Superruoka – myyttien verhoama ja silti hyvin todellinen

Nykyajan ihminen elää dynaamisesti ja monissa tapauksissa stressaavasti. Hän syö usein epäterveellisesti ja syö mieluummin jotain pientä päivän aikana, jotta ei tuhlaa aikaa syömiseen. Jokainen tietoinen ja riittävän älykäs henkilö tietää kuitenkin varsin hyvin, se on täysin väärin! Se on kuin noidankehä, josta on vaikea päästä pois. Jos noudatat samaa ruokavaliota, pilaat vain terveytesi. Välttääkseen väärän elämäntavan vakavat seuraukset ja pysyäkseen fyysisesti ja psyykkisesti parhaassa kunnossa pidemmän aikaa etsii jatkuvasti uusia tapoja tehdä jotain hyvää terveytensä vuoksi. Siksi kaikista terveellisistä elämäntavoista keskustellaan paljon. Merkittävä osa siitä on epäilemättä terveellinen ruokavalio, ja termiä kuullaan yhä useammin Superfood ja useimmissa tapauksissa tuntuu hieman hämmentyneeltä siitä, mitä se tarkalleen tarkoittaa.

Superfood – onko todella olemassa mitään sellaista? Kyllä, tomaatit, kesäkurpitsa, vihreät, avokado ja kurpitsansiemenet tekevät maukkaan ja terveellisen aterian.

Vihreät avokado -vihannekset

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat pakkomielle superruoasta ja haluavat vain syödä terveellistä ruokaa. Monista terveellisistä elintarvikkeista vihreät lehtivihannekset, kuten pinaatti, eteläiset hedelmät, kuten avokado, raakapähkinät, kaakaopavut ja eksoottiset chian siemenet tulevat kyseenalaiseksi. Näille on annettu erityisominaisuuksia, jotka tekevät niistä erilaisia ​​kuin perinteiset elintarvikkeet.

Erityinen superruoka on siis kaikkien huulilla. Mitä tällä tarkoitetaan ja miksi tämä sana on verhottu niin moniin myytteihin, haluamme tutkia seuraavassa.

 “Ravitsemuksesi tulisi olla lääkkeesi ja lääkkeesi tulisi olla ruokaa” Hippokrates

Syö superruokaa

  • Suosittuja myyttejä ja tunnettuja faktoja superruoista

Koska sanasta superruoka on tullut hyvin moderni, sitä käytetään valitettavasti usein tai käytetään väärin mainoksissa. Siksi sinun on selvitettävä, mitä superruokien luettelossa on, mitä ravintoaineita, aktiivisia ainesosia ja elintärkeitä aineita yksittäiset tuotteet sisältävät ja kuinka pitkälle niiden ihmevaikutukset ulottuvat. Älä aina usko sellaisiin mainoksiin, jotka näyttävät meille ihmelääkkeitä stressiin ja masennukseen! Superfoodien pitäisi pystyä parantamaan kaikkia sairauksia – flunssasta diabetekseen ja Alzheimerin taudista syöpään. Tai ne voivat korvata mahdolliset ravintovajeet ihmiskehossa. Ole aina varovainen, koska kiitettyyn superruokaan liittyy monia sudenkuoppia.

Selvitä ensin, mitä superruokaa haluat!

Avokado -kikherneet porkkanat kurpitsansiemenet

Tosiasia on, että superruoka tarjoaa meille suuria määriä terveellisiä ravintoaineita ja elintärkeitä aineita, ehdottomasti enemmän kuin tavalliset elintarvikkeet. Siksi superruoat ovat lähes ehdoitta osa tiettyjä hoitoja. Ne ovat todellisia luomutuotteita, luonnollisia ja peräisin luonnonvaraisesta vahasta. Sen sisältämät aineet ovat terveellisiä, mutta ne eivät ole lääkkeitä. Siksi he voivat vain seurata sairauden hoitoa ja johtaa hitaasti toipumiseen.

Superfood on ruoka, joka tulee suoraan luonnosta

Banana Lemon Chia Seeds Mansikat Smootie

Lisäksi oletetaan usein, että superruoka tulee maailman kaukaisilta alueilta ja on erittäin kallista. Mutta se ei ole aina totta. On kasvilajeja, jotka menestyvät hyvin Keski -Euroopassa ja Välimeren rannikolla ja ovat kaikkien saatavilla. Näitä ovat esimerkiksi persilja, nokkonen, voikukka, hapankaali, ohraheinä, oregano ja paljon muuta. Sinun tarvitsee vain selvittää, kuinka voit kasvattaa näitä yrttejä ja lääkekasveja omassa puutarhassa ja ne ovat puutarhan omistajalle ilmaisia!

