Sopivat jalokivet horoskooppimerkkeille Kalat, Syöpä, Skorpioni

Yhteensopivat jalokivet veden horoskooppimerkkeihin

Vesi on elämän elementti. Ilman tätä elämä planeetallamme ei olisi mahdollista. Tämän elementin vaikutuksen alaisena syntyneillä ihmisillä on monia sen ominaisuuksia. Olet empaattinen ja pystyt siten tukemaan ja ymmärtämään muita hyvin. Samaan aikaan he ovat kuitenkin hyvin emotionaalisia ja muuttavat mielialansa ja luonteensa tilanteen mukaan, aivan kuten se on tyypillistä vedelle.

Syöpä, Skorpioni ja Kalat horoskooppi

vastaavat jalokivet horoskooppi kalat syöpä skorpioni

Horoskooppimerkit, joihin vesi vaikuttaa pääasiassa, ovat Kalat, Syöpä, Skorpioni. Pääelementtien tavoin he haluavat saada kaiken irti tilanteesta ja hyötyä siitä.

Lisäksi vesileimoille on tyypillistä, että ne ovat hieman salaperäisiä ja arvaamattomia.

Jalokivet, joissa on Yin -energiaa

Yin -energiaan varautuneet jalokivet sopivat kaikille veden horoskooppimerkkeille. Nämä ovat enimmäkseen läpinäkyviä ja myös kykeneviä muuttamaan väriä.

On kuitenkin tiettyjä eroja horoskooppimerkistä riippuen.

Yin ja Yang energiaa

vastaavat jalokivet horoskooppi vesi YinYang

Skorpionin horoskooppi

Tärkein jalokivi 24. lokakuuta ja 2. lokakuuta välillä syntyneille skorpioneille on opaali. Heidän luonteenpiirteensä, joita hallitsee planeetta Mars, ovat erittäin hyviä Aventuriinikvartsi, ametisti, vuorikiteet ja mineraalikuukivi tasapainoinen. Jalokivet vastaavat myös näiden skorpionien luonnetta Tiikersilmä ja jaspis.

Rannekoru tiikersilmän kivistä

vastaavat jalokivet horoskooppi kalat syöpä skorpioni tiikeri silmä rannekoru

Jasperin kivet

vastaavat jalokivet horoskooppi kalat syöpä skorpioni jaspis

Skorpionit syntyvät 3. ja 13. marraskuuta välisenä aikana auringon vaikutuksen alaisena. Pidät aloitteesta ja sinulla on erittäin jalo luonne. Heidän on helpompi löytää tasapaino ja onnellisuus, jos he käyttävät tai ympäröivät seuraavia jalokiviä:  Ametisti, turkoosi, koralli -opaali, sitriini ja meripihka.

Ametisti -kaulakorut Skorpioni -naisille

sopivat jalokivet horoskooppi kalat ametisti kaulakorut

Opal- kaunis jalokivi

vastaavat jalokivet horoskooppi kalat syöpä skorpioni opaali

Skorpionit, jotka ovat syntyneet 14. -22. Marraskuuta, ovat Venuksen voimakkaassa vaikutuksessa. Nämä ovat taiteellisesti lahjakkaita ja vahvoja persoonallisuuksia ja he tarvitsevat vahvoja inspiraation lähteitä elämään. He saavat sellaisia ​​jalokiviä, kuten Akvamariini, aleksandriitti, granaatti, smaragdi, topaasi ja turmaliini.

Smaragdi rannekoru

vastaavat jalokivet horoskooppi kalat syöpä skorpioni smaragdi

tähden merkit kala

Kalan tärkein jalokivi on ametisti. 21. helmikuuta ja 1. maaliskuuta välisenä aikana syntyneet ovat Saturnuksen vaikutuksen alaisia. Olet tunnelmallinen, unenomainen ja pidät usein yhteiskunnasta vetäytymisestä. Muut jalokivet, jotka antavat sinulle rauhan ja suojan tunteen, ovat Hematiitti, kuukivi, nefriitti, tiikersilmä, punainen jaspis.

Kuukivisormus – huomaamaton koru Kalat -naisille

vastaavat jalokivet horoskooppi kalat kuukivi rengas

Kalat 2. maaliskuuta ja 11. maaliskuuta ovat Jupiter -planeetan voimakkaassa vaikutuksessa. Olet ylpeä mutta rehellinen ja hyvin herkkä. Sydämesi rauhoittuu ja vahvistuu jalokivillä Heliotrooppi, helmet, koralli ja opaali.

Heliotrooppikivet ovat voimakkaasti vihreitä

vastaavat jalokivet horoskooppi kalat syöpä skorpioni heliotrooppi

Tyylikäs kaksirivinen helminauha 

vastaavat jalokivet horoskooppi kalat syöpä skorpioni helmiä

Ihmiset, joilla on horoskooppimerkki Kalat 12. -20. Maaliskuuta, ovat hyvin avoimia ja kommunikoivia persoonallisuuksia, mutta heillä on paljon vaatimuksia. He tarvitsevat jalokiviä, jotka antavat heidän kohtalolleen positiivisen tuen. Se on noin Aleksandriitti, timantti, smaragdi, safiiri ja akvamariini.

Aquamarine -riipus – tämä vaaleansininen jalokivi on erittäin hellä ja tyylikäs

sopivat jalokivet horoskooppi kalat akvamariini riipus

Safiirikivet ovat tummansinisiä

vastaavat jalokivet horoskooppi kalat safiiri

tähden merkki Syöpä

Smaragdilla on hyödyllinen ja vahvistava vaikutus kaikille taskuravuille. 22. kesäkuuta ja 1. heinäkuuta välisenä aikana syntyneet syövät ovat Jupiterin vaikutuksen alaisia. He ovat aistillisia ja herkkiä ja heillä on kyky voittaa muiden ihmisten kiintymys. Tämän ajan syövät ovat erittäin hyviä ihmisiä. Tarvitset suojaa ja rauhaa päästäksesi eteenpäin elämässä. Voit saada tämän energian seuraavista jalokivistä: Aventuriinikvartsi, ametisti, hematiitti, vuorikristalli, kvartsi ja jaspis.

Pehmeä vaaleanpunainen kvartsi romanttisille syöpänaisille

vastaavat jalokivet horoskooppi kalat syöpä skorpioni kvartsi

Pyöreä muotoinen kvartsi riipus

vastaavat jalokivet horoskooppi kalat syöpä skorpioni kvartsi riipus

Vuorikristalli on läpinäkyvä

sopivat jalokivet horoskooppi kalat syöpä skorpioni kalliokristalli riipus

Vuorikristalli korvakorut

sopivat jalokivet horoskooppi kalat syöpä skorpioni kalliokristalli korvakorut

Syövät syntyivät 2. heinäkuuta – 11. heinäkuuta, joiden elämää ohjaa voimakkaasti Jupiter. Olet ironinen ja erittäin utelias. Joskus he osoittavat olevansa huolimattomia reaktioissaan. Tällaiset raput tarvitsevat paljon onnea elämässä. He saavat tämän jalokivistä Turkoosi, heliotrooppi, helmet, kissan silmät ja opaali.

Jalokivet terveydelle ja sisäiselle harmonialle

vastaavat jalokivet horoskooppi kalat syöpä skorpioni helminauha