Paastohoito – tietämisen arvoinen, edut ja haitat

 paasto parantaa fyysistä ja henkistä tasapainoa

Paasto – mieti uudelleen huolellisesti!

Paastohoidon eduista puhutaan yhä useammin ja yhä innostuneemmin. Mutta useimmissa tapauksissa unohdetaan varoittaa mahdollisista vaaroista. Tämä artikkeli on siis omistettu tälle aiheelle.

Emme halua neuvoa sinua olemaan paastoamatta.

Ei, ehdottomasti ei! Huomaamme kuitenkin, että sinun on varottava joitain oireita, jotka osoittavat, että kaikki ei mene täydellisesti!

Nopean kiistaton etu

paasto banaanit appelsiinit omenat

Jotta voisit tuntea olosi vieläkin turvallisemmaksi, meillä ei periaatteessa ole mitään paastohoitoa vastaan, olemme luetelleet sen edut täällä. Ennen kaikkea se poistaa sinut monista epäpuhtauksista. Näitä kertyy elimistöömme kaiken ruoan, lääkkeiden ja muiden lääkkeiden kautta, joita nautimme. Vaihtoehtoja on, mutta terapeuttinen paasto on pohjimmiltaan luonnollisin näistä.

Terapeuttinen paasto poistaa myös useita epämiellyttäviä oireita ja sairauksia. Koska usein nämä todella edustavat kehon signaalia siitä, että syömme liikaa tai että syömme väärää ruokaa. Yllättäen jotkut ihmiset huomaavat, että heidän ruoansulatusjärjestelmänsä on yksinkertaisesti pilaantunut esimerkiksi liiallisesta ja vääränlaisesta syömisestä. Munuaiset, sappirakko, maksa voidaan saada parempaan kuntoon. Joillekin jopa krooninen päänsärky lakkaa.

Tuorepuristettu mehu appelsiinista, punajuurista ja mansikoista

paasto mansikat punajuurimehu

Emotionaalinen tasapaino ja tasapaino. Syömme liian nopeasti, liian innokkaasti, tiedostamattomasti … Kaikki nämä asiat tarkoittavat sitä, että ruoka usein vahingoittaa meitä sen sijaan, että auttaisi meitä. Meistä tulee riippuvaisia ​​elintarvikkeista ja niihin liittyvistä tavoista. Mielestämme emme voi tehdä ilman ateriaa tai kahta. Mutta näin ei ole! Koska itse asiassa meidän on syötävä vain, jos kehomme haluaa. Tai meidän pitäisi aina syödä, kun kehomme pyytää meitä. Tämän selvittämiseksi jouduttiin kuitenkin etääntymään hieman riippuvuuden kohteesta. Koska tämä on paras tapa selvittää, mitä todella tarvitset.

Tasapaino paaston ja työn välillä

paasto vihannekset hedelmät kannettava tietokone

Terapeuttisen paaston vastalauseet

Sanoimme, että sinun on harkittava uudelleen ja kuvattu vain terapeuttisen paaston hyvät puolet. Edellä mainittiin useita kertoja, että sinun on kuunneltava oman kehosi sisäistä ääntä. Jos sinusta tuntuu syvältä, vahvalta ja terveeltä ruoan tarpeelta, tämä ei ehkä ole oikea aika syödä. Kokeile sitä päivä ja jos se sopii sinulle, kirjoita se muistiin!

Kasvissalaatit ovat paaston kaikki ja loppu

paasto vihannessalaatti sienet parsakaali

Jos pakotat kehosi paastoamaan, kun sinun ei tarvitse, saatat huomata itsesi lihoavan hyvin nopeasti sen jälkeen. Joillakin ihmisillä tämä johtaa jopa masennukseen. Sitten keräät enemmän rasvaa ja vettä.

Koska jos nälkäät kehosi ilman tarvetta, se “ajattelee”, että syy tähän on ulkoinen kriisitilanne. Tässä tapauksessa hän alkaa kerätä resursseja “myöhempää” varten, eli rasvaa. Ja se on tietysti epätoivottavaa.

Kirkas liemi ja yrtit

paasto vihanneskeitot valkosipuli persilja

Mustikat ovat täydellisiä paastoasi varten

paasto mustikat sininen

Upea sekoitus omenoita, viinirypäleitä, kurkkua ja selleriä

paasto yrtit omenat viinirypäleet kurkku

Vihreää tavaraa lisää elinvoimaa ja energiaa

paasto yrtit vihreä mehu

Käytä paastoamiseen lääkekasveja

paastoyrtit salvia timjamia

Hedelmiä, avokadoa, kurpitsansiemeniä ja kuivattuja hedelmiä

paaston kalkin kurpitsansiemenet avokado

Lääkekasveista valmistetut ravintolisät

paasto parantaa voikukka yrttejä

Mitä värikkäämpi, sen parempi

paastoamehut paastojuurikas

Rypäleet ja mangopyree

paastoavat mehut

Vihreä smoothie lisää voimaa jokapäiväisessä elämässä

paasto parannuskeino salaatti omenat kurkku

Juo riittävästi vettä

Fastenkur -vesi -ruokailuvälineet

Täytä aurinkoenergia

paastohoito juomavesi aurinko

Yhdistä paastokuuri joogaharjoituksiin tai voimisteluun

paastohoito joogamatto voimistelu