Seuraava luettelo suosituimmista superfoodituotteista vahvistaa vakaumuksesi, että nämä eivät ole epätavallisia ihmelääkkeitä. Superruoat ovat täysin normaaleja elintarvikkeita, ja se riippuu vain meistä jokaisesta henkilökohtaisesti, miten hän kuluttaa niitä ja muuttaa ruokailutottumuksiaan vastaavasti.

 Kypsistä hedelmistä ja jyvistä voit valmistaa jotain erittäin maukasta ja erittäin terveellistä

Superfood

  • Luettelo suosituimmista superfoodeista

 Valmista tuore salaatti vihreistä lehtivihanneksista!

 

  1. Vihreät lehtivihannekset

Kun kuulet vihreitä lehtivihanneksia, ajattelet usein pinaattia ja mangoldia. Mutta vain eurooppalaisessa keittiössä tunnetaan yli 50 erilaista lehtivihanneksia. Muutamia mainitaksemme meidän on ehdottomasti mainittava karitsan salaattia, kiinalaista kaalia, punajuuren lehtiä, kukkakaalia ja parsakaalia sekä krassia. Vihreiden lehtivihannesten tulisi ehdottomasti olla osa ruokavaliotasi, jos kärsit raudan puutteesta. Sillä on parantava ja elvyttävä vaikutus kehoon ja se on hyväksi terveydellesi.

 Säännöllinen avokadon syöminen alentaa kolesterolia.

Avokado superfood

  1. avokado ja muita eksoottisia hedelmiä

Avokado ja muut eksoottiset hedelmät ovat suosittuja superruokia. Monille avokadosta on tullut tärkeä osa heidän ruokavaliotaan. Eikä ilman hyvää syytä. Avokado sisältää terveellisiä kasvirasvoja ja A- ja E -vitamiineja. Tämän eksoottisen hedelmän säännöllinen kulutus voi alentaa kolesterolitasoa. Se on runsaasti kaloreita ja saa sinut tuntemaan olosi heti täyteen. Voit myös syödä avokadoa aterioiden välillä erilaisissa salaateissa, smoothiena tai välipalana. Vain yksi hedelmä riittää tyydyttämään halusi.

 Chia -siemenissä on paljon kaloreita, mutta ne ovat erittäin terveellisiä superruokia

Chia -siemenet, joissa on paljon kaloreita, terveellinen superruoka

  1. Pähkinät ja siemenet

Raakapähkinöitä ja siemeniä kutsutaan usein aivoruoaksi älykkäille miehille! Nämä sisältävät paljon ravinteita, vähän vettä ja antavat välittömän kylläisyyden tunteen. Ne tukevat kehon eri toimintoja, mutta ovat erityisen tärkeitä ajattelulle. On hämmästyttävää, että esimerkiksi pienet chia -siemenet ovat niin terveitä ja antavat meille paljon voimaa. Ne sisältävät omega-3-rasvahappoja, kuitua, kalsiumia ja rautaa. Sinun on lisättävä aamulla aamiaiseen chia- tai hamppusiemeniä, kurpitsan tai aprikoosin siemeniä ja aloitettava päivä täynnä energiaa. Aterioiden välillä voit syödä hedelmiä ja pähkinöitä, hasselpähkinöitä tai cashewpähkinöitä. Työskentelet keskittyneemmin ja tehokkaammin.

 Smootit ovat maukkaita, mutta terveellisiä ja voivat tyydyttää kaikki halut.

Smoottien superruoka

  1. Jotain makeaa ehkä?

Pidätkö välipalasta? Silloin makea superruoka on juuri sinulle! Se maistuu herkulliselta, on terveellistä ja tekee sinusta sopivan ja hoikan! Ota ananas ja nauti tästä eksoottisesta hedelmästä puhtaana, smoothiena tai myslinä. Viipale tuoretta ananasta aamulla toimii kehon tulehdusprosesseja vastaan ​​ja on välttämätön ummetusta vastaan. Se puhdistaa, puhdistaa ja auttaa laihduttamaan. Kookos on yhtä hyödyllinen ja terveellinen kuin ananas. Se sisältää kasvirasvoja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja ja toimii erittäin nopeana energian toimittajana ja edistää laihtumista! Luonnollinen ihmelääke siis!

Miten arvioit superruoan ihmevaikutuksia? Älä luule, että nämä ovat kokeiltuja luonnontuotteita?

 

 Superruoka on kaikki, mikä on hyväksi terveydellesi

Superfood terveellinen ruoka onnellinen pitkään

Chian siemenistä voidaan valmistaa monia erilaisia ​​jälkiruokia

Chian siemenet

Syö terveellistä superruokaa ja nauti pitkästä ja onnellisesta elämästä!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80