Taistelu murtovarkaita vastaan ​​- voit tehdä sen itse

Taistelu murtovarkaita vastaan

Rikollisuuden lisääntyminen on suuri huolenaihe monille ihmisille nykyään. Ennen kaikkea asuntojen ja talojen murtautumisten lisääntyminen on hälyttävää lukuun ottamatta alhaista selvitystilaa. Poliisi on monessa tapauksessa voimaton. Ennaltaehkäisevä työ on tuskin mahdollista, monien tapausten tutkinta loppuu. Kansalaiset turvautuvat siksi yhä enemmän itsepuolustukseen puolustautuakseen ryöstöjä vastaan. Suojausyritykset kukoistavat tällä hetkellä, ja verkkoyritykset, kuten Camseller.de, myyvät myös paljon turvalaitteita. Kansalaiset voivat kuitenkin tehdä paljon suojautuakseen murtovarkailta.

Järjestä itsesuojelu

Olipa kyseessä kaupunkialueet tai maaseutualueet – murtovarkauksien määrä on lisääntynyt dramaattisesti viime vuosina ja kärsineet kansalaiset joutuvat olemassaolon partaalle. Lisäksi on traumia, joita on vaikea parantaa uudelleen. Valitettavasti poliisin on usein antaututtava, murtautumisselvitys on vain alle 15 prosenttia valtakunnallisesti. Valitettavasti suuri osa kärsineistä ei koskaan näe omaisuuttaan. Kansalaisen on siksi itse huolehdittava kotinsa suojelusta estääkseen murtovarkaiden pääsyn sisään. Mahdollisuudet ovat moninaiset.

taistelu murtovarasuojaa vastaan

Etsi tietoturvariskit

Sen ei välttämättä tarvitse olla massiivisia panssaroituja ovia, luodinkestävää lasia ikkunoille ja integroituja paniikkihuoneita, jotta he voivat tuntea olonsa turvalliseksi kotona ja suojata omaisuuttasi. Toki ammatillinen suoja on aina turvallisin, mutta on joitakin toimenpiteitä, jotka voit tehdä itse ottamatta yhteyttä ammattilaisiin. Vaikka olisit pidemmällä lomalla, oma asunto tai talo voidaan turvata huomaamatta. Ensinnäkin on tärkeää paikallistaa talon ympärillä olevat turvallisuusriskit. Nämä menevät paljon pidemmälle kuin lukitsemattomat ovet ja kallistetut ikkunat etenkin matkoilla.

Hyvä suhde naapurustoon on kullan arvoinen

Murtovarkaat eivät yleensä vain tule taloon ja huoneistoon spontaanisti, vaan tarkkailevat niitä jonkin aikaa sulkeakseen mahdolliset riskit tauon sattuessa. Jos postilaatikko täyttyy muutaman päivän kuluttua ja sanomalehdet ja kirjeet kurkistavat postilaatikosta, tämä on varma merkki siitä, ettei ketään ole talossa pitkään aikaan. Tällainen postilaatikko näyttää kutsulta murtovarkaille. Jos naapuruston kanssa on hyvät suhteet, tätä voidaan muuttaa, jos avuliaat naapurit suostuvat tyhjentämään postilaatikon säännöllisesti, pitämään postin mukanasi ja tarkistamaan yleensä, että kaikki on ajoittain kunnossa. Muussa tapauksessa Swiss Postin varastopalvelu auttaa. Hyvä suhde naapurustoon ei kuitenkaan paina kultaa, koska mikään ei pelota murtovarkaita enemmän kuin uteliaat naapurit.

Elektroniset avustajat valolle ja televisiolle

Toinen kutsu on, jos talossa ei ole valoa muutamaan päivään tai jos ikkunaluukut on laskettu alas päivällä tai ne ovat auki yöllä. Nämä eivät ole este kokeneille murtovarkaille. On parempi jättää ikkunaluukut auki päivällä ja pyytää naapuria sulkemaan ne yöllä. Jotta talo näyttäisi elävämmältä, ajastin voi varmistaa, että valot syttyvät yksittäisissä huoneissa aika ajoin. On vieläkin tehokkaampaa, jos laitteet, kuten käynnissä oleva televisio, näkyvät ikkunasta ja simuloivat asukkaiden läsnäoloa. Televisiota ei todellakaan tarvitse kytkeä päälle. Esimerkiksi Camseller.de -sivuston TV -simulaattorilla talon asukkaat varmistavat, että käynnissä olevan television tyypillinen välkkyminen simuloidaan. Värillisten LED -valojen ansiosta nämä laitteet eivät juurikaan käytä sähköä, ja ajastin varmistaa, että TV -simulaattorit eivät ole jatkuvasti aktiivisia, mikä puolestaan ​​olisi havaittavissa.

Turvallisuutta kokeneille tee-se-itse-käyttäjille

Taitavat käsityöläiset voivat tehdä hiukan enemmän suojellakseen kotiaan murtovarkailta. Jokainen, joka osaa käyttää vasaraporaa vähän, voi turvata talonsa, esimerkiksi pohjakerroksen ikkunoiden edessä olevilla tankoilla. Hälytysjärjestelmät, kuten Camseller.de, tarjoavat myös suojaa. Hälytysjärjestelmät, jotka lähettävät lävistävää ääntä, ovat erityisen sopivia tähän, etenkin asuntoihin ja taloihin, joissa on paljon asuinalueita, koska ne estävät myös murtovarkaita, jotka ovat jo aikapaineen alaisia. Syrjäisillä alueilla hiljaiset hälytykset ovat järkevämpiä, koska ne varoittavat turvallisuuspalvelua tai poliisia radion kautta, jolloin tekijä tuntee olonsa turvalliseksi, koska hän ei huomaa hälytystä.

Videovalvonta

Sisäänajon selvittämiseksi on myös järkevää asentaa videovalvonta, kuten Camseller.de-kaupoista. Tämä ei myöskään ole ongelma kokeneille käsityöläisille. Kamerat on yksinkertaisesti asennettu herkille alueille, jos ne eivät ole käytettävissä, jolloin on varmistettava, että laitteita ei tunnisteta ensi silmäyksellä, koska tämä voi olla merkki murtovarkaille, että erityisen arvokas ryöstö on turvattava. Monet nykyaikaiset laitteet lähettävät tallenteet tietokoneeseen reaaliajassa, joten arkaluontoiset paikat ovat aina näkyvillä, jopa toimistossa. Videokameroita asennettaessa on kuitenkin noudatettava lakisääteisiä vaatimuksia siitä, mitkä alueet voidaan kuvata ja valvoa yksityisesti. Kaupat, kuten Camseller.de tarjota sopivia tuotteita.