“Tavallinen” ruoka, jota pidetään kiellettynä ruoana kaikkialla maailmassa

kielletty ruoka pastajuusto

Kielletyt elintarvikkeet, jotka ovat meille täysin vaarattomia

Kyllä, tiedämme, että olette kaikki kuulleet elintarvikkeista, jotka ovat kiellettyjä maailman kolkassa. Silti monet teistä varmasti yllättyvät luettelostamme. Koska jotkut ovat todella yleisiä ja niitä syödään massana useimmissa maissa.

Joten on vaikea kuvitella, että niiden nauttiminen voisi olla ongelma missä tahansa. Lue ja hämmästy.

Pasta juustolla

Tämä on kielletty Norjassa. Mutta yksi tarkoittaa lähinnä lopputuotetta. Syynä tähän on se, että lopputuote sisältää väriainetta, joka paikallisen terveysosaston mukaan on erittäin haitallista.

Hirven maksa

Kielletty foie gras -herkku

Hanhenmaksaa ja kaikkia sen kanssa käytettyjä tuotteita pidetään herkkuna. Sinun pitäisi itse asiassa olla onnellinen, jos voit syödä niitä hyvälaatuisina ja hyvän valmistelun jälkeen. Mutta Intiassa, Argentiinassa, Israelissa ja joissakin muissa maissa se on kielletty. Syynä on huono tapa kohdella eläimiä niin, että niiden maksat saavuttavat tarvittavat ominaisuudet maun tason mukaan.

kaviaari

kielletty ruoka kaviaari luksustuotteet kuohuviini

Itse asiassa kaviaari on vain yhden maan kiellettyjen elintarvikkeiden luettelossa. Tämä on Iran. Kappaleet ovat ekologisia. Kalakanta on aivan liian pieni.

Ketsuppi

Kielletyt elintarvikkeet tomaattiketsuppi

Ranskan koululaiset eivät saa syödä ketsuppia. Näiden uskotaan pilaavan suuren ranskalaisen keittiön erityisen maun. Mitä ajattelet siitä??

Suklaa munat

kielletty ruoka suklaamunat

Suklaamunia ei saa syödä Euroopan maassa. Tämä pätee erityisesti lapsiin. Sen sisältämät pienet osat voivat olla vaarallisia pienille. Niin myös selitys. Tiesitkö muuten, että Italia on tämän keksinnön kotimaa?

porsaan liha

Kielletty ruoka sianliha

No, useimpien teidän pitäisi olla tietoisia tästä tosiasiasta. Maailmanlaajuisesti suosittu liha, joka on erityisen suosittu Euroopassa, on kielletty monissa maissa ympäri maailmaa uskonnollisista syistä. Islamin lisäksi juutalaisuus kieltää myös sen kulutuksen.

valkosipuli

kielletty ruoka valkosipuli

Valkosipuli ei ole missään maassa kiellettyjen elintarvikkeiden luettelossa. Mutta se on tabu, joka on erityisen laaja buddhalaisten keskuudessa Kiinassa, mutta myös muissa maissa. Tämän seurauksena sitä kohtaan on suuria ennakkoluuloja, jopa monissa kulttuureissa, joihin he vaikuttavat.

Lehtitaikina lihan kanssa

Kielletty ruoka puff liha

Tiedätkö tämän suuren herkun lähellä olevasta snackbaarista, eikö? Tämä ruoka on erittäin suosittu monissa maissa ympäri maailmaa. Valitettavasti somalina voit saada heidät vain suurilla rajoituksilla. Jotkut jälleenmyyjät olivat jo pitkään vaarantaneet monien ihmisten terveyden toimittamansa huonon laadun vuoksi.

Pastöroimaton maito

kielletty ruoka tuore maito

Lopetetaan tänään kiellettyjen ruokalistamme pastöroimattomalla maidolla. Et saa ostaa näitä Kanadasta. Johdanto -osa, kuten luultavasti arvaatte, on monien sairauksien leviämisen vaara. Juuri sitä haluamme välttää tällä kiellolla.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80