Suurimmat kenkävalmistajat paljastavat salaisuutensa sinulle!

Millaisia ​​kenkiä pidät parempana?

Jopa kivikaudella ihmiset tarvitsivat jalkineita suojana kuumalta kivilattialta. Lukuisissa historiallisissa lähteissä Kiinasta, Egyptistä ja muista varhaisista sivilisaatioista kenkien päivittäistä käyttöä kuvataan välttämättömäksi. Egyptiläiset suunnittelivat huolellisesti ensimmäisen maailmalle tunnetun ja sukkia muistuttavan kengän käsitteen ja keksivät tällä tavalla kengänpohjan. Kenkien laadun on kuitenkin vastattava täysin omistajiensa sosiaalista asemaa-aristokratia käytti korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja avoimia sandaaleja, kun taas köyhillä ihmisillä oli varaa vain vanhoihin ja kuluneisiin kenkiin. Orjat eivät saaneet käyttää kenkiä ollenkaan, ja heidän piti työskennellä paljain jaloin Arabian aavikon huonoissa olosuhteissa. Muutama vuosisata myöhemmin Kreikassa syntyi korkokenkiä, ja mukavat lenkkarit ja lenkkarit suosittuja 1900 -luvun vaihteessa.

Kenkävalmistajat – parhaat parhaiden joukossa

manolo blahnik kenkävalmistaja

Maailman viidestätoista TOP -kenkävalmistajasta kahdeksan on italialaisia ​​- tuoreimpien tilastojen mukaan italialainen kenkävalmistaja Salvatore Ferregamo ohittaa maailmankuulun espanjalaisen kenkäsuunnittelijan Manolo Blahnikin. Molemmat kenkäkehittäjät erottuvat kilpailijoistaan ​​innovatiivisten ideoidensa ja yksilöllisen lähestymistapansa ansiosta.

Ferregamon mestariteoksia naisten kenkien alalla ovat kiilakanta ja ns. Häkin korkokengät, jotka ovat nauttineet kasvavasta kiinnostuksesta viimeisen 100 vuoden aikana ja ovat nyt jokaisen naisen kenkäkaapissa.

Blahnik ei koskaan opiskellut kenkäsuunnittelua, mutta hankki tietonsa monien vierailujensa aikana eri kenkätehtaissa ja tuntikausia keskustelua kokeneiden suunnittelijoiden kanssa.

Tähtien kenkävalmistaja on muuttanut itsensä tähdeksi

kenkävalmistaja fabrizio

Toinen italialainen teki nimen itselleen ja saa nyt kutsua itseään tähtien kenkävalmistajaksi – Pasquale Di Fabrizio loi USA: n entisen presidentin Ronald Reaganin tyylikkäät kengät ja Michael Jacksonin tanssikengät. Lisäksi hän voi myös ottaa kunnian kaikista Sylvester Stallonen kengistä Rocky -elokuvissa. Kuuluisaan Di Fabrizion asiakaskuntaan kuuluu myös Arnold Schwarzenegger, Robert De Niro, Elizabeth Taylor, Madonna, Sharon Stone jne.! Halvimmat kengät maksavat täällä noin 470 euroa, mutta jotkut mallit vaikuttavat paitsi ainutlaatuisella muotoilullaan myös hinnallaan – yli 3500 eurolla! Kenkävalmistaja kertoi kerran toimittajalle, että jotkut tähdet vain unohtavat maksaa – Stallonella on vielä muutama summa jäljellä!

Tähti, josta tuli kenkävalmistaja

Kuvittele, että yksi Hollywoodin parhaista näyttelijöistä ja miljonääreistä istuu puupenkillä jossain Firenzessä, liimaa nahkapaloja yhteen ja ompelee, kunnes hänen käsissään luodaan mestariteos. 1990-luvun lopulla Daniel Day-Lewis otti ura-tauon ja katosi kokonaan julkisuudesta lähes viideksi vuodeksi. Tämän loman aikana englantilaisen esiintyjän uusi intohimo kehittyi – kenkien valmistus!

Kenkävalmistaja – Daniel Day -Lewis oli ahkera työntekijä

kenkävalmistajan intohimoinen esiintyjä

Oscar -voittaja sai inspiraatiota legendaarisen kenkävalmistajan Stefano Bemerin erityisistä ja vertaansa vailla olevista malleista. Kerran sen jälkeen, kun Day-Lewis tutustui kenkävalmistajaan henkilökohtaisesti kenkäkokeessa, hän halusi tietää kaiken kenkärakentamisesta! Bemersin hieno työ herätti näyttelijässä suurta innostusta jalkineiden taidosta. Hän pyysi Bemeria paljastamaan hänelle kenkävalmistuksen salaisuuden. Jonkin ajan kuluttua näyttelijä muutti vaimonsa ja poikansa kanssa Firenzeen ja vietti siellä kahdeksan kuukautta, kunnes hän oppi hienon tekniikan yksityiskohtiin asti ja pystyi hallitsemaan tämän käsityön itse! Hän oli ahkera työntekijä – joka aamu terävä kello 8.00, Day -Lewis tuli kenkätehtaalle ja teki kenkiä koko päivän!

Kenkien edeltäjät palvelivat esi -isiämme suojana kuumalta kivilattialta

kenkävalmistaja schuhbau vanhimmat kengät

Muinaisessa Egyptissä sandaalien tulisi vastata omistajansa sosiaalista asemaa

kengänvalmistaja muinainen egypti

Kenkävalmistaja – Tyylikkäiden ja modernien kenkien tekeminen on todellinen taide

kenkien valmistaja hienoa työtä

Kenkävalmistajat huolehtivat yksityiskohdista

kenkävalmistajat valmistavat kenkiä

Kenkävalmistaja – Salvatore Ferregamo ja hänen intohimonsa kenkiin

Italialainen kenkävalmistaja Salvatore Fergamo

kenkävalmistaja italia salvatore

Salvatore Ferregamo teki kenkiä maailmankuuluille tähdille, kuten Sophia Lorenille ja Audrey Hepburnille

salvatore ferragano sophia loren

salvatore ferragamo kenkävalmistaja

Kenkävalmistaja – pitäisi olla innovatiivisia ideoita ja rikas mielikuvitus

salvatore -kenkävalmistaja

Salvatore Ferregamon ansiosta nykymaailma tuntee ns Häkin korkokengät ja kiilakanta 

kenkävalmistaja kaefig kantapää kenkä

kiila kantapää modernit kengät kenkävalmistaja

Kenkävalmistaja – Manolo Blahnik ja hänen värikkäät, tyylikkäät naisten kengät

kenkävalmistaja manolo blahnik

kenkävalmistaja balhnik manolo blahnik kenkämestari kenkävalmistajan blahnik -kokoelma manalo blahnik kenkävalmistajan kokoelma