Pyhän Patrickin päivänä maailma on vihreässä kuumeessa!

Vasta muutaman päivän kuluttua – Pyhän Patrickin päivä on tulossa ja miljoonat ihmiset ympäri maailmaa juhlivat vihreää! Suuria paraateja järjestetään joka vuosi 17. maaliskuuta Irlannin tasavallassa ja Pohjois -Irlannissa, mutta myös muissa maissa, joissa Pyhän Patrickin päivä on virallinen vapaapäivä, kuten Ison -Britannian merentakaisella alueella Monserratissa ja Kanadan Newfoundlandin maakunnassa. Myös Saksassa monet juhlivat tätä päivää, pukeutuvat vihreään, juovat irlantilaista viskiä tai olutta, käyttävät vihreitä shamrookeja ja pitävät hauskaa. Kyllä, Pyhän Patrickin päivää vietetään nykyään suurena ja suurena. Mutta miten se tapahtui? Seuraavassa haluamme selittää, miksi juuri vietetään 17. maaliskuuta ja mistä tämä irlantilainen perinne tulee. Koska jokainen festivaali on meille tärkeä … joillekin meistä Pyhän Patrickin päivä on jotain erityistä – vanha kansanjuhla, joka elää ….

Jokainen voi tuntea olonsa hieman irlantilaiseksi Pyhän Patrickin päivänä!

Pyhän Patrikin päivä

  • Mistä Pyhän Patrickin päivän perinne todella tulee??

Ne, jotka haluavat katsoa syvälle irlantilaisten perinteiden historiaan, löytävät sieltä paljon mielenkiintoisia asioita. Patrick oli 5. vuosisadan irlantilainen piispa, joka käänsi Irlannin kansan kristinuskoon. Valitettavasti monet tosiasiat ja jännittävät legendat ovat kietoutuneet hänen elämäänsä liittyviin tietoihin, mikä vaikeuttaa totuuden erottamista myytteistä.

Perimätiedon mukaan Patrick tuli alun perin Englannista, hän oli itse asiassa brittiläinen. Häntä pidettiin orjana saarella kuusi vuotta. Siellä hänestä tuli uskonnollinen, hän onnistui pakenemaan takaisin Englantiin laivalla ja hän näki mystisen unen: hänen pitäisi palata Irlantiin levittämään kristinuskoa saarelle. Siksi hän opiskeli muutaman vuoden ranskalaisessa luostarissa, hänet vihittiin piispaksi ja paavi lähetti sen jälkeen Irlantiin. Hän teki suurta lähetystyötä saarella.

 Vihreä apila on edelleen onnen ja onnen symboli.

Pyhän Patrikin päivän apilan symboli

Pyhän Patrickin nimi on verhottu erilaisiin legendoihin. Yksi niistä on, että hän vapautti Irlannin käärmeiden rutosta. Mutta biologit kiistävät olettamuksen, että käärmeitä olisi olemassa siellä lainkaan. Sanotaan, että St. Tästä syystä apila on niin suosittu Irlannissa, ja sitä pidetään edelleenkin onnea ja onnea symboloivana. Lisäksi shamrockien kylläisestä vihreästä tuli irlantilaisten suosituin väri ja se valittiin kansalliseksi väriksi valkoisen ja oranssin rinnalle. Jos haluat juhlia Pyhän Patrickin päivää kuten irlantilaiset tänään, sinun on käytettävä vähintään vihreää vaatetta.

Vihreä, valkoinen ja oranssi ovat irlantilaisten kansallisia värejä.

Pyhän Patrickin päivän paraati -tytöt

Yksi kysymys on edelleen jäljellä. Historioitsijat kiistelevät edelleen tarkasta vuodesta, jolloin katolinen piispa Patrick kuoli. Uskotaan kuitenkin, että se tapahtui 17. maaliskuuta jKr 461, jolloin hänen piti olla 76 -vuotias. Siitä lähtien maaliskuun 17. päivä on symboloinut Pyhää Patrikia. Vuodesta 1780 lähtien pyhimys on julistettu Irlannin viralliseksi suojeluspyhimykseksi ja vuodesta 1903 lähtien 17. maaliskuuta on vietetty virallisesti juhlapäivänä maassa.

 17. maaliskuuta on Pyhän Patrickin väitetty kuolema, joten tätä päivää vietetään Pyhän Patrickin päivänä.

