Ruotsin prinsessa Victoria – viehättävä valtaistuimen perillinen

Ruotsin prinsessa Victoria mielenkiintoisia faktoja

Erittäin mielenkiintoisia faktoja prinsessa Victoriasta

Nykypäivän prinsessat ovat vain erilaisia. Vaikka heidät on nostettu monin tavoin pitkälle yläpuolelle, niillä on myös ominaisuuksia, jotka voivat toimia mallina meille. Ne osoittavat meille, että paitsi raha ja ulkoiset ominaisuudet eivät riitä ollakseen maailman korkeimpien asemien arvoisia.

Katsomme, että tämä voidaan osoittaa selvästi prinsessa Victorian esimerkillä.

Tästä syystä olemme koonneet niiden merkittävimmät ominaisuudet. Haluatko nähdä tuloksemme?

Ruotsin prinsessa Victoria

HK H. Kruununprinsessa Victoria H.R.H. Kruununprinsessa Victoria

Hän on nyt 38 -vuotias

Hän on 38 -vuotias ja on edelleen nuoruutensa parhaimmillaan innostuksen ja ulkonäön suhteen. Hän syntyi ensimmäisenä lapsena Ruotsin kuninkaallisessa perheessä.

Hänen kohtalonsa muuttui vuoden 1979 jälkeen

Prinsessa Victorian kohtalo muuttui merkittävästi vuonna 1979. Siihen asti naiset eivät saaneet valtaistuinta. Mutta erityinen uudistus vuonna 1979 muutti sen. Hän on ollut kruununprinsessa siitä lähtien ja on ensimmäinen, joka ottaa sen vanhempiensa jälkeen. Joten hän on askeleen edellä prinssi Phillipiä.

Hän on kruununprinsessa – arvokas seuraaja valtaistuimelle

Ruotsin prinsessa Victoria hääpäivä Daniel Westlingin kanssa

Arvokas valtaistuimen seuraaja

Tähän päivään mennessä prinsessa Victoria on ehkä yksi harvoista arvokkaista naisista, jotka ovat itse asiassa pääasiallisesti huolestuneita valtaistuimesta.

Yksi Britannian valtaistuimen seuraajista

Hän on myös Isäsi ansiosta Britannian valtaistuimen seuraaja. Hän on sen velkaa isälleen Carl Gustafille. Se on listalla numero 205, mutta se on silti.

Kuninkaallinen karisma

Ruotsin prinsessa Victoria tyylikäs punaisena

Mahdollinen neljäs kuningatar

Jos koskaan prinsessa Victoria todellakin valtaisi Ruotsin valtaistuimen, se olisi vasta neljäs kerta sitten vuoden 1720 – kuningatar Ruotsin valtaistuimella!

Uskomattoman hyvä koulutus

Prinsessa Victoria panosti paljon heidän koulutukseensa. Hän opiskeli ensin Angerissa Ranskassa ja sitten Yalen yliopistossa Yhdysvalloissa. Hän suoritti myös harjoittelun Ruotsin suurlähetystössä Washingtonissa. Sitten hän palveli armeijassa. Listasi sisältää myös harjoittelun YK: ssa New Yorkissa ja Ruotsin kauppakamarissa Berliinissä ja Pariisissa. Hän piti myös kurssin luennoilla Ruotsin puolustusyliopistossa.

Älykäs, kaunis nainen

Prinsessa Victoria ja aviomies Daniel Westling Hampurissa

Unohtamatta myös tutkintotodistuksia Ruotsin edustustosta EU: ssa ja Uppsalan yliopistosta. Toisessa tapauksessa hän suoritti humanistisen kandidaatin tutkinnon.

Työ kuninkaallisessa hovissa

Kruununprinsessana Victorialla on nyt paljon tekemistä. Aina kun heidän vanhempansa ovat ylityöllistettyjä, hänen on otettava vastaan ​​viralliset vierailut ja hän on läsnä monissa tapahtumissa ja virallisissa seremonioissa.

Suosittu kummi

Prinsessa Victoria on kummisetä. Näitä ovat Tanskan, Kreikan ja Norjan ruhtinaat.

Oman lapsen, tyttären Estellen kanssa

Ruotsin prinsessa Victoria perheen aviomies ja lapsi

Prinsessa Estelle ja hänen suuri äitinsä

Ruotsin prinsessa Victoria ja hänen tyttärensä

Ikävä sairaus

Vuonna 1997 julkistettiin virallisesti, että prinsessa Victoria kärsii anoreksiasta. Tuolloin tuomioistuimessa tehtiin paljon työtä, jotta hän voisi levätä rauhassa tuntematta painostusta.

Prinsessa on erittäin vaikea muistaa sitä. Hän itse kertoo tästä ajasta kärsineensä syömishäiriöstä ja erittäin syvästä masennuksesta. Sitä ei silloin oikeasti ollut, hän sanoo. Hän tunsi tuolloin, että ruoan nauttiminen oli hänelle ainoa asia, jota hän pystyi hallitsemaan.

Ruotsin prinsessa Victoria ja Daniel Westling

Ruotsin prinsessa Victoria hääpäivä

Rakkaus

Kunnes hän tutustui Daniel Westlingiin, prinsessa Victoria oli Daniel Collertin kanssa. Jälkimmäinen on tunnettu pankkiiri ja on tuntenut prinsessa Victorian teini-iästä lähtien. He ovat virallisesti ilmoittaneet suhteestaan. Kuninkaallinen perhe on ilmoittanut sitä vastaan. Prinsessa Victoria joutui valitsemaan hänen ja valtaistuimen välillä. Kummallakaan ei ollut onnellista loppua.

Prinsessa meni naimisiin Daniel Westlingin kanssa vuonna 2010

Ruotsin prinsessa Victoria ja Daniel Westlingin häät

Toinen suuri rakkautesi on urheilukouluttajasi. Hän tapasi hänet vuonna 2002. Hänellä ei myöskään ole aristokraattista alkuperää. Mutta ilmeisesti se ei johtunut siitä, että vanhemmat eivät halunneet ensimmäistä valittua. Tai ehkä sairaudellasi oli tärkeä rooli. Vuoteen 2009 asti suhdetta ei julkisesti tunnustettu. Mutta nyt Victoria on naimisissa Daniel Westlingin kanssa.

Upea hääseremonia

Ruotsin prinsessa Victoria ja Daniel Westling

Upea seremonia

Varmasti yksi niistä asioista, joita ihmiset rakastavat eniten prinsessaelämässä, on heidän hääjuhlansa. Tämä meni todella hyvin prinsessa Victorian kanssa. Vieraita oli yli 1200 – jokainen tärkeämpi kuin toinen. Seremonia on julistettu upeimmaksi sitten Charlesin ja Dianan vuoden 1981.

Satunnaiset häät

Ruotsin prinsessa Victorian ja Daniel Westlingin häät

Isä johtaa morsiamen alttarille

Ruotsin prinsessa Victoria häät Daniel Westling

Onnellisesti naimisissa – ensimmäinen häätanssi

Ruotsin prinsessa Victoria meni naimisiin Daniel Westlingin kanssa

Äskettäin naimisissa oleva perhe lasten ympäröimänä

Ruotsin prinsessa Victoria ja Daniel Westlingin hääpäivä

Kuninkaallinen jälkeläinen – prinsessa Estelle

Ruotsin prinsessa Victoria ja prinsessa estelle