Suunnittele häät ja löydä oikea päivämäärä numerologian avulla

Hyvää päivämäärää, numerologiaa ja taikauskoa häille 2016

Miten määrittelet “häät”? Tietystä näkökulmasta tätä festivaalia voidaan kutsua uuden perheen syntymäpäiväksi. Jokainen haaveilee onnellisesta ja harmonisesta rinnakkaiselosta perheessään. Jotkut ovat taikauskoisia ja toiset luottavat astrologiaan ja numerologiaan auttaakseen valitsemaan oikean päivämäärän hääjuhlaansa.

Alan asiantuntijoiden mukaan yksittäisten numeroiden summalla ja dynamiikalla on tärkeä rooli tulevaisuudessa. Onko se totta? Luultavasti kyllä, jos uskot siihen.

Hääsuunnittelu – 2016 on onnellinen vuosi rakkaudellesi

Häät suunnittelu tosiasiat numerologia hääpäivä

Voitko mennä naimisiin vuonna 2016??

“Voitko mennä naimisiin vuonna 2016?” – tämä on kysymys, joka kuulostaa taikauskoisille varmasti hyvin ajankohtaiselta. Vuosi 2016 on karkausvuosi ja tuo mukanaan monia erityisolosuhteita ja haasteita. Haluamme rauhoittaa niitä, joita tällaiset huolet vaivaavat: Kyllä, voit mennä naimisiin karkausvuonna.

Menetkö naimisiin karkausvuonna?

Hääsuunnittelu mielenkiintoisia faktoja numerologia 2016 karkausvuosi

Joidenkin vanhojen taikauskojen mukaan sinun on kuitenkin kiinnitettävä huomiota tiettyihin erityispiirteisiin. Karkausvuodet ovat hyvin dynaamisia ja niihin liittyy aina suuria muutoksia ja muutoksia. Sinun on tiedostettava tämä ja sopeuduttava sen mukaan. Toisin sanoen heidän pitäisi valmistautua dynaamiseen rinnakkaiseloon häiden jälkeen vuonna 2016 tai muuna karkausvuonna. Sen ei tarvitse olla huono, mutta sinun on oltava tietoinen siitä.

Liikuttavia hetkiä

Häät suunnittelu mielenkiintoisia faktoja numerologia morsiamen kimppu

Anna sen repiä!

Häiden luonteen tulisi olla alisteinen vuoden dynamiikalle. Korosta paljon viihdettä, tanssiesityksiä, valaistusta ja muita erikoistehosteita. Hääsuunnittelun pitäisi näyttää epätavalliselta, hienolta, rohkealta. Siellä pitäisi olla draamaa. Joten voit jo nähdä monipuolisen elämän kasvoista. Menetät esteiden ja muutosten pelon ja sopeudut niihin sisäisesti.

Tämän vuoden häissä sinun on suunniteltava mahdollisimman monta yllätystä!

Häät suunnittelu mielenkiintoisia faktoja numerologia puutarhajuhla

Etninen tyyli

Vuoden 2016 energia sopii etniseen aiheeseen liittyviin häihin. Nämä juhlat ovat pohjimmiltaan täynnä symboliikkaa, joka toimii pahoja voimia vastaan ​​ja harmonian palauttamiseksi.

Jos pidät eksoottisesta, suosittelemme voimakkaasti häitä, joissa on afrikkalaisia ​​tyylielementtejä.

Haluatko järjestää häät etnisen teeman avulla??

Hääsuunnittelu mielenkiintoisia faktoja numerologia

Numerologia

Palataanpa nyt numerologiaan. Luultavasti tämä on myös nykyaikainen taikausko … Mutta haluamme olla varmoja siitä, että olemme tehneet kaiken voitavamme onneksi?

Kun sydän sanoo “kyllä” …

Hääsuunnittelu mielenkiintoisia faktoja numerologia häätoiveet

Arkipäivä

Ensinnäkin, sinun tulee valita hääpäiväsi viikonpäivä ja miettiä se oikein. Sopivin on perjantai. Hän on Venuksen planeetan vaikutuksen alaisena. Mielestämme ei ole mitään sitä vastaan, koska perjantai ja lauantai ovat sopivimmat viikonpäivät kaikille osapuolille.