Pyhän Patrickin päivä 17. maaliskuuta virallinen vapaapäivä

  • Patrikinpäivän motto: Nyt voit juhlia kuten irlantilaiset!

Kuten näette, on hyvä historiallinen syy, miksi maailma loistaa vihreän kuumeen joka vuosi 17. maaliskuuta. Perinteisiä jumalanpalveluksia pidetään joissakin paikoissa tänä päivänä, mutta useimmat ihmiset haluavat nauttia olostaan ​​kuten irlantilaiset Pyhän Patrickin päivänä. Tuskin on uskonnollisia taka -ajatuksia, vain paraatin juhlava ilmapiiri on ylivoimainen. Käytät juhlatilaisuutta pukeutuaksesi vihreään, ota vihreät vaatteesi kaapista ja mene juhlaan. Vihreitä juhlia järjestetään eri baareissa ja pubeissa, vaikka olut on vihreä. On olemassa erityisiä Pyhän Patrikin päivän ruokalistoja, jotka sisältävät herkullisia irlantilaisia ​​erikoisuuksia, kuten suolattua naudanlihaa ja kaalia, tarjoillaan irlantilaisen leipäleivän kanssa. Ihmiset nauttivat irlantilaista kahvia ja syövät irlantilaista kakkua.

 Kaikki pyhän Patrickin päivän irlantilaiset erikoisuudet ovat vihreitä!

Pyhän Patrickin päivän irlantilaiset erikoisuudet ovat vihreitä

Makeiset osoittavat myös symbolista shamrockia, tietysti vihreänä!

Karkkikakku symbolinen shamrock, jota hallitsee vihreä

Pyhän Patrickin päivän suosio kasvaa ja irlantilaista festivaalia vietetään monissa paikoissa ympäri maailmaa. Lyhyesti sanottuna, tällä lomalla paraati kulkee ympäri maailmaa. Vihreissä pukuissaan ihmiset kävelevät suurten maailman metropolien kaduilla, tekevät musiikkia ja juhlivat Pyhän Patrickin päivää ystävien ja työtovereiden kanssa! Irlantilainen festivaali on erittäin suosittu Lontoossa, Bostonissa, New Yorkissa, Chicagossa, Argentiinassa ja Australiassa. Tunnetut kaupunkisymbolit loistavat vihreässä valossa kaikkialla, esimerkiksi Münchenin kaupungintalo, vain yksi esimerkki. Mutta muissa maissa on muitakin tällaisia ​​esimerkkejä, kuten London Eyen maailmanpyörä, Pisan kalteva torni, Empire State Building New Yorkissa ja vaikuttava Kristuksen patsas Rio de Janeirossa – kaikki nämä maamerkit loistavat vihreänä Maaliskuun 17. Koko joki, Chicago -joki, muuttaa sitten väriä ja muuttuu vihreäksi! Tänä päivänä maailma ilmestyy vihreään viittaan ja sitä vietetään myöhään yöhön!

Haluatko osallistua myös tänä vuonna??

Vihreä paraati kiertää ympäri maailmaa!

Pyhän Patrickin päivän paraatin viettäminen vihreiden kylpytakkien päälle

 Tanssin kanssa

Pyhän Patrickin päivän paraati kadulla tanssivat vihreitä pukuja

 … Ja musiikkia

Tee musiikista Pyhän Patrikin päivän paraati vihreä

 Irlantilainen kahvi on myös väriltään vihreä.

Irlantilainen kahvi, vihreä Pyhän Patrickin päivä

Maailma juhlii Pyhän Patrickin päivää irlantilaisten kanssa! Ja kuten sinä!

Pyhän Patrikin päivä juhlii vihreitä vaatetusmaskeja

Lomalla on käytettävä vähintään yhtä vihreää vaatetta.

Irlannin loma ainakin käyttää vihreää vaatetta

 Juhli Pyhän Patrickin päivää tyylikkäästi!

Pyhän Patrikin päivä juhlii tyylikkäästi tyttöjen juhlavaatteiden paraati

 … ja yleensä juo paljon olutta!

Juhli Pyhän Patrickin päivää ystävien kanssa ja juo paljon olutta

Juhlat voivat nyt alkaa!

Pyhän Patrickin päivänä juhlitaan vihreään pukeutuneita nuoria ja juhlat alkavat