Siivous ja siivous juhlan jälkeen – hienoja vinkkejä siivoamiseen BAUFIXilta

 Vinkkejä A.Siivous juhlan jälkeen – miten se toimii?

Juhlien järjestäminen omassa kodissa on aina hyvä idea – ainakin siivouksen ajankohtaan asti. Koska mitä onnistuneempi juhla, sitä enemmän sinun on siivottava seuraavana päivänä. Sitten tulevat todelliset puolueen uhrit: missä keittiö oli, siellä on nyt vain taistelukenttä, lattia on täysin tahmea, seinällä määrittelemättömiä paikkoja nähdä. Miten normaali siivous juhlan jälkeen toimii??

Kun vieraat jättävät lian, roskat ja häiriöt, haluat palauttaa sijainnin (asunto, talo ja puutarha) alkuperäiseen tilaansa mahdollisimman nopeasti. BAUFIX näyttää, miten viime yön jäljet ​​poistetaan, ja siinä on hienoja vinkkejä siivoamiseen uudessa kampanjavideossa.

remontoida taloa 4 Nimetön-4

”Kun kissa on poissa talosta, hiiret tanssivat pöydällä!” Klassinen tilanne: naiset ajavat pois ja miehet käyttävät tilaisuutta järjestää lihavat juhlat. Krapula -tyyliin juhlavieraat purkivat kuitenkin yhden miehen talon. Kuitenkin neljä juhlaeläintä onnistuvat pelastamaan tilanteen ja korjaamaan vahingot hyvissä ajoin ennen vaimonsa paluuta kotiin.

Lattia tikkuja juhlan jälkeen?remontoida taloa 2

Onko talo tai huoneisto tuhoutunut juhlien jälkeen? Baufix tarjoaa oikean vihjeen tilanteisiin, joissa vaaditaan manuaalisia taitoja. Aivan kuten juhlittaessa, lähtökohta: ”Jos, tee se oikein!” Koskee Kampanjan mikrosivusto ja YouTube -kanavalla on myös joitain käytännön sovellusvideoita. Ne osoittavat, kuinka saada suurin sotku hallintaan ja ruoskia kaikki takaisin kuntoon…

– seinät ovat likaiset – parketti ja laminaatti ovat erittäin likaisia ​​- seinämässä on havaittu halkeamia – juhlavieraiden seinät ovat rei’itettyjä – tapetin vauriot on korjattava – lämpöpatterit tarvitsevat maalikerroksen – vaurioituneet laatat on vaihdettava jne..

Baufix -elokuvakilpailu 

Nimetön-1

Lisäksi järjestetään lyhytelokuvakilpailu, jossa voi voittaa suuria palkintoja. Osallistujien tulee kuvata leikkeitä itse, noudattaen mottoa ”Jos, niin tee se oikein!” Ja lähetä ne Baufix -Facebook -sivulle 31. maaliskuuta 2017 mennessä. Videon sisältö on täysin sinun valintasi, eikä sen tarvitse välttämättä liittyä suureen juhlaan.

Mahtavia palkintoja voitettavana

Nimetön-2