkenkä on aina ollut onnekas vieras monissa maissa. Monissa kulttuureissa ihmiset uskovat, että oven yläpuolella olevaan seinään ripustettu hevosenkenkä tuo onnea taloon. Ainoa ongelma näyttää olevan, onko aukon osoitettava ylöspäin vai alaspäin. Monet uskovat, että hevosenkengän tulisi osoittaa ylöspäin, jotta onnellisuus pysyy talossa eikä valuu pois, kun taas toisten mielestä sen pitäisi roikkua aukko alaspäin. Joten onni saattaa kohdata niitä, jotka juoksevat sen alle. Hevosenkengän lisäksi navetatähdet ripustettiin latoihin onnea hurmaaviksi, sillä ne uskoivat, että ne suojelevat viljelijöiden omaisuutta.

Navetatären on tarkoitus suojella maanviljelijöiden omaisuutta onnekkaana.

Onnentuoja

  • Onnekasta charmia talossa ja puutarhassa Feng Shui -opetuksen mukaan

Kun olemme selittäneet lyhyesti kristilliset ja perinteiset onnekorut, herää looginen kysymys: mitä voisit tehdä tai muuttaa kotona houkutellaksesi onnea omille seinillesi. Kerromme sinulle muutamia salaisia ​​temppuja, mutta voit päättää, hyväksytkö ne vai et. Aloitetaan talon sisäänkäynnistä! Punaisen etuoven sanotaan tuovan onnea taloon! Näin Feng Shuin mukaan. Parhaassa tapauksessa se on suunnattu etelään. Jos etuovi osoittaa pohjoiseen, maalaa se siniseksi tai mustaksi. Länteen suuntautuvien ovien tulisi olla harmaita tai valkoisia, ja itään suuntautuvien ovien tulisi olla ruskeita tai vihreitä, jotta ne tuovat onnea taloon. Joka kerta, kun kävelet etuoven läpi, tulet käytävälle, jossa Feng Shui: n mukaan energian pitäisi virrata vapaasti. Siksi sinun on aina pidettävä tämä alue puhtaana ja täydellisessä järjestyksessä.

Punainen etuovi ei ole vain havaittavissa, vaan sen on tarkoitus houkutella onnea taloon.

Punainen ovi etelään päin onnekas viehätysvoima

Pidä sisäänkäynti aina puhtaana ja hyvin järjestettynä.

Onnea viehätys puhdas sisäänkäynti -alue Energia virtaa hyvin

 Olohuoneen huonekalujen sijoittaminen riippuu viime kädessä tyylistäsi ja maustasi. Mutta pyöreät asettelut menevät aina hyvin olohuoneeseen.

Onnekas viehättävä olohuone

Toinen vinkki Feng Shui -opetuksesta olisi huonekalujen oikea sijoittaminen kussakin huoneessa. Voit lukea siitä lisää täältä. Haluamme vain korostaa, että olohuoneen huonekalujen pyöreä muotoilukonsepti tukee hyvää energian virtausta huoneessa.

 On hyvä, jos seinäpeili heijastaa ulkoalueen kauneutta.

Seinäpeili puutarha onnekas viehätys

Feng Shui -peileissä käytetään positiivisen energian virtaamista avaruuteen. Kun ripustat peilin seinälle, jossa se heijastaa kaunista näkymää puutarhaan, sen pitäisi täyttää kotisi positiivisella energialla.

 Hemmottele itseäsi enemmän rauhaa ja mukavuutta kotona

Onnellinen viehätys kotona

Se on myös onnea, kun luot kodissasi rauhallisuuden ja mukavuuden tunteen. Pehmeät vuodevaatteet makuuhuoneessa, kauniit tuoksut, värikkäät leikkokukat maljakoissa ja tuoreet hedelmät keittiössä saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Joten kaikki tässä mainitut asiat kuuluvat onnen hurmaa -ryhmään tai eivät?

Hemmottele itseäsi enemmän mukavuutta ja elä sopusoinnussa itsesi ja maailman kanssa ja huomaat pian muutokset jokapäiväisessä elämässäsi. Voit jopa pitää itseäsi onnekkaana!

Toimituksemme toivottaa sinulle onnea elämässä, perinteisten ja tunnettujen onnekorujen kanssa tai ilman!

Mukavat tuoksut täyttävät huoneen ilman ja voivat tuoda sinulle hyvän mielen.

Kauniit tuoksut ja onnekorut saavat sinut hyvälle tuulelle

 Pehmeät koristetyynyt ovat välttämättömiä kaikissa sisätiloissa, koska ne luovat miellyttävän ilmapiirin ja viimeistelevät suunnittelukonseptisi.

Pehmeät koristetyynyt

Varmista, että kotisi pöydällä on aina tuoreita hedelmiä.

Tuoreet hedelmät pöydällä onnekoruja

Kuva 11: Kamomillatee tekee hyvää keholle ja sielulle. Monet uskovat, että tämä tee tuo heille vaurautta ja onnea.

Onnekkaita viehätysideoita

Koi lampi puutarhassa

Uskotaan, että valkoisten keijuvalojen ripustaminen sisääntuloon tai kuistillesi auttaa sinua näkemään onnesi kotiisi.

Lucky hurmaa roikkuu valkoiset keiju valot kuistilla sisäänkäynnin alueella

 Onko sinulla myös tällainen sika kotona? Sen sanotaan tuovan onnea ja vaurautta!

Sika onnekas on hauska hahmo onnekas viehätys