Spice Girls työskentelevät jälleen yhdessä! Ota selvää uudesta projektistasi

Spice Girls työstää parhaillaan uutta projektia. Mukana on koko bändi, mukaan lukien Victoria Beckham. Tämä uutinen tuli pian sen jälkeen, kun Paramount Picturesin tilaama elokuva, jonka he animoivat. Tällä hetkellä tytöt ovat yli 40 -vuotiaita – Mal C on 45, Geri Horner 47, Mel B 44 ja Emma Burton 43 ja hyvässä kunnossa. Victoria Beckham on tällä hetkellä 45 -vuotias ja, kuten sanoin, hänkin on siellä, vaikka jotkut aluksi epäilivät sitä.

Kuvia Spice Girlsin animaatiosta

ilmoittautuneet maustetytöt

13 vuotta myöhemmin …

Spice Girls on yhdistynyt 13 vuoden jälkeen. He järjestivät kiertueen tilaisuuteen ja Victoria Beckham ei osallistunut. Tuolloin hän yritti edistää joitain omia suunnitelmiaan musiikin alalla. Siitä huolimatta kaikki ryhmän jäsenet näyttävät pysyneen yhteydessä ja alkaneet kerätä ajatuksiaan ja työskennellä uusien projektien parissa.

Kaikki on vasta alkuvaiheessa, mutta se kehittyy varmasti hyvään suuntaan. Odotamme jännittäviä tuloksia!

Pidempi projekti todennäköisesti toteutuu pian!

spice girls - kolme animoitua hahmoa

Tytöiltä kysyttiin useita kertoja, olivatko he yhteydessä Victoria Beckhamiin. Olit samaa mieltä. Kuten jo mainittiin, on jo ilmoitettu, että Spice Girlsin animoima elokuva on tilattu. Siellä kuullaan ikonisia ääniä 90 -luvulta. Uusi projekti, joka on vielä alussa, koskee uusia tallenteita. Ensimmäiset tulokset ovat lähteiden mukaan kiehtovia.

Victoria ei ole usein julkisissa esiintymisissä, mutta kaikki pitävät yhteyttä

neljä viidestä mauste -tytöstä

Kuka on elokuvan tuotannon takana

Pysytään vielä vähän Paramount Picturesin tuottaman elokuvan parissa. Sen takana seisoo Simon Fuller ja hän työskentelee sen parissa käsikirjoitusta kirjoittavien Karen McCullahin ja Kiwi Smithin kanssa. Tämän tuotannon aikana pyritään esittämään tyttöjen persoonallisuus parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteena on luoda tuotanto, jolla on suuri vaikutus maailmanlaajuisesti! Toivotamme sitä tytöille koko sydämestämme. Kaivattu menestys on luultavasti seuraava viesti suositulta Spice Girlsilta!

Spice Girls – sellaisina kuin me ne tunnemme

viisi suurta naista - maustetytöt

Nämä viisi pysyvät varmasti elävän musiikin kuvakkeina pitkään

mauste -tytöt - useita tyttöjä

Näin tunnistat heidät!

mauste tyttöjä animoidussa muodossa