Myöskään lauantai ei ole huono valinta. Hän on Saturnuksen vaikutuksen alaisena. Tämä tarkoittaa, että rakkauden lisäksi materiaalin energialla on tärkeä rooli.

Perjantaina tai lauantaina?

Hääsuunnittelu Mielenkiintoisia faktoja Numerologia Viikonpäivän valinta

Kuukalenteri ja punaisen apinan vuosi

Uskotko kuukalenterin vaikutukseen? Varmasti toinen tai toinen teistä tuntee tämän taivaallisen kehon vaikutukset omaan terveyteesi ja mielialaasi joka kuukausi.

Jos näin on, suosittelemme valitsemaan häät kuukalenterin vaikutuksen mukaan. Tämä ei koske vain päivämäärää. Kuukalenterin harmonian avulla voit myös määrittää valikon, vieraiden määrän ja koko festivaalin laajuuden ja luonteen. Jos kaikki tämä on sopusoinnussa kuun vaiheen kanssa, lisäät mahdollisuuksiasi elää onnellisesti yhdessä.

Juhli rakkauttasi!

Hääsuunnittelu Mielenkiintoisia faktoja Numerologia juhlii rakkautta

Punainen apina

Mitä mieltä olet kiinalaisesta astrologiasta??

Kuun lisäksi muilla tekijöillä on myös tärkeä rooli. Kiinalaisen kalenterin mukaan elämme tulisen punaisen apinan vaikutuksen alaisena suurimman osan vuotta 2016. Tämä eläin rakastaa tehdä yllätyksiä. Niitä ei voi selvästi merkitä huonoiksi tai hyviksi. Apina vain leikkii mukana. Hän nauttii katsomasta suuria suunnitelmiasi räjähtämästä viime hetkellä.

Naimisiin punaisen apinan vuonna

Hääsuunnittelu Mielenkiintoisia faktoja Numerologia Kiinalainen horoskooppi Apina punainen

Mutta se johtaa yleensä parempaan. Punainen apina opettaa meitä nauttimaan elämästä hallitsematta sitä liikaa.

Punainen apina osoittaa erityistä kiintymystä rakastuneisiin ihmisiin ja pareihin. Joten jos hän jotenkin kääntää kaiken ylösalaisin – pidä tätä hauskana eikä huonona merkkinä. Pahimmassa tapauksessa hän asettaa sinut koetukselle ja haluaa selvittää, ohjaako sinua todelliset ja syvät tunteet.

Viime kädessä odottamattomat muutokset ja muut komplikaatiot tarkoittavat, että avioliitossasi kaikki toimii parhaiten.

Lopulta rakkaus voittaa …

Hääsuunnittelu Mielenkiintoisia faktoja Numerologia Häävastaanotto

Kalenteri, jossa on sopimattomat päivämäärät

Ensimmäinen askel sopivan päivämäärän valitsemiseksi häihisi on poistaa huonot hetket. Tämä on pohjimmiltaan kaikki tiedot, joilla on monimutkaisia ​​planeettojen tähtikuvioita. Auringon- ja kuunpimennykset ovat edelleen sopimattomia. Päivät täyden ja uuden kuun kanssa eivät myöskään ole hyvä aika häille.

Naimisiin meneminen kuukalenterin mukaan

Hääsuunnittelu mielenkiintoisia faktoja numerologia kuun vaiheet kuukalenteri

Paras asia on luoda oma kalenteri ja kirjoittaa ylös kaikki päivämäärät, jotka eivät varmasti tule kysymykseen. Lue sitten toinen artikkelimme “Numerologia häihisi 2016”.

Vastanaineet!

Hääsuunnittelu Mielenkiintoisia faktoja Numerologia HääpukuHääsuunnittelu mielenkiintoisia faktoja numerologia häiden järjestäminenHääsuunnittelu Mielenkiintoisia faktoja Numerologia HääkuvatHääsuunnittelu Mielenkiintoisia faktoja Numerologia Party Häät sisustus