Pantone-värit muodissa keväällä-kesällä 2019

Pantone -värit vaikuttavat kaikkiin muotoilualueisiin, myös muotiin. Värien yhdistelmä on koottu tunnettujen muotiviikkojen yhteydessä New Yorkissa ja Lontoossa. Näiden pitäisi muun muassa vaikuttaa voimakkaasti vaatteisiimme. Mitkä ovat modernimmat sävyt keväällä ja kesällä 2019? Tutustu tähän upeilla naisten muotituotteilla! Kaikki modernit Pantone -värit keväällä ja kesällä 2019 korostavat yksilöllisyyttämme. Ne kannustavat myös liikuntaa ja aktiivisuutta kaikilla alueilla. Leikkisämmät levittivät edelleen iloista tunnelmaa. Luovat ja odottamattomat yhdistelmät tulevat esiin. Katsotaanpa eri värejä yksi kerrallaan!

Naisten muoti kesän trendiväreissä “Kurkuma”

vaalean oranssi pantone trendiväri

Oranssit trendivärit – kurkuma ja Fiesta. Ja Living Coral myös.

“Kurkuma” voittaa varmasti monet naiset. Tämä on hieno oranssi sävy, joka sopii erityisesti vaalealle iholle ja hiustyypeille, kuten yllä olevassa kuvassa oleva Carolina Herrera. Suosittelemme sitä pikemminkin myöhään keväällä ja kesällä.

 Kokoelman toisen värin nimi kertoo kaiken – “Fiesta”. Tämä on aivan keskikesän väri, joka sisältää myös punaisia ​​vivahteita ja säteilee siten uskomattoman paljon rakkautta elämään ja intohimoon. Samankaltainen väri, joka kuitenkin sopii paremmin tummemmille ihotyypeille, olisi viettelevä ja samalla ainutlaatuinen sävy “Living Coral”.

“Fiesta” -värinen pusero

pantone trendi värit vain oranssi

“Living Coral” kevätmekko

pantone trendi värit hedelmäinen karisma

Keltainen on Mango Mojito ja Aspen Gold

Aina kun haluat piristää päivääsi, voit käyttää Pantonen kahta upeaa keltaista väriä tälle kesälle. “Aspen Gold” on erityisen iloinen ja rohkea, kun taas “Mango Mojito” tuo lisää mukavuutta jokapäiväiseen elämään. Molemmat vaihtoehdot ovat hyvin yleisiä eri ihotyypeille. Ne ovat myös ihanteellisia sekä liike- että vapaa -ajan asuihin. Katso kaksi suurta ideaa, jotka seuraavat tätä esimerkkiä!

Romanttinen toppi elokuvassa “Mango Mojito”

pantone trendi värit syksyinen varjostus

Kirkas liike -ilme Aspen Goldissa 

upeat kirkkaat värit pantone trendivärit

Trendivärit – soija ja maissi

Soijapapua inspiroi ilmeisesti “soijaväri” ja se on uskomaton esimerkki siitä, kuinka rauhoittava neutraali sävy voi todella olla. “Sokerimaissi” muistuttaa meitä paljon kermasta tai voista, mutta se on myös hyvin yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Molemmat värit sopivat Zürichiin liiketapahtumiin. He korostavat edelleen naisellisuutta erityisen huomaamattomalla tavalla.

“Soijapapu” tyylikkäille housuille

vaaleat pastellisävyiset pantone -trendivärit

Sokerimaissi puseron ja housujen päävärinä

pantone trendivärit lähes valkoiset

Kaksi vihreää kiusausta Pantone -värien joukossa

Pantone -mallistossa on kaksi upeaa vihreää väriä, joista useimmat naiset varmasti pitävät. Toisaalta on “Pepper Stem”. Tämä on modernein variantti, joka muistuttaa hyvin minttua. Tämä sävy oli erityisen suosittu Lontoon kiitotiellä. Vähän liikemaisempi, mutta yhtä luonnollinen ja terveysystävällinen on väri “Terrarium Moss”. Näet molemmat tämän kohdan alta.

“Terrarium Moss” – romanttinen liike -ilme

armeijan vihreä pantone trendivärit

“Pepper Stem” – yksi suosituimmista väreistä catwalkeilla syyskuussa

mintunvihreä pantone trendivärit

Hedelmäiset värit metsästä

Tällä hetkellä on olemassa metsän värejä, mukaan lukien sävyt, jotka yhdistämme marjoihin ja muihin metsähedelmiin. Ne hallitsevat muotivaiheita ja jotkut sopivat hyvin kesäksi. Nämä koskevat “vaaleanpunaista riikinkukkoa” sekä erityisen lempeää violetin muunnosta, nimittäin “makeaa liilaa”. Molemmat näkyvät tässä järjestyksessä tekstin alapuolella.

“Vaaleanpunainen riikinkukko” – puhdas kesäinen provokaatio

pantone trendi värit suuri violetti varjostus

“Sweet Lilac” – sopii erityisesti jokapäiväiseen liiketoimintaan

kesäasujen pantone -väritrendit

Kaksi sinistä väriä ja yksi neutraali ruskea

Jos etsit syvänsinistä, olet tullut oikeaan paikkaan Eclipse -ohjelmalla. Koska tällä sävyllä on vakava ja salaperäinen karisma. Moderni kesämekko prinsessoille olisi kuitenkin enemmän kuin “Princesa Azul”. Molemmat siniset sävyt voidaan yhdistää hyvin ruskeaan. Suosittelemme lämpimästi Pantonen ”Toffeea” tähän. Kaikki värit sopivat kaikille ihotyypeille.

Trendiväri “Princesa Azul” tekee sinusta todellisen prinsessan

pantone trendivärit pehmeä sininen

“Eclipse” – näin vakava mystiikka voi ilmetä

violetin ja sinisen pantonin trendivärien välillä

Yhdistä moderni blues Pantone -trendivärin “toffee” kanssa 

upeat ruskeat vivahteet pantone trendivärit

Kaksi uskomattoman hienostunutta punaista sävyä

“Ruskea graniitti” on itse asiassa jotain ruskean ja punaisen väliltä, ​​joten hyvin maanläheinen variantti tästä väristä. Luultavasti tästä sävystä voi tulla klassikko! “Jester Red” on kuninkaallinen luonne, mutta pysyy urbaanissa tyylissä.

“Ruskeaa graniittia” voitaisiin kuvata ruskeaksi ja punaiseksi samanaikaisesti

upeat suklaan pantone -trendivärit

“Jester Red” – karkea ja samalla vakava muunnelma punaisesta

upeat tummanpunaiset pantone -trendivärit

Pantone -värit ylittävät monin tavoin rajat. Useimmat sopivat erittäin hyvin erilaisille ihotyypeille ja hiustyypeille. Ne vastaavat sisustussuunnittelun ja arkkitehtuurin suuntauksia. Tämä lisää heidän mahdollisuuksiaan pitkäikäisyyteen. Loppujen lopuksi voit kutsua heitä sukupuolineutraaliksi. Ymmärrä, että nämä ominaisuudet tuovat paljon vapautta itsensä ilmaisemiseen?